Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sofia 82
Myslím, že když máš smajlíka, tak šup na to
To už by jsi totiž měla mít Ovu ![]()
Na těch testech mám napsáno, že stačí, když najdeš 1 smajlíka a pak už ten stejný cyklus nemusíš testovat ![]()
Ok tak ja koukala na netu a tam pisi 24-36 h pred, ze pry by mela byt ovu..
Tak my to jistime
![]()
Akorat me zarazilo to, ze nemam hlen tenhle cyklus!!
No holky take si rikam, ze je lepsi mit svuj dum a nebo byt, penize a pak az mimco..
Znam hodne lidi, co se na to vykaslali a maji tedka deti a stale breci, ze nemaji penize a ze si v cizine ziji! Kazdy zije svuj zivot a ma si ho zit, jak chce on a nebo podle situace..
My mame take byt a premyslime o dome…Me teda dum hrozne chybi…
Mama nam dala parcelu jako svatebnim darem a tak bychom chteli stavet v CR a mit tam prazdninovy domek…A tady take koukame na dum…
O chuve jsem premyslela, ale pak jsem rekla ne..Pracuji z domava atak ji nepotrebovat nebudu..Jen kdyz bychom s mym manzelem chteli jit na veceri spolu, tak to asi ano…
Spis jsem premyslela o pani na uklid…To asi uz zvladat nebudu…Muj muz rikal, ze bude jist venku kdyz tak..Hlavne at se nehonim a mam klid na mimco..
Ahoj holky, tak jak uzivate sobotni vecer? Ja jsem si sla aspon zabehat, jinak jsme dnes byli na vylete;) jaem si rekla, ze aspon kazdy mesic, ktery to nevyjde, tak budu pekne pecovat o telicko;) z pobytu v australii jsem si totiz privezla par kilo navic:)
Tak priiima vecer kocky a soulozim v OVU zdar;)))
@merlose to je peech:( ale mysli aspon, ze za chvili prijde ovu a budou prima vecery;)
Holky tak jak je to s tim oplodneni, kdy je nejvetsi pravdepodobnost? Den pred ovu a pri ovu? A kdyz mam ovu bolesti, to je ovulace? A jak prestanou, tak uz neni sance otehotnet? Jak uz se clovek snazi dlouho, premysli nad kazdou malickosti, aby tomu pomohl
Holky já se nebudu koupat do konce prázdnin
chjoo ani vana nehrozí
. Jinak mi čučíme na tv
@Muflu no jo… Neudělám nic no… Tak hlavně ať je to vše v pohodě.. Ale vedra jsou fakt hnus ![]()
@Muflu Jj, když máš bolesti, tak je to ovulace. Já jsem třeba dělala ovu test, večer silně pozitivní, ráno pozitivní taky, ale už čárka byla stejná a ne silnější a dopoledne ovu bolesti a druhý den vzestup teploty. Takže u mně je ovu celkem rychle. Ale beru ten nejsilnější test.
tento měsíc nevím, jak na tom jsem, protože v den předpokládané ovu jsem měla horečky 39 a pak ještě další 3 dny. Takže jsem neměřila a teď mi to celé skáče, takže nevím, jestli nemám anovulák ![]()
@sarink anovulak jsem uz taky mela, po pul roce snazeni, dalsi ms uz normalne dosla, ale muze se ti jen posunout
ja bych tento mesic mela mit ovulaci asi o vikendu a to bude asi koncit dovca, tak doufam, ze zmena prostredi by mohla pomoct ![]()