Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
45
6.7.14 22:20

@Ginuš
Tak s tou chytlavostí bys byla hodná :) To víš že máš ve frontě miminko, které bude to nej a popere se o tebe a nepustí tě.

@Ter1
Ahoj, vítej mezi námi. Taky máš za sebou toho hodně.

Koukám, že každá má něco. Já mám cykly více méně pravidelné, vyšetření, ovu o. k., spermio o. k., tak já už nevím. Teď mi dr. zjistila něco s čípkem, tak čekám na výsledky. Ani si nedomýšlím, co to může být, by mě kleplo. Chlapa mám už moře let stejného, jen se pořád něco řešilo a než bylo zázemí a psychicky jsme dospěli k tomu mít dítě, tak nám bylo skoro 30 a nedaří se. Snažíme se od 12/2012. Já jsem i tak zastáncem toho přivést dítě do trochu připraveného zázemí s tím, že dítě chtějí oba. Být na mně, tak bych do toho šla dřív, ale chlap je o chlup mladší, tak k tomu dozrání potřeboval víc času. A rady kašli na jeho dozrávání, on si zvykne, jsem zásadně odmítala. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
6.7.14 22:21

@Ter1 v úterý jsem byla na revizi. Otěhotním přirozeně, ale 4× jsem potratila takže příští pokus bude IVF ale až někdy na podzim asi možná dýl, uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
6.7.14 22:25

@Iv83 doufám, že se zadaří a uvidíš // :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
6.7.14 22:34

@Iv83 díky za přivítání, já jsem se skoro ve 28 rozešla (no, spis byla rozejita) po sedmiletý známosti. Dneska říkám díky bohu, ale tehdy jsem to brala jako strašnou křivdu:-) mno a teď mám úžasnýho chlapa. A k uplnymu štěstí nám schází jen to mimčo. Ale ono taky přijde. Mam podobnej názor jako ty, taky nějak nepovažuju za ideální „do toho vlitnout“ a pak doufat, ze se všechno ostatní, zázemí, partner, finance proste nějak vyřeší.
@Ginuš promiň, tý poslední revize jsem si nevšimla, každopádně to IVF by pro vás mohla byt cesta, ne kvůli oplodnění, ale kvůli diagnostice, ne? Ještě jednou velkej obdiv, musíš byt opravdu silna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
6.7.14 22:37

@Ter1 tak já všechny testy mám a jsme oba v pořádku, takže jedině že by se zjistilo, že mám třebas špatná vajíčka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
6.7.14 22:43

@Ginuš můžou se podívat i na genetickou výbavu už hotových embryí, i když vy oba jste geneticky pořádku, může byt problém pravé při vývoji. Ale já se v tomhle moc nevyznám, my jsme se zatím nedopacovali ani ke //, jen vím, ze ta možnost preimplantačni diagnostiky existuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
6.7.14 22:45

@Ter1 jojo je to PGD - stojí okolo 80 tis, kvůli tomu jsem přecházela k jiné pojišťovně :roll:. Přítel dítě má a v pořádku, provní potrat byl s jiným přítelem, takže problém je určitě ve mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
6.7.14 22:50

@Ginuš no 80tisic to už je slušná pálka :-/ my jsme v IVF zatim tak za padesat. Tak uvidíš, co vám řeknou, teď je nejdůležitější, abys byla v poradku po té revizi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
6.7.14 22:53

@Ter1 já budu ráda, když nás IVF vyjde na cca 60 tis - mám si nechat udělat nějaké vyšetření co stojí 30 tis a pak ty různý ISSI nebo jak se to jmenuje atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
6.7.14 23:00

@Ginuš jojo, jsou nám ty naše děti drahé, a to ještě ani nejsou :-/ nejvíc mě štve, ze ti nikdo nic nezaruci, kdyby mi dokázali říct, podstoupite tohle a tohle a otehonite, tak jsem schopna udělat všechno, ale ta nejistota je pro mne osobně peklo. Pořad je to jenom sazka do loterie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
6.7.14 23:03

@Ter1 to jo, prostě buď se zadaří a nebo má člověk pocit, že ty penízky vyhodil - ale pak je na to klidně dá znova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
6.7.14 23:09

@Ginuš přesně, ale jak říká můj chlap, člověk v životě utratí mnohem víc za daleko větší blbiny. No nic, jdu do hajan, díky za popovidani, starost, kterou mas s kým sdílet, je poloviční…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
6.7.14 23:13

@Ter1 dobrou noc :hug: taky díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
6.7.14 23:59

Ahoj holky, jsou mezi Váma podobné ročníky jako já, já jsem 83, už také čekám na dítě 15 měsíců..můžu se k vám přidat? V dubnu 2013 jsem prodělala ukončení těhotenství, dítě mělo srdeční vadu neslučitelnou se životem, doktoři mě ujišťovali, jak hned otěhotním a ono nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
7.7.14 00:02

@alicerajn ahojky, já se snažím 4 roky a ročník 80. Je mi líto čím sis prošla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie