Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6358
17.7.14 20:42

@Ginuš je mi 31 a snažíme se od května 2013, jeden sp a po dovči jdu k novému doktorovi, protože ten můj na to s prominutím ser :pocitac: :pocitac: :pocitac: takže ani nemám žádně vyšetření, nic :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
17.7.14 20:55

@Muflu hmm no oni většinou na vyšetření posílají až o druhém potratu :roll:. Tak určitě to byla jen blbá náhoda a příště to vyjde :hug:. Uvidíš co poví nový doktor :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
17.7.14 21:01

@Ginuš mě jde spíš o to, že se snažíme přes rok, tak aspoň že by si mě pozval, aby viděl jestli probíhá ovu, případně jakou mám sliznici, dvakrát se mi stalo, že jsem měla 3 dny zpoždění a duchy na testu a pak došla mrcha :cert: :cert: :cert: ale mohly být falešně pozitivní :think: každopádně hlavou mi to vrtá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
17.7.14 21:10

@Muflu hmm tý jo, tak to jo. No já právě otěhotním hned, tak mi tenhle problém nenapadl. Mě nabízeli v CARu zjištění ovu a odmítla jsem, takže se to bude dělat běžně. Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
17.7.14 21:13

@Ginuš děkuji já tobě taky :hug: :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
17.7.14 23:46

@Sofia 82
Jj, presne. „Neupinej se na to, musis se dat do klidu“. Je to des.. Vim, ze to mysli dobre, ale je to nerealny. Zvlast v nasem veku… Studium tela schvaluju, ja byla fakt prekvapena, jak to sedi;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
17.7.14 23:54

@Vacci ahojky, nějak jsem Tě přehlídla. Snažíte se chviličku ( i když Tobě to přijde jako věčnost) neboj, ono t přijde a ani tomu nebudeš ze začátku věřit… Držím Ti moc palce, aby jsi se dočkala // a miminka. Ať se brzy zadaří :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
18.7.14 08:37

Ahoj, mě je 31 a snažíme zhruba rok. Mám za sebou jeden potrat ve 13 týdnu a od té doby nemáme úspěch. Teď mě čeká nejspíš druhá laparo. Jednu jsem měla v říjnu - komplikovaný slepák. Doktor si myslí, že mám srůsty a proto nám to nejde. Chlap se nechal vyšetřit a je v pořádku. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1898
18.7.14 09:07

Ahoj holky
Tak bude krasny vikend..Uz se tesim, ze pojedem nekam s muzem…
Moc nam preji, aby jsme byly tehotne do konce roku vsechny!!!At pak si pisem vse o tehotenstvi!
Take citim, ze me vek dycha na zada(bude me 33 v lednu)..Bohuzel jsme zacit driv nemohli s miminkem. Tedka me to mrzi! Cas bohuzel vratit nemuzu a tak holt budem muset cekat!

Verite v kameny??Mesicni kamen, pry je na plodnost a zenske organy..Mela jsem jeden, ale porad padal ze me! a pry musi byt darovany! Kamaska mi ten mesicni kamen posila. A jeste jsem dostala onyx a ten mam u postele..Pak jeste dostanu starodavna runa na otehotneni-obrazek.
Jsem moc zvedava na to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
18.7.14 10:34

@merlose ahojky, mrzí mě, co máš za sebou… Jinak uvidíš jak dopadne laparka - nabízel vám někdo zjištění ovulky, inseminaci? Nebo se chcete snažit přirozeně? Ono někdy i když jsou oba dva v pohodě, tak to prostě nejde :roll:. Držím palce, ať brzy najdeš // a se šťastným koncem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
18.7.14 10:38

@Sofia 82 ahojky, věk si vůbec nevyčítej, mě je 34 a snažíme se 4 roky… Vůbec neřeš, že jsi se měla snažit dřív a cobykdyby - prostě pohoda a miminko bude, jsou ženy co mají první ve 38 letech. Určitě vám to tu všem vyjde a najdete brzy // a já se od vás pak nakazím :mrgreen:.
Jinak o kamenech atd jsem zatím moc nepřemýšlela :think:, ale pokud cítíš, že Ti to pomůže tak hurá do toho :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
18.7.14 10:47
@Ginuš píše:
@merlose ahojky, mrzí mě, co máš za sebou… Jinak uvidíš jak dopadne laparka - nabízel vám někdo zjištění ovulky, inseminaci? Nebo se chcete snažit přirozeně? Ono někdy i když jsou oba dva v pohodě, tak to prostě nejde :roll:. Držím palce, ať brzy najdeš // a se šťastným koncem

Doktor mě nabádá, ať to ještě zkoušíme přirozeně. Po MS mě pošle do nemocnice, udělají mi vyšetření, když bude třeba, tak tu laparo, a pak by to mělo vyjít. Když ne, teprve potom bysme to řešili jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
18.7.14 10:53

@merlose tak držím palce, ať se hlavně zadaří. Třebas přijdou na něco při vyšetření a bude to nějaká banalita… Přeji Ti ať se brzy zadaří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
18.7.14 10:55

@Ginuš Děkuju, já taky držím palce. Nejen tobě, ale samozřejmě všem tady. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
18.7.14 11:02

Ahoj holky, vítám nově příchozí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie