Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
45
25.6.14 14:55

@Mica82
bych teda testovala, týden zpoždění :pankac:
Mám známou, která byla na ivf, které se nezdařilo a při dalším cyklu měla zpožděni, no byly tam vysněné // :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
25.6.14 15:03

@kasinka
Ani nevíš, jak bych si přála otěhotnět přirozeně, chceme tomu dát čas do konce roku a potom bychom šli do ivf. Jo a dala mi Dr. vitamíny Fem plus, prý jí po tom otěhotněly všechny hned :mrgreen: No, po těch měsících se držím při zemi, ale co kdyby náhodou :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
25.6.14 16:21

Holky víte co je nejhorší? Já začala všechno ukázkově řešit po roce snažení, kdy se nedařilo. Po dvou letech jsem šla do IVF, kterému jsem strašně věřila. Teď mám za sebou dvě a nic… Co teď? Ještě mám dva pokusy (kromě zamražených blastocystiček :-)), ale ty si chci nechat až na později. Proto teď to laparo a podrovné imuno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
25.6.14 16:23

Jak jste na tom s psychikou? Já byla dlouho docela v pohodě, ale v poslední době si furt jakoby připomínám, kolik mi je a kolik mi zbývá času…sem tam to zabolí, když nějaká kamarádka porodí nebo otěhotní. Daří se vám být stále pozitivní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4944
25.6.14 16:25

Ahoj holky. Mě je 32 a snažíme se tedy jen chvilku… spíš jsme si řekli, že tomu necháme volný průběh. Pravuji a k tomu studuji dálkově VŠ, kde jsem měla letos končit, ale moc se nedaří. Takže jsem teď dost ve stresu, ale až to poleví, tak opět začneme se snažením…

Příspěvek upraven 18.09.14 v 09:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
25.6.14 16:31

@Sweet_Angel2 Vítej v klubu :-) Já nedávno při práci taky dostudovala…byl to masakr, takže ti rozumím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4944
25.6.14 16:34

@Mica82 A co jsi dělala za školu? Já dělám strojárnu…ale kdyby to tušila, tak na ní ani nejdu…

Příspěvek upraven 18.09.14 v 09:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
25.6.14 18:37

Tak školu jsem také dělala, loni v červnu jsem udělala Bc. a nemůžu se přinutit pokračovat :zed: Dělala jsem pajdák, ale při 12ti hod. směnách v práci, které jsem přehazovala abych mohla do školy a ve volnu dodělávala v práci hodiny, blbinec hadra :cert:
Psychika je někdy nic moc, sem tam jsem to oplakala. Těhotný mi v okolí ani nevadí, miminka kámošek si ráda pomazlím, jen co mi vadí, jsou neustálý dotazy lidí u okolí, kdy už budeme mít rodinu. Bližší vědí, že se nedaří, a ostatním říkám, že teď neplánujeme, ale kdyby se stalo, tak bychom se nebránili. Spíš mě dokáže vytočit to, že některá se otře o trenky a je v tom a ještě má tendenci radit :cert: :cert: :cert:
Připadám si často už zoufalá. A pozitivní se snažím být, ale né vždy to jde, spíš u nás už frčí černý humor, ale jsou dny, kdy si popláču. Nebývá nám holky nic jinýho, než věřit, že každá u nás se dočká. Některá dřív, jiná později :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
25.6.14 18:41

@Sweet_Angel2
Ahoj, a jak dlouho se snažíte? My už 19 měsíců. Nejhorší je, že nikde není problém a i tak se nedaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
25.6.14 18:49

Taky se snažíme to nehrotit, neměřím teplotu, ovu testy jen občas, abych věděla přibližně dny, zobu listovku a sem tam B 6. Teď mi Dr. doporučila Fem plus, tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
26.6.14 06:13
@Mica82 píše:
@kasinka průchodnost mám OK, byla jsem na té hysterosalpingografii (HSG), což je kontrastní látka, kterou ti stříknou do vejcovodů a přes ultrazvuk pozorují, jestli protekla.
Na laparku jdu proto, protože hledám důvod, proč se nedaří

A jo, na HSG jsem byla taky (asi před měsícem), jenom jsem nevěděla celý název :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
26.6.14 06:15
@Mica82 píše:
@kasinka a ty už máš za sebou nějaká vyšetření?

Mám už za sebou právě HSG, imunologii, gentiku a vše OK, prý je to asi v hlavě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
26.6.14 06:18

@Iv83
Taky jsem zkoušela i léčitele, ale byly to jenom vyhozené peníze :? Ale tak chtěla jsem zkusit všechno možné.
NO výborné! Tak se teď pěkně snažte, ať máš za 16 dní // :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
26.6.14 06:21
@Iv83 píše:
@kasinka
Ani nevíš, jak bych si přála otěhotnět přirozeně, chceme tomu dát čas do konce roku a potom bychom šli do ivf. Jo a dala mi Dr. vitamíny Fem plus, prý jí po tom otěhotněly všechny hned :mrgreen: No, po těch měsících se držím při zemi, ale co kdyby náhodou :!

Fem plus jsem taky zkoušela, ale asi jenom 2 měs a nic, ale třeba tobě pomůže :pankac:
My jsme si taky řekli, že ještě tak půl roku počkáme a pak kdyžtak začneme s inseminací :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
26.6.14 06:27
@Mica82 píše:
Jak jste na tom s psychikou? Já byla dlouho docela v pohodě, ale v poslední době si furt jakoby připomínám, kolik mi je a kolik mi zbývá času…sem tam to zabolí, když nějaká kamarádka porodí nebo otěhotní. Daří se vám být stále pozitivní?

S psychikou je to jak na houpačce. Teď zrovna mám období, kdy jsem v klidu. Strašně moc mi pomohla kamarádka, která měla první v 36 letech. a teď v 39 čeká druhé. Říkala, že je to teď víc v klidu, než kdyby měla někdy ve 25 letech. Protože už mají zařízený splacený velký byt, oba mají jistou práci (ona se pak může bez problémů vrátit) a můžou si dovolit paní na hlídání, takže není jenom uvázaná doma. Jsme obě tak trochu ztřeštěné :lol: Dřív jsme závodně zancovaly, ona se tomu ještě tak okrakově věnuje, já už po zranění nemůžu, ale jsem hudebník, takže občas hraju koncerty a tak. Takže na jednu stranu jsem ráda, že se zatím v noci vyspím, ale pak jsou obdodí, kdy jsem uplně na dně, mám hroznou depresi, jenom sedím doma, ani nevycházím ven a brečím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí