Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74
18.7.14 12:27

@Ginuš
Holka, jak to ted docitam a snazim se odpovidat, musim pred tebou smeknout. Musis byt neuveritelne silna osobnost!!! Mas toho za sebou nepocitane a moc moc moc drzim palce.
Doufam, ze i s pritelem to bude brzy v poradku. Jak dlouho jste spolu? Mozna jsi to iz psaka, ale prehlidla jsem. A o svatbe jste nepremyskeli? Nebo treba nekam na cas odjet. Tady to na vas asi musi cele padat ne?
Drzim palce holka :kytka: :srdce:
Vim, ze ny se snazime chvili a nejsem na tom zdaleja jako vy, jen jsem chtela popovidat s nekym ve stejnem veku, kdo se snazi o prvni a nejde to tak jak si myslel a v ostatnich diskuzich uz byly holciny, co vetsinou uz mimco doma maji nebo jim je pod 30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
18.7.14 12:30

@Sofia 82
V kameny jsem drive verivala:) mela jsem jich par, zajimala jsem se hodne o duchovno a pak jak jsem nastoupila do prvni prace, tak to skoncilo. Dokonce jsem i hodne vykladala karty;)))
A ted premyslim, ze bych ten kaminek chtela dostat, asi si ho budu prat od manzela;))) nevadi to? Kdyz mu reknu, ze si preju aby mi ho koupil?;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
18.7.14 12:31

@Vacci děkuji, určitě to bude v pohodě… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
18.7.14 12:42

Omlouvam se, se jsem to tak zahltila;) jen jsem chtela postupne reagovat;)
Chci se zeptat holky, kdyz jsem ted byla na preventivni prohlidce na gynde a rekla jsem ji, ze od dubna se snazime. Ons ne klasicky prohlidla a udelala (sakra ten si nemuzu vzpomenout jak se to jmenuje-jak ti udekaji ster cipku a za 14dni jsou vyskedky.
No a chci se zeptat, muze prijet dr.na nejaky spatny veci pri takoveto klasicke prohlidce? Delala mi ten ster, prohmatala bricho a udekala vnitrni ultrazvuk.
Jo a ja mam extremne zaklonenou delohu a navic na jednu stranu pootocenou, takze tohle taky snazeni moc neprida:) to uz ale vim od asi 18, kdy mi byv. gyndar rekl, ze budu rada kdyz budu mit jedno dite a kdyz budou dve bude to zazrak… No krasna veta.
Ale nam to vyjde!!! VSEM!!! Budu posilat pozitivni energii nam vsem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
18.7.14 12:47

@Vacci přijde Ti stěrem třebas na chlamydie atd - takže stěry jsou dobré, taky je to na zjištění změn na čípku. Hele kamarádce řekli, že nebude mít nikdy děti a teď má ročního chlapečka… Zázraky se dějí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
18.7.14 19:03

@Vacci jéééééééé já chci poslat pozitivní energii :mavam: :mavam: :mavam:, teď v pondělí pojedeme na dovču a koncem týdne by mohla být ovulka, tak by se mohlo zadařit, změní se i prostředí a bude relax :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
18.7.14 19:11

Ahoj holky, tak jsem zpět z dovci, normálně to nechci zakriknout, ale po dvou a pul letech mam na testech //. Nemůžu tomu uvěřit, IVF, x krát IUI, et a nic. A teď spontánně? Držte palce, já tomu totiž zatím moc nevěřím.

Jinak vítám nově příchozí, musím vás dočíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
18.7.14 19:16

@Ter1 tak to obrooooooooooooooooooooooooooooooooooooovska gratulace :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: vidím, že změna prostředí fakt pomůže, o to víc se na dovču těším :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
18.7.14 19:18

@Ter1 pošli fotečku, ať se můžeme pokochat :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
18.7.14 19:19

@Ter1 Jééé, to je hezkýýý. Moc gratuluju. :mrgreen: Já byla u moře první týden v červenci. Po dlouhé době jsme byli sami, měli jsme klídek a pohodu. Moc jsme tomu věřili. No a když jsem to ve středu dostala, málem jsem to obrečela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
18.7.14 19:19

@Ter1 no vidíš.. Super. Šup šup fotooo :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
18.7.14 19:21

@Muflu díky moc, zatím jsem z toho po všech těch měsících a neúspěších spis rozpacita, právě ze jsem jen čekala na ms s tím, ze začneme stimulovat na druhy ivf… No a ona (tuk tuk tuk) zatím nepřišla. A testy se tváři pozitivně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
18.7.14 19:22

@Ter1
Uuuuuuuuuzasny :potlesk: :potlesk: :potlesk: mam velikou radost a moc moc gratuluju;)))
A myslis, ze to vyslo na dovci? Nadhhera a verim, ze brzo napise dalsi z vas, resp. nas;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
18.7.14 19:23

Holky díky, fotecku pošlu hned, jak zjistím jak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
18.7.14 19:23

@Ter1 a kdy mela prijit??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie