Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
112
14.7.14 06:35

@Ginuš
Je mi moc líto, co se ti stalo, drž se, zase bude líp :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
14.7.14 09:21

@kasinka děkuji moc. Doufám, že ve čtvrtek vše dopadne co nejlépe a bude líp :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1898
14.7.14 11:41

@kasinka
No ja prave po nem mam take uplne jinou ms!
Mereni BT- ja jsem lina na mereni BT a nebudim se kazdy den stejne..Ale chci to zkusit jen tenhle tyden a pak na to prdim…
Delala jsem si ovu testy, ale tak nejak me prijde, ze me to asi ukazovalo blbe..!
Ovu testy me neukazaly uplne cervenou carku a pak jeste 16 den me ukazala slabe ruzovou carku-tak tomu nerozumim…14-15 den byla silnejsi cervena, ale nebyla cervena jako ta druha carka na testu!(hlen jsem mela uplne ten bilkovy)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
14.7.14 12:58
@Ginuš píše:
@kasinka děkuji moc. Doufám, že ve čtvrtek vše dopadne co nejlépe a bude líp :lol:

Jasně že bude :-) dej pak vědět, jak jsi dopadla, držím pěsti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
14.7.14 13:00

@Sofia 82
A právě proto dělám digitální testy, ten ti přesně ukáže, jestli Ovu je, nebo není. Sledovat čárky, která je silnější a která ne…to se mně nějak nechce sledovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1898
14.7.14 13:03

Tady jsou silene drahe ty testy! Koukala jsem na ten digitalni a chteji tady 50-60 euro..Nebo jaky mas ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
14.7.14 13:24

@kasinka určitě dám vědět díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
14.7.14 13:28
@Sofia 82 píše:
Tady jsou silene drahe ty testy! Koukala jsem na ten digitalni a chteji tady 50-60 euro..Nebo jaky mas ty?

Už přesně nevím, kolik stály, zkusila bych pohledat. Kupovala jsem je na Amazonu, vyšly mnohem levněji a navíc, když jsem je potřebovala, tak v ČR nebyly - nějaký výpadek nebo co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1898
14.7.14 17:06

Aha tak ja se kouknu, jeste zitra na internet a nebo na drogerie..
@kasinka a od jake znacky mas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1020
14.7.14 19:25

Na laparce mi zjistili průchodnost jen jednoho, druhý neví jistě, musela bych jít znovu:-( měli podezření na endometriozu a to se nepotvrdilo ani nevyvrátilo. Dr. mě posílá do CAR, ale prozatím jsme nebyli. Jinak vyzkoušeno vše přírodní /kontryhel atd./

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
14.7.14 20:58

@kasinka Testla a nic. Ms měla zpoždění zase dva dny jak minulý měsíc a 3 den ms přišla. :( Na testu sněhobílo. Dnes jsem 5dc. :roll:
No nic, tak hurá do dalšího snažení a 28. jedeme na spermio, tak jsem fakt zvědavá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
15.7.14 08:23
@Sofia 82 píše:
Aha tak ja se kouknu, jeste zitra na internet a nebo na drogerie..
@kasinka a od jake znacky mas?

Mám Clear Blue, je uplně jednoduchý a přesný. Teď už asi tak vím, kdy je OVU, takže vypotřebuju 2/měsíc. Poslali mi v balení 10 a po 2 měs. testování jich mám ještě 6 :-)
Ty žiješ v Holandsku? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
15.7.14 08:25
@Lucifer 84 píše:
@kasinka Testla a nic. Ms měla zpoždění zase dva dny jak minulý měsíc a 3 den ms přišla. :( Na testu sněhobílo. Dnes jsem 5dc. :roll:
No nic, tak hurá do dalšího snažení a 28. jedeme na spermio, tak jsem fakt zvědavá. :nevim:

No jo, mrška jedna, ale za pár dní můžete opět zkoušet :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
15.7.14 08:32

Ahoj holky poradíte mi prosím je 39 prcka už doma máme ale chtěly by jsme ještě jedno o víkendu jsme se snažily ale plodné dny mi začínají až dneska. Ráno jsem ale začala špinit. Mohlo se nám to povéct :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
15.7.14 08:35
@Naomina píše:
Na laparce mi zjistili průchodnost jen jednoho, druhý neví jistě, musela bych jít znovu:-( měli podezření na endometriozu a to se nepotvrdilo ani nevyvrátilo. Dr. mě posílá do CAR, ale prozatím jsme nebyli. Jinak vyzkoušeno vše přírodní /kontryhel atd./

A jak dlouho se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital