Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Iv83 píše:
@kasinkaZítra valíme se známýma na víkend pod stan, počasí má být krásný, tak si užijeme srandu. Teď fakt pořád paříme, ale zase si říkám, že je to lepší, než nuda a užírat se myšlenkama. Vždycky když nemám co dělat a mám třeba volno, tak se v tom plácám a utápím se.
Užijte si výlet, počasí by vám mělo vyjít
100% lepší někam vyrazit, než doma přemýšlet nad blbostma a litovat se. Já teď jezdím skoro každý den Zlín - Brno a zpět, mám tam kurzy. Říkám si, že by se mi hodil nějaký malý vrtulník
Už mně ta D1 nebaví, jsou tam celkem kolony, potkáš, max 1 dělníka, který se opírá o lopatu a jinak cedule „Technologická přestávka“ No jo, jsme v ČR
![]()
@Ginuš
Ahoj, vítej mezi námi
Moc mě mrzí ty 4 potraty
Jednou to určitě vyjde ![]()
Někdy není jiná šance, než IVF, ale pokud není nějaký konkrétní problém, tak to vidím jako poslední možnost, ale to je jen můj názor
@kasinka díky za přivítání. Tak já taky zrovna nejsem případ pro IVF - otěhotním vždy na poprvé, všechny testy co se dělají mám a nikde se nenašel důvod pro potrácení, někdy jsou páry co jim nejde počít a taky se nevím proč
. Byla jsem stejného názoru jako Ty, dokonce jsem i obrečela když mě poslali do CARu, ale pro mě je to teď naděje
a šance na miminko. Samozřejmě držím palce, ať se vám všem povede miminko přirozeně bez pomoci lékařů
Ahoj holky. Můžu se přidat? Je mi 30 a taky se snažíme o první.
Snažíme se od září, sliznici mám dobrou, ovu testy na jedničku a foliklů mám vždy hodně a krásné. Tak nevím ![]()
Jinak jsme zatím ještě nikde nebyli, jsme objednaní na 28.7. na spermiogram.
Jinak ms nečekám teď v úterý.
![]()
Tak jsem zpět po víkendu a závěr se opět musel posr. t
Přijela teta, asi o 5 dní dřív. No tak jdeme opět nanovo. Už mě to unavuje ![]()
@Lucifer 84
Ahoj, vítám Tě. Tak třeba MS už nedorazí
Spermiogram je to nejjednodušší a hned víte na čem jste. Jiná vyšetření Ti nedělali?
@Lucifer 84 držím palce, aby nedorazila. Jinak my měli výsledky spermio tentýž den, byla to rychlost, teď nevím jestli do hodiny a nebo do 2 hodin, to bych lhala.
@Ginuš Ahoj, taky Tě vítám. Já se z toho už nehroutím. Sice to naštve, ale nic nenadělám. Jsem už za obdobím, kdy jsem každou MS oplakala. Spíš obdivuji Tebe, máš toho tolik za s sebou, až to hezký není. Není to fér, tolik andílků
Já v životě nenašla ani náznak dvou čárek, tak si ani nedokáži představit, čím si procházíš. Jednou to vyjde, uvidíš. Musíme věřit. ![]()
Ahoj holky, mužů se přidat? Dlouho jsem čekala na nějakou podobnou diskusi, všechny už byly rozjetý, takže hurá
. Je mi 32, taky mi nějak dlouho trvalo najít toho správný ho chlapa… Snažíme se už dva a pul roku, rok a kousek v CARu a výsledek nic. Máme za sebou snad už všechna vyšetření, co jdou. Oba jsme úplně v pohodě, tak nějak nevím. 4 IUI, jedno IVF, jeden KET. Teď v srpnu se chystáme na další IVF,
@Iv83 díky.. No já vždy otěhotním hned, na první pokus, ale k čemu to je
. Naopak u mě je hrůza z „nechtěného“ početí
. Kdybych Ti tak mohla poslat kus svojí chytlavosti tak Ti jí hned pošlu. Bohužel se nám nedaří, ale snažím se koukat dopředu a doufám, že příště už to bude ONO. Příště si mě miminko vybere a už se mě nepustí ![]()
@Ter1 ahojky, my se snažíme od 9.2010 - mám vše v podpisu - nevím jestli je máš zapnuté
@Ginuš jojo, koukala jsem, mas toho za sebou taky spoustu, i když jinak než já. Musím říct, ze mas můj obdiv, já mám za sebou jen jeden SP v 5 týdnu a bylo to náročný, neumím si představit prožít to co ty. Ale já fakt věřím, ze jednou se tě to mimino chytne a nepustí:-)
@Ginuš přesně tak
a vy teď čekáte na to IVF na podzim nebo dal zkoušíte přirozeně?