Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
112
19.7.14 15:52

@Sofia 82
Myslím, že když máš smajlíka, tak šup na to ;) To už by jsi totiž měla mít Ovu :)
Na těch testech mám napsáno, že stačí, když najdeš 1 smajlíka a pak už ten stejný cyklus nemusíš testovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1898
19.7.14 16:40

Ok tak ja koukala na netu a tam pisi 24-36 h pred, ze pry by mela byt ovu..
Tak my to jistime :D :D

Akorat me zarazilo to, ze nemam hlen tenhle cyklus!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1898
19.7.14 16:49

No holky take si rikam, ze je lepsi mit svuj dum a nebo byt, penize a pak az mimco..
Znam hodne lidi, co se na to vykaslali a maji tedka deti a stale breci, ze nemaji penize a ze si v cizine ziji! Kazdy zije svuj zivot a ma si ho zit, jak chce on a nebo podle situace..

My mame take byt a premyslime o dome…Me teda dum hrozne chybi…
Mama nam dala parcelu jako svatebnim darem a tak bychom chteli stavet v CR a mit tam prazdninovy domek…A tady take koukame na dum…
O chuve jsem premyslela, ale pak jsem rekla ne..Pracuji z domava atak ji nepotrebovat nebudu..Jen kdyz bychom s mym manzelem chteli jit na veceri spolu, tak to asi ano…
Spis jsem premyslela o pani na uklid…To asi uz zvladat nebudu…Muj muz rikal, ze bude jist venku kdyz tak..Hlavne at se nehonim a mam klid na mimco..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1898
19.7.14 16:50

Dekujiiii @kasinka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
19.7.14 18:29

@kasinka jojo v tom druhém bude dílna, trucovna atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
19.7.14 20:50

Holky, asi umřu. Taková vedra a já mám zrovna MS.  :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
19.7.14 20:55

Ahoj holky, tak jak uzivate sobotni vecer? Ja jsem si sla aspon zabehat, jinak jsme dnes byli na vylete;) jaem si rekla, ze aspon kazdy mesic, ktery to nevyjde, tak budu pekne pecovat o telicko;) z pobytu v australii jsem si totiz privezla par kilo navic:)
Tak priiima vecer kocky a soulozim v OVU zdar;)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
19.7.14 20:56

@merlose to je peech:( ale mysli aspon, ze za chvili prijde ovu a budou prima vecery;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
19.7.14 21:07

@Vacci Tobě taky prima večer a díky za podporu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
19.7.14 21:31

Holky tak jak je to s tim oplodneni, kdy je nejvetsi pravdepodobnost? Den pred ovu a pri ovu? A kdyz mam ovu bolesti, to je ovulace? A jak prestanou, tak uz neni sance otehotnet? Jak uz se clovek snazi dlouho, premysli nad kazdou malickosti, aby tomu pomohl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
19.7.14 21:33

Holky já se nebudu koupat do konce prázdnin :zed: chjoo ani vana nehrozí :roll:. Jinak mi čučíme na tv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
19.7.14 21:34

@Ginuš ty jo prazdniny, vedra a ty nemuzes ani na bazen :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
19.7.14 21:43

@Muflu no jo… Neudělám nic no… Tak hlavně ať je to vše v pohodě.. Ale vedra jsou fakt hnus :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
19.7.14 21:56

@Muflu Jj, když máš bolesti, tak je to ovulace. Já jsem třeba dělala ovu test, večer silně pozitivní, ráno pozitivní taky, ale už čárka byla stejná a ne silnější a dopoledne ovu bolesti a druhý den vzestup teploty. Takže u mně je ovu celkem rychle. Ale beru ten nejsilnější test.

tento měsíc nevím, jak na tom jsem, protože v den předpokládané ovu jsem měla horečky 39 a pak ještě další 3 dny. Takže jsem neměřila a teď mi to celé skáče, takže nevím, jestli nemám anovulák :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
19.7.14 22:04

@sarink anovulak jsem uz taky mela, po pul roce snazeni, dalsi ms uz normalne dosla, ale muze se ti jen posunout :nevim: ja bych tento mesic mela mit ovulaci asi o vikendu a to bude asi koncit dovca, tak doufam, ze zmena prostredi by mohla pomoct :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí