Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
909
9.7.14 21:00

Ahoj holky. Tak ms zatím nikde, měla dorazit v úterý. :nevim:
Minulý měsíc měla dva dny zpoždění, takže počkám s testíkem aspoň do pátku.(pokud tedy nedorazí). :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
10.7.14 08:56
@Lucifer 84 píše:
Minulý měsíc měla dva dny zpoždění, takže počkám s testíkem aspoň do pátku.(pokud tedy nedorazí). :cert:

To zní docela nadějně ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
10.7.14 08:59

@Sofia 82 Zdravím :mavam: :mavam: :mavam: Určitě se přidej, budeme rády :-)
Jaký čaj na otěhotnění? Myslíš nějakou směs nebo kontryhel? Já pila asi rok kontryhel, mně nepomohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1898
10.7.14 10:14

Moc dekuji
Koupila jsem si ten caj primo v obchode s bylinkami- obsahuje to Asi 10 bylin.
Ale mam hroznou ma po nem! Tak nevim, Jetsli ho mam pit a nebo ne!
A Pak jeste mereni BT chci zkusit,
Chci Jen vedet presne kdy mam ovu a Pak to pustim vse z hlavy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
10.7.14 17:47

Ahoj holky, tak jsem zpátky s váma - ani nevím kde začít - v pondělí na gyndě se doktorka zhrozila, když mě začala vyšetřovat, tak jsem řvala bolestí a ona že to nemůže přece bolet a pak koukla dovnitř a začala aha tak to musím bolet a přestala mě vyšetřovat a vzala mě na UTZ - děloha velká na 12tt a plná sražené krve, nabrala krev a v krvi závět - okamžitě mě hnala do nemocnice - tam mě opět vyšetřili - hrůza a uložili na pokoj s tím, že dostanu injekci a čípek a buď to odejde samo a nebo operace - no takže to samozřejmě skončilo operací - naštěstí to nebolelo. Pak náběry krve, doktoři drbání na hlavě, náběry krve a dnes mě propouštěli a dr mi řekl - každý týden v úterý ráno na krev kvůli HCG, po první MS na UTZ a pak se rozhodne, jestli znova podstoupím další revizi. Histologie něco prokázala - výsledky budu mít až ve čt 17.7. Dostala jsem dvoje ATB a železo, mám ležet a dodržet 6ti nedělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
10.7.14 20:20

@Ginuš ahoj, no co to čtu? To je jak ze špatného filmu!!! Ještě že jsi šla v pondělí na tu gyndu, kde ti to zjistili. A měla jsi nějaké příznaky nebo problémy? Bože, snad už to bude dobré. Posílám moc pozitivní energie, ať to všechno zvládneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
10.7.14 20:29

@Mica82 problémy jsem neměla, nic mě nebolelo :nevim:. Až při vyšetření jsem začala trpět. Děkuji moc :hug:, doufám, že to vyjde dobře :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1898
11.7.14 10:09

AHoj
Tak to drzim palce at vse zase ok @Ginus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
11.7.14 10:44

@Sofia 82 děkuji Ti moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1020
13.7.14 22:19

Ahoj, ráda bych se připojila. Je mi 32, HA neberu již velmi dlouho a zatím se nezadařilo. Mám za sebou laparo cca před rokem. Ráda bych tady našla stejné duše:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
13.7.14 22:23

@Naomina ahojky vítej. Když máš za sebou laparku, tak už asi zkoumali, jestli máš průchozí vejcovody co? Pokud je vše v pohodě a nejde to dlouho, tak vás třebas doktorka pošle do CARu - třebas jen na konzultaci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
14.7.14 06:29

Ahoj holky, byla jsem pár dní pryč. Už jsem zpátky a jdu vás dočítat :D Vítám nově příchozí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
14.7.14 06:31
@Sofia 82 píše:
Holky take nevim, jestli bych mela pit ten caj na otehotneni?!Mela jsem hrozne silnou ms po nem a hrozne bolesti…
Vubec nevim, jestli ho mam pit.. :think: :think:

No nevím, taky jsem ho dřív pila, ale MS byla taky hrozně silná, takže jsem ho vysadila a už se k němu nevrátím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
14.7.14 06:32
@Lucifer 84 píše:
Minulý měsíc měla dva dny zpoždění, takže počkám s testíkem aspoň do pátku.(pokud tedy nedorazí). :cert:

Júúú, tak to zní dobře? Už jsi testila? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
14.7.14 06:35
@Sofia 82 píše:A Pak jeste mereni BT chci zkusit,
Chci Jen vedet presne kdy mam ovu a Pak to pustim vse z hlavy!

BT jsem si nikdy neměřila, jsem celkem zapomětlová na takové věci, takže by to nemělo smysl :lol: Používám digitální OVU test a přesně vím, kdy je OVU. Ale překvapilo mě, že každý měsíc je jindy 8o Někdy 13. den a jindy 17. DC :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí