Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hanina75
Myslím si, že tak brzy bys to ještě nepoznala, ale nejsem Dr. Spíš si myslím, že je špinění spojeno s OVU.
Ok dekuji
Tak se podivam dnes po clearblue ovu test…Ja jsem letme videla tech 50 euro, ale nekoukala jsem v kolik jich tam je..
Joo ziji v Holandsku…
@Sofia 82
Když asi tak tušíš, kdy je ovu, tak jich právě moc nespotřebuješ a máš 99% jistotu. Jako nejúčinnější je prý „tulení“ ob den, ale na to není moc času ani síly. Jooo, když nám bylo 20, to bylo trochu něco jiného ![]()
A co tam děláš s partnerem za práci? Strašně moc si přeju žít v zahraničí, ale zatím na to nemám odvahu a manžel už vůbec ne. Ten je tady hodně zakořeněný, ale pořád tak potají doufám, že odsud odejdeme.
Ja delam ucetni a sekretarku pro meho manzela firmu a on ma agenturu s programatorama…
Holandsko je hrozne draha zeme! A lidi hrozni burani..Me se tady moc nelibi zit, ale ziji tady kvuli manzelovi uz 8 let a muj manzel 15 let
No ja prave mam hrozne viditelny bilkovy hlen a hrozne pichani na vajecniku…
Myslim si, ze mam ovu 14-15 den podle hlenu a pichani..I ten ovu test co jsem si kupovala v Cechach me ukazal ruzovou carku na ty dny 14-15 a 16 den uz slabe ruzovou…Chci to jeste jednou zkusit a pak to pustit z hlavy a snazit se..
Tak si je pujdu koupit dneska ty ovu testy…Nema se pit ze 2h pred testovanim??
NO prave se me ob den nechce milovat! V tech vedrech to bylo hrozne!
![]()
@Sofia 82
Fakt? Spolupracuji s několika málo holanďany a ti jsou přátelští a vstřícní. Ale neznám jich moc a asi mám štestí. A ty umíš holansdky, nebo ses naučila?
Mně strašně moc láká Francie. Líbí se mi jejich jazyk, životní styl, hudba, jídlo, víno, oblečení, parfémy, kosmetika, prostě snad uplně všechno
Navíc jejich vláda ti zajišťuje uplně jiné rodinné zázemí. Tam máš příspěvky snad uplně na všechno, včetně chůvy!! Tady si musíš platit i školku, taková nehoráznost! Před třemi lety jsou se tam chtěla odstěhovat, ale seznámila jsem se s budoucím manželem a BUM! Z Brna do Zlína, hnus! No nic, nezvdávám se a pořád doufám…
@Sofia 82
Něco takového o pití na návodu psali, už přesně nevím. Test si dělám hned ráno, jak vylezu z postele a pak až se jdu napít ![]()
@kasinka Holandani jsou takove zvlastni lidi…Nekteri jsou ok a nekteri jsou burani..
Francie je krasna, ale tam bych zit nechtela
Tady teda skolka stoji hodne! asi tak 800-1000 euro-ale reklo me to par kamosek a tak nevim, jestli je to pravda-nejak jsme to s manzelem jeste nezkoumali…
Materska 3 mesice a pak musis do prace-nemas zadne penize za 3 mesice..Ale samozdrejme tady jsou take nejake podpory, ale musis byt socialne slaby.
Holandsky nemluvim a neco rozumim..Normalne se tady mluvi Anglicky a my doma mluvime Anglicky..Nemam Cecha..
Koukala jsem na ty ovu testy na internetu chteji 29 euro za 10 jich od clearblue
Jeste se kouknu
@kasinka Zijes teda v Brne? Jak dlouho zkousite??My zkousime tedka 3 mesic..
Ale prvni mesic, kdyz to nevyslo hned, tak jsem byla v hroznych depkach-tedka se tomu smeji, ze jsem byla tak blba!
![]()
Doufam, ze to vyjde do konce roku…A kdyz ne tak zkusime nejakou klinuku a nebo adopci..
@Sofia 82 píše:
@kasinka Zijes teda v Brne? Jak dlouho zkousite??My zkousime tedka 3 mesic..
Ale prvni mesic, kdyz to nevyslo hned, tak jsem byla v hroznych depkach-tedka se tomu smeji, ze jsem byla tak blba!![]()
Doufam, ze to vyjde do konce roku…A kdyz ne tak zkusime nejakou klinuku a nebo adopci..
Právě že nežiju, žila jsem tak 12 let a teď 3 roky ve Zlíně
Pomalu si tady zvykám. Všechny přátele mám v Brně. Jsem tady dost sama
Ale do brna jezdím aspoň 1×/týden, tak aspoň to.
Jé, tak to zkoušíte chviličku
Joo, když se nám 1. měsíc nezadařilo, tak jsem taky depkařila a teď se směju ![]()
My + - 2,5 roku. Dřív jsem z toho byla hodně smutná, ale teď poslední 2 měsíce jsem se uklidnila a všechno je takové nějaké lepší. Dřív jsem hodně bojovala s prací. Teď dělám konečně to, co mám ráda, takže už tak urputně těhotenství neřeším, i když si moc přeju dítě.
Fakt byste i adoptovali? Klobouk dolů, my bysme si netroufli
My jsme o tom prave uvazovali, ze kdyz to nepujde, tak bychom adoptovali z Asii holcicku..Tam to maji holky hrozne tezke..Uvidime jeste…
Delame si takove svetla v zivote, kdyby nahodou to neslo prirozenou cestou…
Mam ten ovu test za 16 euro a jejich tam 7
Tak zacnu ode dneska jsem 10 den..
Kaslu na merni BT, to me hrozne nabavilo… ![]()
Uz jste zkusili nejakou kliniku?
To me je lito, ze tak dlouho.
Nechapu to, ze nektere zeny si reknou- chci byt tehotna a druhy mesic jsou…
Musi to byt vsechno hrozna nahoda..