Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
154
15.7.14 08:36

Těd třetí měsíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
15.7.14 08:36

@Hanina75
Myslím si, že tak brzy bys to ještě nepoznala, ale nejsem Dr. Spíš si myslím, že je špinění spojeno s OVU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1898
15.7.14 09:33

Ok dekuji
Tak se podivam dnes po clearblue ovu test…Ja jsem letme videla tech 50 euro, ale nekoukala jsem v kolik jich tam je..
Joo ziji v Holandsku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
15.7.14 09:41

@Sofia 82
Když asi tak tušíš, kdy je ovu, tak jich právě moc nespotřebuješ a máš 99% jistotu. Jako nejúčinnější je prý „tulení“ ob den, ale na to není moc času ani síly. Jooo, když nám bylo 20, to bylo trochu něco jiného :mrgreen:
A co tam děláš s partnerem za práci? Strašně moc si přeju žít v zahraničí, ale zatím na to nemám odvahu a manžel už vůbec ne. Ten je tady hodně zakořeněný, ale pořád tak potají doufám, že odsud odejdeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1898
15.7.14 09:44

Ja delam ucetni a sekretarku pro meho manzela firmu a on ma agenturu s programatorama…
Holandsko je hrozne draha zeme! A lidi hrozni burani..Me se tady moc nelibi zit, ale ziji tady kvuli manzelovi uz 8 let a muj manzel 15 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1898
15.7.14 09:47

No ja prave mam hrozne viditelny bilkovy hlen a hrozne pichani na vajecniku…
Myslim si, ze mam ovu 14-15 den podle hlenu a pichani..I ten ovu test co jsem si kupovala v Cechach me ukazal ruzovou carku na ty dny 14-15 a 16 den uz slabe ruzovou…Chci to jeste jednou zkusit a pak to pustit z hlavy a snazit se..
Tak si je pujdu koupit dneska ty ovu testy…Nema se pit ze 2h pred testovanim??

NO prave se me ob den nechce milovat! V tech vedrech to bylo hrozne! :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
15.7.14 09:59

@Sofia 82
Fakt? Spolupracuji s několika málo holanďany a ti jsou přátelští a vstřícní. Ale neznám jich moc a asi mám štestí. A ty umíš holansdky, nebo ses naučila?
Mně strašně moc láká Francie. Líbí se mi jejich jazyk, životní styl, hudba, jídlo, víno, oblečení, parfémy, kosmetika, prostě snad uplně všechno :D Navíc jejich vláda ti zajišťuje uplně jiné rodinné zázemí. Tam máš příspěvky snad uplně na všechno, včetně chůvy!! Tady si musíš platit i školku, taková nehoráznost! Před třemi lety jsou se tam chtěla odstěhovat, ale seznámila jsem se s budoucím manželem a BUM! Z Brna do Zlína, hnus! No nic, nezvdávám se a pořád doufám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
15.7.14 10:02

@Sofia 82
Něco takového o pití na návodu psali, už přesně nevím. Test si dělám hned ráno, jak vylezu z postele a pak až se jdu napít :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1898
15.7.14 10:09

@kasinka Holandani jsou takove zvlastni lidi…Nekteri jsou ok a nekteri jsou burani..
Francie je krasna, ale tam bych zit nechtela
Tady teda skolka stoji hodne! asi tak 800-1000 euro-ale reklo me to par kamosek a tak nevim, jestli je to pravda-nejak jsme to s manzelem jeste nezkoumali…
Materska 3 mesice a pak musis do prace-nemas zadne penize za 3 mesice..Ale samozdrejme tady jsou take nejake podpory, ale musis byt socialne slaby.

Holandsky nemluvim a neco rozumim..Normalne se tady mluvi Anglicky a my doma mluvime Anglicky..Nemam Cecha..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1898
15.7.14 10:10

Koukala jsem na ty ovu testy na internetu chteji 29 euro za 10 jich od clearblue
Jeste se kouknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
15.7.14 10:14

@Sofia 82
No, to už se dá, taková cena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1898
15.7.14 10:25

@kasinka Zijes teda v Brne? Jak dlouho zkousite??My zkousime tedka 3 mesic..
Ale prvni mesic, kdyz to nevyslo hned, tak jsem byla v hroznych depkach-tedka se tomu smeji, ze jsem byla tak blba! :D :D
Doufam, ze to vyjde do konce roku…A kdyz ne tak zkusime nejakou klinuku a nebo adopci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
15.7.14 10:57
@Sofia 82 píše:
@kasinka Zijes teda v Brne? Jak dlouho zkousite??My zkousime tedka 3 mesic..
Ale prvni mesic, kdyz to nevyslo hned, tak jsem byla v hroznych depkach-tedka se tomu smeji, ze jsem byla tak blba! :D :D
Doufam, ze to vyjde do konce roku…A kdyz ne tak zkusime nejakou klinuku a nebo adopci..

Právě že nežiju, žila jsem tak 12 let a teď 3 roky ve Zlíně :zed: Pomalu si tady zvykám. Všechny přátele mám v Brně. Jsem tady dost sama :,( Ale do brna jezdím aspoň 1×/týden, tak aspoň to.
Jé, tak to zkoušíte chviličku :-) Joo, když se nám 1. měsíc nezadařilo, tak jsem taky depkařila a teď se směju :lol:
My + - 2,5 roku. Dřív jsem z toho byla hodně smutná, ale teď poslední 2 měsíce jsem se uklidnila a všechno je takové nějaké lepší. Dřív jsem hodně bojovala s prací. Teď dělám konečně to, co mám ráda, takže už tak urputně těhotenství neřeším, i když si moc přeju dítě.
Fakt byste i adoptovali? Klobouk dolů, my bysme si netroufli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1898
15.7.14 12:26

My jsme o tom prave uvazovali, ze kdyz to nepujde, tak bychom adoptovali z Asii holcicku..Tam to maji holky hrozne tezke..Uvidime jeste…
Delame si takove svetla v zivote, kdyby nahodou to neslo prirozenou cestou…
Mam ten ovu test za 16 euro a jejich tam 7
Tak zacnu ode dneska jsem 10 den..
Kaslu na merni BT, to me hrozne nabavilo… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1898
15.7.14 12:29

Uz jste zkusili nejakou kliniku?
To me je lito, ze tak dlouho.
Nechapu to, ze nektere zeny si reknou- chci byt tehotna a druhy mesic jsou…
Musi to byt vsechno hrozna nahoda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital