Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jéé holky, můžu se přidat? Mi je 32 a snažíme se přes 3 roky ![]()
@merlose jojoooo;) parada, budu na vas myslet a vysilat;)))
Odkud vlastne jste holky? My bydlime v Praze. A jak mivate dlouhy cykly a kdy OVU? Ja cykluju vetsinou 29dni a OVU ted byla 13-14DC(nekdy v noci, dle gyndarky i dle hlenu a mirne bolesti v podbrisku 13DC vecer)
A jeste jednu vec jsem chtela. Jaky vsechny znatek zazraky prirody podporujici tehotneni? Ja slysela jen zatim o maliniku a kontryhelu a snad nejaky olej ale uz nevim jaky a jeste grep:) a listovka samo
No ja bastim listovku, pokud nezapomenu, od toho dubna a jeden cyklus jsem pila kontryhel ale nic jsem nepozotovala.
@Vacci píše:
@Ter1
Uuuuuuuuuzasny![]()
![]()
mam velikou radost a moc moc gratuluju;)))
A myslis, ze to vyslo na dovci? Nadhhera a verim, ze brzo napise dalsi z vas, resp. nas;)
ne, asi dva dny před odletem, napřed jsme si poranu strihli fajn sex, pak šedesát km na kole, kdy jsem se excelentne vymlatila, no a dva dni na to let, na dovce alkohol, vedro, vlny, proste všechno (až na ten sex) bylo špatně:-)
@Ginuš o to víc mě mrzí zprávy od tebe, takže ted čekáte, až hcg klesne na nulu a pak pul roku?
Ahoj prosím o radu BT jsem si ještě nikdy neměřila jaká má byt po MS a jak poznám OVU
Ahoj můžete mi poradit měla jsem MS 3-8.7,přibližně 14.7 jsem měla mít plodné dny místo toho jsem ale dostala MS sice trochu slabší a kratší jak teď poznám kdy budu mít plodné dny ![]()
@Hanina75 a nemohla to byt ovulace? Jak moc jsi krvacela? Jinak si kup ovulacni testy a podle nich poznas ovulace