Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1898
20.7.14 19:35

Ja take premyslim o psychiatrovi! Ja zase ne kvuli otěhotnění, ale vyřešit s nim minulost a vztah s jednou osobou..
Abych to stále netahala do přítomnosti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
20.7.14 19:37

@Sofia 82 no se mnou hormony teď extrémně mlátí, chjoo.. Jsem ubulená a doma i nepříjemná, takže máme doma krizi :roll: bohužel je toho moc i na přítele :zed:. Ale určitě bude líp… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
20.7.14 19:38

@Sofia 82 já fzrt právě nevím zda jít nebo nejít… Zvládla jsem to 3× a mohla bych i po 4té taky sama, ale zatím nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
20.7.14 19:44

@merlose jinak já to taky nemyslela zle :hug: ono to někdy psané vyzní jinak než řečené, kvůli intonaci a gestům… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1898
20.7.14 19:49

Ja vim, ze takove situace jsou hrozne náročné na psychiku a pak tim padem na zdraví..
Myslim si, ze musíš byt velká bojovnice, ze i se spatnou náladou a výkyvy nálad stale fungujes..
Ja bych to asi psychicky nevydržela a hledala bych pomoc jinde.
Podle me tenhle rok budes a to ti fakt moc preji, protože si to zaslouzis!

Vsechno bude ok.. :hug: :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1898
20.7.14 19:52

O psych. Premyslim fakt dlouho a nemuzu se rozhoupat a jit k němu..
Měla jsem hrozne problémy se žaludkem,(ale uz je to lepší) doktoři mi řekli, ze mam podle nich nestraveny nejaky problem v životě
A ze by me pomohl psych.
A nebo pry ještě akupuntura na psychiku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1898
20.7.14 19:54

Jo jsem zapomnela odepsat-ze nevadí, ze kamen bude darovany od manžela a koupeny..
Naopak si myslim, ze ten manžel to bude myslet upřímně s tim datovánim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
20.7.14 19:56

@Sofia 82 tak pokud si myslíš, že Ti to pomůže, tak jdi… Já právě zatím nevím jestli bych se tomu poddala, takže zatím jen přemýšlím, že bych tam šla. Ale tohle má každá jinak :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1898
20.7.14 20:08

Ja bych tam rada šla, ale pak mam takovy divné pocit jako, ze by na me koukala jako na blázna.. :D :D
Holky jede nekam n dovcu?
My letos ne…My jsme meli v Čechách svatbu v červnu a pak ještě musime ject na druhou vetsi svatbu do Pákistánu. A pak ještě chcem novou koupelnu a wc, kdyz budou stale penize tak kuchyň..
Tak pro nas dovcu az příšti rok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
20.7.14 20:11

@Sofia 82
Presne tak. Podporovat se navzajem :srdce: :srdce: :*
Holky, dalsi behani za mnou, zatim zadny vysledky, ale citim se aspon fajn.
Tak holky, kdy budete mit dalsi ovu???;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
20.7.14 20:11

@Sofia 82 my nikam nepojedeme, jsem na neschopence a hlavně musím šetřit na IVF - takže mám hned 2 důvody proč být doma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
20.7.14 20:16

@Sofia 82 wow, svatba v pakistanu? Juuuu, a jak se to tam slavi?
Jinak my dovcu asi nic. Vratili jsme se z Australie, a hledame praci a ja mozna nasla(zalezi ted na mym rozhodnuti zda to prijmu a porad nevim),takze uz bychom to asi ani nestihli. Ale tak dovcu jsme vicemene mei posl. 8mesicu;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1898
20.7.14 20:17

Ja si dala taky ted 2 měsíce stav nesetreni-uz me z toho trochu hrabalo..
A začneme od záři-zase dávat penize na tyhle veci.

@Ginus kolik to stojí v Čechách?
@Vacci ja jsem měla vcera ovu a nebo dneska..Test ukázal vcera, ale dneska mam takove jemně štípání na vajecniku a tak si myslim, ze dneska ještě muzu byt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
20.7.14 20:19

@Sofia 82 to je různé, já si budu doplácet na „nadstandartní“ vyšetření, takže počítám, že cca 60 tis - ale to jen díky tomu, že si nechám udělat vyšetření „navíc“. Jinak by to vyšlo na cca 25 tis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1898
20.7.14 20:22

Jaky to bylo v Austrálii? Ja tam ma někde tetu od otce..

No Museli jsme ukecat mého muže rodiče, aby to nebylo 3 dny svatba ale jen jeden vecer
A pak jen 40 lidi max(jen rodina)a ne jak je zvykem tam 300 lidi denně!
Tak souhlasi..Nejdriv jsem si rikala, ze by bylo dobre otehotnit a tak tim padem padá svatba v Pk..
Ale ted se tesim tam..Muj muž ma 6 sester a tak se tesim je Poznat je osobne..Tchyne je take uzasny clovek..
Opravdu mam krasnou Pakistanskou rodinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital