Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sofia 82 prave verit musime
ja pujdu k novemu dr tak ji zase mam
@Muflu menis doktora?
Ja mam doktora doufam dobrého..Ještě me nic nebylo az ta kvasinky pred 3 roky..No tedka znova! Tak doufam, ze se to procisti ms pak..Ale zitra si musim jit koupit prášek na kvasinky! Je to nepřijmne..
Ahoj holky, můžu se přidat, i když 30 mi bude až v listopadu?
@Sofia 82 jj snazime se pres rok a on mi neudelal zadne vysetreni a uz jsem mela i sp, jinak u me ta ovulka probiha ted, picha ma na vajecniku, ty bolesti ve ctvrtek byly asi jen predzvest
snazenicko probehlo ![]()
Ok zkoušela jsi ovu testy?
Me ovu test ukázal 14 den a tak tedka cekam no! Coz je to nejhorší!
My zkousime teprve od dubna a červen ne-kvuli svatbe/tak ze jen 3×!
V dubnu jsem z toho byla tak natesena a postupně to upada.
@Sofia 82 ovu testy jsem zkousela jen jednou, bolesti mi k ovulce sedely a myslim i kdyby byla v ten ct tak mame pojisteno, sex byl po, ut, ct, pa a dnes a jeste pojistime radsi zitra ![]()
@zamlklinka ZT ve 12.tt je teda pořádnej pech
to je mi líto, příště to už určitě vyjde ![]()
Tak to je dobre @Muflu tak drzim palce..A kdy to mas dostat?
@Sofia 82 no tim, ze je dnes ovulka tak za 14 dni
takze jeste dloooooooouho
@Sofia 82 no ja taky, ve ctvrtek me bolel vajecnik a byl hlen, tak jsem si myslela, ze dosla driv, mela jsem tento cyklus jen jednodenni ms, ale dnes jsem mela tahly hlen, tak si rikam co to je
a ted me boli vajecnik podstatne vic, picha me u nej dost ![]()
@Muflu Děkuju! V lednu, kdy se zadařilo, jsme se snažili něco málo přes půl roku. My jsme tomu ale nechávali volnost, žádné měření BT, ovu testy a tak. Teď byla 3 měsíce pauza a v červenci jsme to zkoušeli, no teď už se snažíme více cíleně ![]()