Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kasinka na IVF půjdeme z toho důvodu, že mi dají podporu léků, do vajíčka umí píchnout tu nej spermii a můžou prozkoumat jak se vajíčko vyvíjí + mi dají 6 týdnů před zavedením kortikoidy - takže je to o hodně jiné než přirozené těhu
Příspěvek upraven 07.07.14 v 11:04
Ahoj holky, mojžíšovku jsem taky cvičila, ale byl to opruz
vůbec mě to nebavilo a to rovnání kostrcče bylo také záživné
Někomu to může pomoct, ale náš případ to nebyl. Každý den hodinu cvičit jsem stejně nestíhala, ve finále jsem už k tomu měla odpor, jak mě to nebavilo. Zachránila mě od toho rekonstrukce baráku a po ní jsem se už nepřinutila ![]()
@Iv83 no já mojžíšku zkoušela a taky mě to nějak moc nebavilo ![]()
Ahoj holčičky
tak jsem se vrátila po dovolené.
Jsem ráda, že to tady neumřelo
Vítám všechny nové příchozí.
Na dovolené jsem se měla krááásně, až na to, že jsem na ní dostala menstruaci a to jsme původně jeli otěhotňovat
![]()
No nic…to nám nevyšlo
Ale krásně jsem si odpočinula a zasportovala a vypnula mozek…což jsem potřebovala.
Mojžíšovku jsem taky chvilku cvičila a taky mě vůbec nebavila…jsem docela aktivní člověk a tohle cvičení mě opravdu nenadchlo.
Jsem ráda, že jste načaly téma akupunktura. Taky bych chtěla vyzkoušet. Už jste se některá objednala?
Holky byly jste některá na laparoskopii nebo hysteroskopii? Mě čeká cca za měsíc…
@Mica82 píše:
Holky byly jste některá na laparoskopii nebo hysteroskopii? Mě čeká cca za měsíc…Ahoj, já jsem byla na hysteroskopii v březnu. Supr, ze sis odpočinula, mě čeká dovča od středy, taky už se nemůžu dočkat
Ahoj, ta akupunktura mě také zajímá..máte někdo zkušenost? Zítra odlétám na dovolenou, ale budu na tom jako Mica82..mám dostat měsíčky..Tož doufám, že až se vrátím, tak si tu přečtu nějaké radostné zprávy..Mějte se krásně!
@Mica82
Hysteroskopii mám za sebou, ale dělali mi jí pod narkózou při diagnostické revizi, páč jsem krvácela mimo cyklus a nevědělo se proč. Ti to udělají při tý laparce zaráz pod narkózou, že jo? Já bych už nic bez narkózy nepodstupovala. Byla jsem na hysterosalpingografii před rokem, fakt zážitek. Sice jsem dostala před tím injekci proti bolesti, ale ta akorát způsobila to, že mi bolel hýžďový sval
Když si ještě teď na to vyšetření vzpomenu, tak se mi kroutí bolestí prsty i u nohou
No vydržela jsem, přežila jsem, ale byla to síla. Buď ráda, že ti udělají průchodnost vejcovodů a kouknou se dovnitř při narkóze, aspoň se prospíš ![]()
@Mica82 píše:
Holky byly jste některá na laparoskopii nebo hysteroskopii? Mě čeká cca za měsíc…
Vítej z dovolené
To je fajn, že sis odpočinula a vypnula ![]()
Byla jsem na HSG v květnu. Měla jsem na výběr buď to, nebo laparku. Ale nechtěla jsem, aby mi zůstaly vpichy v břiše, tak jsem si vybrala HSG. Hodně jsem se bála, ale dá se to přežít. Čekala jsem, že to bude horší. Zabolelo to vlastně jenom jednou, a za pár vteřin bylo po všem. Doma jsem si odpočinula a na druhý den už jsem byla OK. Mám uplně jinou zkušenost, než píše Iv83 ![]()
@Iv83 @kasinka holky já jdu zároveň na: laparoskopii, hysteroskopii a chemoperturbace. To znamená, že se do mě podívají, když najdou nějakou vadu, tak rovnou opraví nebo odstraní a ještě mi u toho profouknou vejcovody. Takže 3v1 ![]()
Na HSG už jsem byla (hysterosalpingografie) - to bylo jen ambulantní vstříknutí kontrastní látky do vejcovodů a přes sono se sledovalo, jestli jsou vejcovody průchozí. Měla jsem to tenkrát dle MUDr. v pořádku.
No a na začátku srpna jdu na komplexní imunologické vyšetřní k vyhlášené MUDr. Maličkové. Mám udělané jen základní imuno, tam nic nezjistili. Tohle bude hodně podrobné.
Prostě se nám nedaří dlouho otěhotnět, doktoři zatím nic nezjistili a někde prostě chyba být musí. Tak jsem si proto teď nechala napsat žádanky na všechna ostatní vyšetření, která nemám.
A jinak mám zamraženo 5 krásných blastocyst
, které si nechávám až po vyšetřeních ![]()
@alicerajn vítám ![]()
Užijte si dovolenou! Letíte do teplých krajin nebo nějaká sportovní dovolená?