Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
112
15.7.14 15:41
@Sofia 82 píše:
My jsme o tom prave uvazovali, ze kdyz to nepujde, tak bychom adoptovali z Asii holcicku..Tam to maji holky hrozne tezke..Uvidime jeste…
Delame si takove svetla v zivote, kdyby nahodou to neslo prirozenou cestou…
Mam ten ovu test za 16 euro a jejich tam 7
Tak zacnu ode dneska jsem 10 den..
Kaslu na merni BT, to me hrozne nabavilo… :roll:

Jako je to krásná představa, že poskytneš domov dítěti, které by jinak nemělo moc šanci na hezký rodinný život. Já bych to asi taky zvládla, ale partner (alespoń zatím) ne. Jak o tom tak přemýšlím, taky se mi ta představa líbí :srdce: a je pravda, že v Asii to holčičky jednoduché zrovna nemají.
No vidíš, sehnala jsi za dobrou cenu :palec: A to už je i máš doma? 8o To je rychlost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1898
15.7.14 15:49

Sla jsem do obchodu.. :D
Nejak me zacalo pichat na vajecniku a udelala test uz dneska a je tam duch…
To jsem 10 den…Tak snad telo me ukazuje dobre ovu a testama se to jen potvrdim..
Moc dekuji jeste jednou @kasinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
15.7.14 20:06
@Sofia 82 píše:
Uz jste zkusili nejakou kliniku?
To me je lito, ze tak dlouho.
Nechapu to, ze nektere zeny si reknou- chci byt tehotna a druhy mesic jsou…
Musi to byt vsechno hrozna nahoda..

Byli jsme v Repromedě necelý rok po tom, co se nedařilo, ale bylo poznat, že jim jde jen o byznys. Jejich verdikt byl jste oba v pořádku, můžete jít na IVF :zed: :zed: :zed: prostě blbost
To jo, většině kamarádkám to šlo hned, ani neví, jak :) Teď už si říkám, že co má být, to bude. Akorát jsem změnila jídelníček - jím mnohem zdravěji a jím vitamíny a kapky. Třeba to trošku pomůže ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1898
16.7.14 08:15

Nekdy pomuze zmena jidelnicku…My teda jime zdrave take, ale mam nekdy dny (pred ms hlavne)kdy jim uplne vsechno :D :D :D
Vysadila jsem i kyselinu listovou, protoze jime tolik zeleniny a ovoce, ze je to zbytecne ji brat! Jeste do toho sportujeme a tak si myslim, ze by to melo byt ok..

@kasinka budu ti drzet palce, aby tenhle rok ti to vyslo!
Nekdy ty kliniky vidi jen penize a nezajem jiny…
Muj muz chce jit na vysetreni spermatu, mel kdysi problem, ale v te dobe mel vysledky ok…Ale tak uvidime..Nejak jsme o tom i prestali mluvit doma, ze chcem mimco a uzivame si sex bez ochrany…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1898
16.7.14 08:19

Jeste ja opustila Cechy a take me chybeji obcas kamosky z Cech..Sice nejake Cesky tady jsou, ale neni to jako u nas doma v Cechach…

Obcas me je smutno tady…
Jsem rada take za tenhle Chat..protoze hodne holek tady maji uz deti a neni jim 30+
Ja kdybych mela jedno dite uz, tak nejsem z toho tak nervozni..

Konecne teplo tady dneska! Porad tady prsi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
17.7.14 06:54
@Sofia 82 píše:
Nekdy pomuze zmena jidelnicku…My teda jime zdrave take, ale mam nekdy dny (pred ms hlavne)kdy jim uplne vsechno :D :D :D

Tak to přesně znám :-) Týden před MS jím slané medvídky spolu s čokoládou a někdy to zajídám zmrzlinou :mrgreen: :mrgreen: A pak se stašně divím, že mám nafouklé břicho :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
17.7.14 06:57
@Sofia 82 píše:@kasinka budu ti drzet palce, aby tenhle rok ti to vyslo!
Nekdy ty kliniky vidi jen penize a nezajem jiny…
Muj muz chce jit na vysetreni spermatu, mel kdysi problem, ale v te dobe mel vysledky ok…Ale tak uvidime..Nejak jsme o tom i prestali mluvit doma, ze chcem mimco a uzivame si sex bez ochrany…

Děkuju, kéž by to letos vyšlo :kytka:
To je správný přístup, prostě si užívejte a bonus v podobě // přijde :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
17.7.14 07:01

@Sofia 82
Určitě není jednoduché všechno opustit, hlavně přátele a rodinu. Nedivím se ti, že je ti smutno. Nevím, jaký je životní styl v Holandsku, ale tady se všichni jenom honí za spěšné peníze. Přijde mi to tady jako kocourkov :cert:
Až budete mít dítě, tak se třeba i víc seznámíš s ostatními (v parku, na hřišti a tak..) Pak ti třeba nebude tak smutno :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1898
17.7.14 07:41

Je pravda, ze mam kamosky tady, ktere jeste nemaji deti a pari jen…Me uz to nebavi..Ja jsem se naparila v Praze, kdyz me bylo 20 let..
Tady je parku tak se tesim, ze s prckem budem chodit ven…

Nekdy kdyz prijedu do Cech, tak me prijde hrozne smutne jak se tam zije…Hlavne ty vyplaty nizske a jidlo drahe! Moje mama ma nekolik praci, aby si zila dobre a je kazdy rok bez dovolene…Hodne mladych uz je v zahranici..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
17.7.14 07:55
@Sofia 82 píše:
Je pravda, ze mam kamosky tady, ktere jeste nemaji deti a pari jen…Me uz to nebavi..Ja jsem se naparila v Praze, kdyz me bylo 20 let..

To se ti nedivím, taky už se mi nikam ani nechce, maximálně někam na kafe, ale večer zalehnu a spím. Trochu rozdíl, oproti tomu, jak jsem ponocovala ve 20 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
17.7.14 07:57

@Sofia 82
Tak to je fajn, že tam máte parky. tady ve Zlíně je jenom jeden (dřív byl plný napitých bezdomovců) a teď se rekonstruuje. Tak uvidíme, jaké to bude a jestli si tam zase bezdomovci najdou cestu. Doufám, že ne :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
17.7.14 08:04

@Sofia 82
Tady v Česku je to fakt hrozné ve všech směrech. Už mám uplnou averzi. Výplaty jsou naprosto směšné, a když už chceš sehnat kvalitní dobré jídlo, tak běháš přes celé město (a stejně ne vždy máš úspěch) a pak se u pokladny pomalu vyvracím. Nejsem moc vymýšlivá, jen chci svému tělu dát kvalitní jídlo, nic víc. Vždycky vzpomínám, jak mají výborné jídlo v Anglii, Německu a Švýcarsku - tam jsem pracovně jezdila docela často, a to bylo aspoň jídlo.
Moje mamka jí ty nejlevnější hrůzy, protože si prostě nic jiného nemůže dovolit, jinak by nevyžila.
My nejsme schoni našetřit na větší byt (o domu ani nemluvím), protože nám z výplat nic nezůstává. Manžel pořád doufá, že někdy vyhrajeme ve Sportce :lol: :lol: Já doufám, že dostane rozum a taky odsud odejdeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1898
17.7.14 08:27

Ach jo je to hrozne no…Ja vim, ze hodne lidi zije takhle v Cechach…
Tady me zase prijde hodne predrazene ovoce a zelenina! Treba tresne za 500g 3-4 eura!
Kdyz jsme byli tedka v Cechach kupovali jsme tresne za 45kc kilo…
A byla to slast na chutove poharky!
Ja hodne koukam na to peklo na taliri a docela jsem koukala, co vse obcas je v potravinach! Jestli se tomu jeste da rict potravina!

Tady prave parky jsou nadherne…Holandsko hrozne podporuje rodiny a tak se snazi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
17.7.14 11:43

Ahoj holky, rada bych se pridala:) 31a trictvrte, snazime se o prvni, zatim teda „jen“ od dubna, ale obrecim kazdou MS a pomalu i kazdou Ovulaci. Vim, ze sdilene trapeni je polovicni, tak jsem tady a jsem rada, ze jsem nasla takovouto skupinu, ktera jeste neni tak rozsahla a mohla jsem si pocist:)
My mame cca rok po svatbe, spolu skoro 8let, ale stejne jak vy, dlouho jsem studovala a celkem narocne, k tomu prace.. Po svatbe jsme na 8mesicu odjeli studovat, cestovat a pracovat do Australie. Proste jsme chteli zkusit neco jineho, poznat jinou kulturu, proste zazit neco jineho:) zkusenost to byla k nezaplaceni, akorat se mi tam zblaznilo moje telo a MS si chodila jak chtela nebo treba vubec. Prvni „normalni“ prisla v dubnu a bylo 2mesice do naseho navratu, tak jsme se rozhodli, ze to zacneme zkouset. Strasne jsem si prala privezt si domu malou koalku nebo klokanka. Mno, nepovedlo se.
Tento mesic jsem tak nejak zacala chapat svoje telo(hlen,„bolesti“pri ovu…).
Tento mesic nam nepralo. Manzel v nedeli odjel za rodici (je slovak) a rano jsme si jeste pojistili. Ja s nim jet nemohla, protoze v utery jsem byla objednana na gyndu. No a na gynde v utery mi rekla, ze OVU probehne nekdy v noci-tedy z uterka na stredu. Za manzelem jedu az ted, takze tento mesic jsme propasli, tak snad pristi. Ale aspon vim, ze mam drivejsi OVU. Dle klasickeho pocitani jsem mela spocitano, ze bude az zitra, tedy v patek.
To vite, ze jsem premyslela, ze rovnou od dr pojedu na nadrazi a smer slovensko, ale bohuzel jedinej primej vlak jezdi rano a u dr jsem byla v poledne. Navic ted jedu na slovensko i s rodici, protoze nase rodiny se hodne kamaradi a manzelova maminka ma narozeniny.
Tak jsem si pekne pobrecela. Temer vsechny kamaradky okolo uz maji 1,2 ditka. Krome dvou se to vsem povedlo na poprve, takze to na psychice moc neprida…
No a co ted opravdu nesnasim jsou dve vety. Tak co, kdy uz budete mit mimco? Nemysli na to, pak to prijde. To bych skakala z kuze. Vim, ze to myslej dobre, ale jak na to sakra nemyslet???
Tak jsem se vypsala;) krasny den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1898
17.7.14 14:34

Take nemam rada ty dve vety! Nebo ty na to moc myslis a kvuli tomu to nejde..My take zkousime od dubna…Uz jsem ok, kdyz to dostanu, ale prvni ms jsem teda obrecela a mela hroznou depku.. :D :D

Ja si tedka delam ovu testy..Take studuji moje telo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí