Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42775
19.7.14 11:46

@Ter1 mooc krásné testy. Po MS se bude dělat kontrolní UTZ a bude se řešit, jestli půjdu znova na revizi. Ano, přesně tak a během těch půl roku budu chodit na kontrolní náběry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
19.7.14 12:26

@Ginuš ty jo, tak to je masakr, budu držet palce, ať kontrolní utz dopadne dobře. Jak je možný, ze se ti to takhle zkomplikovalo, řekli ti něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
19.7.14 12:38

@Ter1 tak ono je vždy možnost, že tam prostě něco zůstane… A díky tý mole bylo možná i silné krvácení po výkonu atd atd. Hold jedno s druhým :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
19.7.14 13:31

Ahoj holky, tak jsem zpět. Nějakou dobu jsem tu nebyla, hodně práce na domečku.
Jinak vidím že tu máme nově příchozí, tak vás tu vítám. :mavam:
A těm kdo našel konečně 2 // moooc gratuluji. :hug:
U mě nového zatím nic, jsem 10dc a čekám na ovu. V pondělí jdu k mudr. na folikulometrii, tak uvidím co mi řekne tentokrát. Clostik jsem brala už 3 cyklus a nic. :nevim:
Přeji krásný den. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
19.7.14 13:35

@Lucifer 84 ahojky, tak to držím moc a moc palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1898
19.7.14 13:46

Ahoj Baby, jak se mate??Miluji teplo a leto…Dneska me hrozne picha na vajecniku, hrozne unavena se citim.Tak me napadlo si udelam ovu test a co nevidim -na nem smajlik…
Tak ze by mela byt ovu brzy…Ale moje otazka je - za jak dlouho? Tam pisi 24-48 h-mam si ten test udelat jeste jednou?
Podle me mam ovu 14-15 den a dneska jsem 14 den..

Tenhle mesic zadny hlen a vubec nevim proc! Muze to byt zpusobeno tim cajem na otehotneni??Normalne ho mam a tedka nic..
Muj muz se smal, kdyz jsem mu dala datle na stul a rekla mu, to bys mel jist na kvalitu..Zacal se smat a rika-tak moje prace je tedka dobre jist, abych mel dobrou produkci :D :D
Chlapi… :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1898
19.7.14 13:49

@kasinka mesicni kamen je na otehotneni…Onyx mi dala kamoska na svatbe, aby me ochranoval…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1898
19.7.14 14:00

@Ter1 az mam z toho husi kuzi…Moc velka gratulace a pak ze se zazraky nedeji!!!
Uzivej si to a drzim palce a to moc! :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
19.7.14 15:37
@Muflu píše:
@kasinka teď jsem se dozvěděla, že tam chodila holčina, že se snaží dva roky a nejde jim to a on jí řekl, že má mladého partnera ať to neřeší, neudělal jí žádně vyšetření :pocitac: :pocitac: :pocitac: šla jinam a partnerovi zjistili špatné spermio, fakt kretén :cert: :cert: :cert: jenže já tam chodila jen na preventivky a to člověk nezjistí

To je fakt pablb doktor! To je opravdu přístup… :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
19.7.14 15:38
@Vacci píše:
@kasinka
Moc dekuju za privitani;) no, ja si prave myslim, ze spis ne.. I na gynde mi dr rekla, ze sice se rika, ze vydrzi i dele, ale vic nez dva dny urcite pry ne. Ze pry se skutecne da otehotnet pouze dva dny v cyklu. Takze jsme si rekli, ze s tim zkusime pristi mesic tak nejak pocitat a uvidime. Jeste premyslim o spermiogramu, abychom meli jistotu, ze je tam vse ok:)

Aha, tak to jsem žila v mylných informacích :think: Takže den před ovu a když je ovu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
19.7.14 15:40
@Muflu píše:
@kasinka aaaaa už jsem to dočetla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen:
Kdybych si tam dala něco pěkného, tak dobré, ale byl to takový impuls, nepromyšlené, no prostě hloupost. Už se těším, až bude uplně pryč, teď jsem celá namastěná a čekam, až se aspoň sloupne
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
19.7.14 15:42
@Ginuš píše:
@kasinka děkuji moc za info, tak asi bych do toho šla po dětech… Jojo pidibaráčky - jeden je 3+1 cca 100metrů a druhý bude 3kk cca 60metrů. My budeme v tom 60metrovým a jednu místnost budeme mít v tom starém - takže budeme užívat cca 80 metrů. Jako jsem za to ráda, ale hoodně jsem se na to nadřela, měla jsem 2 a někdy i 3 práce atd. Takže moc dobře znám váhu peněz :lol: trvalo mi 13 let tohle vše vybudovat :lol:.

Ptala jsem se doktora, jestli by nějak ten laser vadil případnému těhu a že prý ne :-)
Nějak nerozumím tomu domku :think: Budete bydlet v jednom a ve druhém obývat jednu místnost? Asi to nechápu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
19.7.14 15:44

@Muflu
Užijte si dovču :-) a přijeďte 3 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
19.7.14 15:45

@Ter1
Krásaaaaaaaa :dance: :dance: :dance: Moc gratuluji :hug: :kytka: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
19.7.14 15:46

@sarink
jasně, vítej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...