Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42775
21.7.14 11:01

@kasinka děkuji moc.. Věřit musíme všechny :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
21.7.14 11:03

@Sofia 82
Byla jsem v Brně na klinice NeoVize. ALe měla jsem na každém oku 3 dioptrie. Kolik máš ty? Aj nějakou vadu k tomu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
21.7.14 11:07

@Sofia 82
Tvůj manžel pracuje tak dlouho? Mimochodem gartuluji ke svatbě :kytka:
Fakt zkus jíst do 16hod, mě to vždycky pomáhá :palec: Někdy je těžké vydržet, hlavně ze začátku. jo a taky snižuju porce. Třeba chleba si rozkrájím na 4 dílky, abych ošidila oči a mozek :-) navíc jsem přidala hodně zeleniny a taky ovoce. Ale čokoládou nephrdnu :mrgreen: KDyž ji sním do 16hod a jen kousek, tak nemám ani výčitky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
21.7.14 11:07

A když mám večer velký hlad, tak si dám džus naředěný s vodou, to mě taky pomáhá na oklamání hladu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
21.7.14 11:10

@Sofia 82
Osobně bych se radši přikláněla k Itálii. Je tam jiná atmosféra, pohoda, soukromí… :-)nevím, jestli by byl dobrý nápad bydlet blízko jedněch nebo druhých rodičů. Sama bych to asi nedala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
21.7.14 11:11

@Ginuš
To ano :kytka: Ono se nám všem dříve nebo později zadaří, jsme holky šikovné :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1898
21.7.14 12:03

No ja mam hodne dioptrii-uz bez cocek nevidim. Letos me to fakt polozilo, kdyz me rekli kolik mam dio.!Mela jsem i dlouho z toho depku!..Zadnou vadu…
Doufam, ze nase deti tuhle vadu ocni nebudou mit!
My milujeme Italii a jidlo tam..
Asi to zase zkusim od 17:00 nejist…Ja prave jim hodne zeleniny a ovoce…Neumim bez toho zit..
Muj muz dela do 17:00, ale pak ma aktivity jako squash, boxing a specialni training..
A prijde domu kolem 21-22 hodiny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1898
21.7.14 12:05

Ja se take bojim, ze byt vedle mami je risk..Takhle si lezem na nervy, kdyz prijedu na tyden :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1898
21.7.14 12:06

Jak to vypada u vas po vikendu??My hrozny bordel…Tak ze jdu uklizet a pak musim dodelat ucetnictvi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
21.7.14 15:06
@Ginuš píše:
@merlose jasný, tak jak píšeš každá jsme jiná. Já nad psychologem přemýšlím, ale zatím nevím, čekám co bude po 6ti nedělí… Držím Ti palce, ať se brzy zadaří a máš svoje vlastní miminko.

Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
21.7.14 17:51

Ahoj holky. Tak já byla u mudr. a podle očekávání mam folikulů několik ale jsou menší než minulé měsíce protože jsem už nebrala clostik ale prý jsou i bez clostíku pěkné.
Ještě mám přijít ve čtvrtek, no a snažit se máme st, čt, pá. :)
Takže hurá do dalšího snažení. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
21.7.14 18:04

Je mi 33, o miminko se snažíme 3 roky. Manžel vloni operace varikokély, po 3 měsících spermio bez spermií, takže šok. Nějak nás to utlumilo… Před 3 měsíci jsem ale změnila gynekologa, takže udělal manželovi nové spermio a mršky tam jsou - teda nic k vyskakování, ale prý by se mohlo zadařit i přirozeně. Já dlouhé cykly - 40 - 45 dní, takže mám za sebou 2. cyklus s clostíkem (5.-9.DC 1-0-1), pregnylem (dán 13.DC, kdy folikul 20mm) a utrogestanem (3×1 15.-25.DC). Minulý měsíc nic, jen se mi zkrátil cyklus na 30 dní.
Teď jsem také 30.DC, včera oprovdu lehoulinké špinění, dnes taky špinění (taková hnědá barva), ale menstruace v pravém slova smyslu to není. Trochu mě pobolívá v podbřišku, trochu je mi nevolno od žaludku a trochu se cítím nafouklá, ale nic jiného. Takže uvidím, jestli se, mrcha, rozjede do zítřka, pokud ne, taka si pomalu začnu sondovat, co by se tak mohlo dít :lol:.
Ale vzhledem k mým zkušenostem se 40denními cykly se do ničeho nehrnu, jsem už zvyklá čekat.
Ale kdyby se jednalo o těhu, tak by to bylo super - za 4 dny má manžel narozeniny, tak bych měla prímovej dárek :dance: :pankac:!
Ale uvidím, ještě se může přes noc rozjet.
CAR jsme zatím neřešili, ale taky je to varianta do budoucna…
Jinak všem nám snažilkám po třicítce držím palce ať se brzy dočkáme vytoužených // a narození krásného, zdravého miminka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1898
21.7.14 19:28

@nobody80 drzim palce…Doufam, ze to je uhnizdovani…
Ja teda nerada cekam a hrozne trpim vzdycky…Pro me je to cekani nejhorsi… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
21.7.14 19:35

@Lucifer 84 držím palce ať snažení vyjde…
@nobody80 ahojky, mrzí mě, že se k nám přidáváš.. Držím moc palce, ať jsi těhulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1898
22.7.14 08:28

Ahoj holky
Tak ja tomu tedka vubec nerozumim!!Ovu test me ukazal 14 den pozitivni a dneska zacinam mit hlen…Jako 17 den mam uz kalny hlen a dneska uplne ukazkovy bilkovy hlen!
Ale nejak tomu nerozumim! Mam se ridit podle hlenu a nebo testu? Silenou Bolest jsem mela take 14 den na vajecniku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí