Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
112
26.6.14 06:29

@Sweet_Angel2
Vítej mezi námi :kytka:
Taky jsem studovala a u toho pracoval. Je to hodně velký zápřah, ale ta úleva po státnicích :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
26.6.14 06:36
@Iv83 jen co mi vadí, jsou neustálý dotazy lidí u okolí, kdy už budeme mít rodinu. Bližší vědí, že se nedaří, a ostatním říkám, že teď neplánujeme, ale kdyby se stalo, tak bychom se nebránili. Spíš mě dokáže vytočit to, že některá se otře o trenky a je v tom a ještě má tendenci radit :cert: :cert: :cert:

Tak to je přesně u mě, ty „chytré“ dotazy :pocitac: :pocitac: :pocitac: Stejně lidi chtějí jenom drbat, o nic jiného jim nejde :zed: :zed: :zed: Měli jsem se stěhovat k manželovi na vesnici, ale to bych nepřežila, tam je takových blbounů spousta, jsem ráda, že jsme zůstali ve městě, kde máme anonymitu. Na vesnici jedeme jenom občas, a i tak mám dost z těch lidí :roll:
Dřív jsem nevěděla, co říct, tak jim teď říkám " My si báječně užíváme, jezdíme pořád na dovolené… a pak budeme mít mimčo" Zjistila jsem, že to není špatná taktika, protože se zdá, že tomu věří a pak dokonce i závidí, že si tak užíváme :P :lol: :lol: :lol: Sice je to od pravdy daleko, ale to víme jenom my :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
26.6.14 08:49

Tak to já blbec jsem vykecala svému okolí hned při prvním IVF, že se nedaří a do čeho jdeme…jak já bláhová jsem si myslela, že jsem nad věcí. Stejně jsem byla přesvědčená, že to vyjde, tak co… Všichni drželi palce…a ono to nevyšlo. Já se snažila z výsledku nehroutit. Dusila jsem to v sobě a dál na okolí hrála, jak jsem v pohodě. Zhruba za měsíc po neúspěchu to na mě spadlo a já začala brečet a břečela jsem až do vysílení.
Na druhou stranu - nikdy jsem nebyla brečící typ a zjistila jsem, jak strašně to pomáhá. Uvolnila jsem se…a nabírala síly až do dalšího IVF, o kterém jsem už nikomu neřekla (kromě rodičů).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
26.6.14 08:51

A jinak jsem během snažení brala kde co: femigard, gynex, dokonce sarapis menses, nepočítám, kolik peněz mě stála kyselina listová a všechny ovulační a těhotenské testy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
26.6.14 08:56

Holky uvidíte, že nám to jednou vyjde. Mám sestřenici, snažila se snad deset let, měla odstraněné kvůli zánětům vejcovody a jeden celý vaječník, z druhého vaječníku měla pouze čtvrtku (a ještě s PCOS). Manžel špatné spermie. Byli na 5 IVF. Podařilo se! přirozeně! následující cyklus po posledním umělém. Stalo se prostě něco neuvěřitelného, ale doktoři říkali, že se to sem tam podaří. Oplodněné vajíčko se nějak dostane do dělohy i bez vejcovodu. Dnes mají krásnou holčičku :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
26.6.14 08:56

A my jsme krásné zdravé a mladé :D :D :D holky, to prostě zvládneme!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
26.6.14 11:43
@Mica82 píše:
A my jsme krásné zdravé a mladé :D :D :D holky, to prostě zvládneme!

To je aspoň názor! Určitě nám to vyjde :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
26.6.14 11:45

@Mica82
Tak to je krásné štěstí :hug: Známým se narodil nedávno chlapeček po 22 letech! Měli už jít na transfer a chvilku před tím zjistila, že je těhotná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
26.6.14 11:50

@Mica82
Taky už se ze mě stala chodící lékárna :lol: Minulý týden mi přišla z Amazonu várka ovu testů a včera balík z lékárny plný Inofoliků a Femagardů :D Jako dárek jsem od nich ještě dostala TT, tak snad ho někdy použiju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
26.6.14 11:55

V poslední době odcházím z lékárny s taškou plnou jako důchodci :lol: Beru totiž ještě spousty vitamínů na vlasy a nehty. Před rokem jsem si nechala sundat gelovky a pořád vydají hrozně, tak se je snažím dát do kupy. A jako bonus před dvěma lety (chvilku před svatbou) mi kadeřnice uplně spálila vlasy - chtěla jsem do nich trošku melíru. Hodně pramenů mně vypadalo a musela jsem nechat 30 cm ustřihnout :,( Takže jsem měla kratičké mikádo, ale i tak u hlavy zničené vlasy :( Pomalu rostou, ale ještě to tak 2 - 3 roky potrvá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
26.6.14 13:07
@kasinka píše:
V poslední době odcházím z lékárny s taškou plnou jako důchodci :lol: Beru totiž ještě spousty vitamínů na vlasy a nehty. Před rokem jsem si nechala sundat gelovky a pořád vydají hrozně, tak se je snažím dát do kupy. A jako bonus před dvěma lety (chvilku před svatbou) mi kadeřnice uplně spálila vlasy - chtěla jsem do nich trošku melíru. Hodně pramenů mně vypadalo a musela jsem nechat 30 cm ustřihnout :,( Takže jsem měla kratičké mikádo, ale i tak u hlavy zničené vlasy :( Pomalu rostou, ale ještě to tak 2 - 3 roky potrvá

Tý jo, kadeřnice ti spálila vlasy před svatbou? Tak to jsi musela být strašně zoufalá a naštvaná. Šel ti potom vůbec vytvořit účes?

Já mám vlasů hodně, ale jsou jemné…vitamínů se bojím, protože jsem zároveň i docela chlupatec (červnovláska), tak aby mi po lécích nezačaly ještě kvalitněji růst chlupy :lol: :lol: :lol:

A co se týče gelových nehtů…tak tím jsem si prošla taky. Ale dnes, s odstupem času musím říct, že není nic hezčího než mít přirozené, ostříhané nehty, třeba jen s bezbarvým lakem.
A toho času stráveného na nehtařském křesle…díky, už ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
26.6.14 13:09
@kasinka píše:
@Mica82
Tak to je krásné štěstí :hug: Známým se narodil nedávno chlapeček po 22 letech! Měli už jít na transfer a chvilku před tím zjistila, že je těhotná :D

Tak to je opravdu neuvěřitelné! Úžasné! :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
26.6.14 13:11
@Sweet_Angel2 píše:
@Mica82 A co jsi dělala za školu? Já dělám strojárnu…ale kdyby to tušila, tak na ní ani nejdu…

Já jsem šla cestou nejmenšího odporu a studovala ekonomku. Zvládla jsem bc…až po ing. Ale trvalo mi to o rok déle…celkem 6 let. Dneska s odstupem času vůbec nechápu, jak jsem to všechno mohla zvládat. Ale když se chce, tak jde všechno.¨
Doufám, že to tak budeme mít i s miminem :dance: :srdce: :dance: :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
26.6.14 13:17
@Iv83 píše:
Taky se snažíme to nehrotit, neměřím teplotu, ovu testy jen občas, abych věděla přibližně dny, zobu listovku a sem tam B 6. Teď mi Dr. doporučila Fem plus, tak uvidíme.

Holky měřily jste si někdy bazální teplotu?
Iv a ten Fem plus - to jsou vitamínky před otěhotněním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
26.6.14 14:15

@Mica82
Ten FEM obsahuje drcený čínský kořen, nějaký byliny, myslím čekanku a měsíček, a co mě pobavilo, tak drcenou brokolici. Kdyžtak mrkni na net, co obsahuje, nemám jej po ruce ;) Jinak to je preparát na normální cyklus, ostraňuje pms a podporuje ovulaci. Hele, já už si zázraky od vitamínů neslibuji, stejně tak, že mám potvrzenou z ultrazvuku ovulaci, toho už bylo a pak akorát zklamání :pocitac:
O teplotě začínám uvažovat, ale mám strach, že se zase psychicky budu moc upínat a sex bude na povel :lol: Muž teda naštěstí spolupracuje, ale nechci to hrotit za každou cenu. Už jsme si zažili období sexu na povel a teda nic moc :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí