Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja jsem zkusila ten ovu test znova a uz tam smajlík nemam! Tak uz mam ovu-podle me..I pichani neni, jen takove slabé tahání!
Tak ze dobre zjišťovat, jak tělo je funguje!
Dnes bylo hrozne vedro! Bylo i prázdno ve městě-vsichni byli bud u more a nebo u bazénu..
My jsme nikam nesli, jsme nechtěli se někde cpát!
Jo ja jsem četla, ze můžeš otehotnit 2 dny pred ovu a den po ovu..
A pak ještě ze samici spermii vydrží az 2dny čekat na vajíčko a samci spermie umírají rychle a tak ten ovu den jen..
Tak holka 2 dny a den po ovu
Kluk den ovu.. :
Ja jsem přestala měřit teplotu! Me to hrozne nebavilo..
A tak zlaté ovu testy!
Tedka jsem se převedla melounem a nemuzu se hýbat! ![]()
Ja bych potřebovala take zhubnout! Tak aspoň 7 kilo!
@Sofia 82 já začnu hubnout po 6ti nedělí.. Musím, jsem strašně vyprasená
![]()
Ja uz trochu omezují, ale je to šílené!!Hlavne talekhle kdyz je teplo! Mam chuť na nanuky!
Ja byla vzdycky tk hubena a co jsem přestala kouřit, tak to jde blbe dolu ty kila! Mozna i po te 30!
@Sofia 82 taky jsem přestala kouřit a 3 měsíce jen ležím a z toho 2 jsem měla léky po kterých se může tloustnout a chlupatět a hádej co - noo vypadám jak tlustej Jety
zvládla jsem obojí naráz ![]()
Ja vysadila kyselinu listovou! Hrozne chutě na jidlo jsem měla po ni!
Ja nekourim uz 4 roky! Ale co jsem nabrala za tu dobu/hrůza!
Hlavě se necítím dobre kvuli tomu!
Co si brala za léky? Na stitnou zlatu a nebo hormony?
Strasne me štve to, ze kdyz jsem před tim kourila, tak jsem měla dietu tyden a zhubla jsem 3 kila! Tedka mam dietu 2 měsíce a zhoubnu tak kilo!
Kdyz cvicim, tak zase take tloustnu kvuli svalum!
Nejak se me nedaří zhubnout vůbec tenhle rok!
@Sofia 82 na štítku taky a Duphaston. No já nekouřím taky dlouho, ale sem tam si prostě zapálím, teď jsem si i koupila krabku ![]()
@Sofia 82 no já doma nastartuju orbitrek a rotoped
chjo ale vůbec se na to netěším ![]()
Me ani o tom neříkej mam to same Úplne se musim nutit do toho sportovani.
@Sofia 82 nikdy jsem neměla problém zhubnout, ale s věkem + s tím co se mi děje už to problém je, ale musím a chci dát dolů pár kilo, cítím se hrozně
včera jsem i brečela v krámu, že jsem hnusná a že jsou všude těhulky atd… No hormony se mnou mlátí ![]()
Tak to jsem vypozorovala take, ze hodne brecim..Tak me stve Ty kila nahore! Mam takovych krasnych halenek a kalhot! Nic mi neni nebo kdyz je, tak jsem v Tom narvana!!
Me neslo zhubnout Ani Na moji svatbu tedka v cervnu! Jsem byla hrozne narvna v šatech!
Fakt šílené! Mas nejakou dietu? Ja zkusila vse a nic me nepomohlo! Jen kdyz fakt nejim!
No ja na svatbe pred rokem mela krasnych 57 a v zahranici jsem se vyprasila na 66. Ted uz mam jakztak 2-2,5 dole. Mam nejakych 63,5. Chci aspon na tech 60, nebo idealne at je na zacatku 5;)))
Snazim se ted chodit behat. Pokazdy se teda nutim, ale pocit potom je super. A snazim se po 13 nejist pecivo a sladky, veceret nejak normalne-hl zeleninu a po behani si dam treba kousek melouna. Ale fakt se snazim odpo s vecer bez sladkyho a peciva a je to fakt tezky;) ![]()
No kez bych mela 66kilo..
Ja z 63 kg ztloustla na 73kg!
Taky jsem mela 57 kg, ale to uz jsem fakt nic nejedla nez zeleninu!
Me by so libilo MIT 65 kg a byla bych spokojena!
Jak mam Vic nez 70 kg, tak mam hrozne depky a zrovna naschval to nejde dolu!
Ja musim dat detox a Pak pridavat obilniny postupne! Nastartovat organismus..
Nejist tolik Pak!
Hlavne to sladke a to je pro me to nejhorsi!
Jinak tady zaclo krasne prset…Vecer byla bourka..
Holky jak strasne vadi kava pred otehotneni a nebo nevadi??
Vsude pisou, ze nemas pit kavu, caj a cokoladu jist!
A pak ještě je lepší zkouset kazdy den pred ovu a ovu den? Nebo jen na ovu den?
Muj chlap se zbláznil asi na nej jde léto!
A chce to kazdy den tedka 2× za den! Tak si říkám, jestli spermii staci dozrat!