Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sofia 82 to je vyšetření až oplodněných vajíček, takže to bude při IVF - a na IVF můžu jít až půl roku po tom, co budu mít HCG 0 - kvůli mole
takže snad na začátku roku 2015 ![]()
Holky to vyjde, už musíme být v pořadníku na miminko někde v popředí
Nedávno jsem potkala známou, která je s manželem silně věřící a opět tlačila kočár s malým miminkem. Oni už maji 9. dítě
Tohle nedávám, tolik dětí
Jinak ale klobouk dolů, dětičky jak ze škatulky, vychovaný a tak poslušný. Ale i tak to musí být nářez ![]()
9 deti tak to musi byt..
Muj manzel ma 6 sester a rikal, ze to bylo hodne narocne Na penize a tak..
@Iv83 velká rodina.. Tak pokud je dokáží uživit… Ale neumím si to představit
@Sofia 82
Tak to je pěkné, že vám mamka dala parcelu, akorát bys měla náročné starat se o 2 domy, nebo byt a dům. Aspoň já bych to nezvládla. Taky bychom chtěli do budoucna dům, ale parcely jsou v našem okolí dost drahé a dům bysme si museli nechat postavit, protože manžel je spíš kancelářský typ, než kutil
Tak zatím necháváme dům u ledu a uvidíme. Stejně se zatím handrkujeme, kde budeme bydlet. Já bych chtěla buď Brno, nebo okrajovou část Zlína (do zahraničí ho prostě nedostanu) a on chce k nim na dědinu, a to zase já odmítám. Je to jedna velká drbárna. Takže opravdu ne.
@Iv83
9 dětí?
To si nedokážu ani představit. hlavně je všechny vychovat, uživit…Do toho bych se nepustila. Ale tak znám i takové lidi. V rodině máme manželé, kteří jsou o rok starší než já (31 let) a mají 4 děti a prý budou pokračovat dál.
@Ginuš
Všechno bude zase dobré, moc ti fandím a držím pěsti
Rok 2015 je tvůj ![]()
@Sofia 82
Taky jsem dlouho přemýšlela o psychologovi. Nemohla jsem se smýřit s jednou tragédií. Chodila jsem na kineziologii a všude možně, ale vyždycky to pomohlo jen na pár dní a pak jsem zase byla tam, kde předtím. Až poslední 2 měsíce jsem se začala srovnávat (po 11 letech). Došlo mi, ženic nenadělám, i když je to nespravedlivé, že život jde dál.
@Sofia 82
Přemýšlíš o operaci očí? Taky jsem byla asi před 4 lety na laseru dioptrií. Obě oči stály 50 tis. To se dá, protože teď se probudím a vidím
Paráda po těch letech!
Jinak co se týče diety…kamarádka mi kdysi doporučila, že jí jenom do 16hod. Když potřebuju, tak to tak dělám taky a pomáhá
Chce to vydržet alespoň týde a výsledek se dostaví. Na udržení váhy pak jím do 17 max 18hod. Vyjímečně si dám třeba salám nebo něco lehčího, když jdeme na večeři. Ale spíš chodíme na oběd ![]()
Ahoj holky..Tak tady se krasne ochladilo dneska..A snad bude jeste hezky -doufam v to..
@kasinka fakt si byla na operaci oci??Ja o tom premyslim hodne dlouho. Nevidim od destvi dobre..Stale vaham na to jit, se bojim..Chtela jsem jit letos, ale jeste uvidim..Tady v Holandsku mi rekli, ze pro me uz neni laser, ale jen nasiti te cocky…Mam hodne dioptrii a za 8 let se me zhorsil o 2,5 dioptrie vice…Tak ze prakticky bez cocek nevidim! V Cech delaji laser do 12 dioptrii a tak se chystam na vysetreni jeste tam..Ale schanimm nejakou doboru kliniku..Kde ty jsi byla na tom??
Pro me nejhorsi je vecer! Muj muz odejde a ja jsem sama do 22;00
a to pak s nim vse..Ne moc toho ale jim…Tak asi dam dneska detox a pak od 16;00 jist nebudu..ZKusim to
A muj muz si preje takovy mensi letni dum v Cechach kam bychom jezdili na dovcu…Ale premysli jeste o Italii-jestli by nebylo lepsi mit letni domecek tam..
Je to hodne daleko takovy sen..Ale je tak premyslime o tom…Parcelu nam dala mama, ale zije kousek od ni..Tak prave nevime, jestli je to dobry napad, tam postavit letni dum
![]()