Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, taky bych se ráda přidala, je nám s manželem 31 a snažíme se od května 2013, v prosinci jsem našla //
bohužel v 7tt sp
měním doktora, protože ten můj to neřešil a chci začit pít zase kontryhel, sice mi v listopadu prodloužil cyklus o 17dni, ale v prosinci jsem po něm otěhotněla, uvidím taky co nový doktor, budu se k němu objednávat po dovče
pomalu vás dočtu ![]()
@Muflu ahojky, vítej mrzí mě, co se Ti stalo a moc držím palce, aby to příště klaplo.. Mě právě kontryhel oddálil MS po 6ti nedělí na 3 měsíce
tak ho nepiju abych dostala MS co nejdříve
@Vacci
Ahoj, vítej ![]()
Tento měsíc jste nemuseli propásnout, protože „plavci“ vydrží i 5 dní ![]()
@Muflu
Ahoj, vítej mezi náma ![]()
Mrzí mě, co se ti stalo
Příště už to bude v pořádku
![]()
@Ginuš
Tý jo, tak dlouho???
Zkoušela jsi kapky Femigard? Asi měsíc je beru a zkracuje se mi cyklus z 35 na 29
Navíc ani nemám tak hrozné bolesti, jako dřív ![]()
@kasinka @Ginuš holky díky
oproti vám, jsem na tom ještě dobře, už jsem vás dočetla @Ginuš ty jsi dneska měla mít výsledky, jak jsi dopadla
?
ten kontryhel asi teda brát nebudu
a počkám, co řekne doktor, nemám ještě žádná vyšetření, ani od dr potvrzenou ovulaci, jen podle bolestí a hlenu ji poznám, to nemůžu ani chodit, když ji mám
@kasinka nezkoušela jsem nic a raději ani nezkusím. Tak mám potvrzeno z histolky podezření na parciální hydatidózní moly – ale HCG jde krásně dolů – půl roku od 0 HCG se mohu snažit, tak snad nulu dosáhnu co nejdříve
. Děkuji všem co jste mi držely palce
![]()
@Muflu většinou holkám pomáhá - já bohužel reagovala takhle, ale při dvou revizích předtím jsem čekala okolo 2 měsíců, takže taky dlouho. Při třetí jsem pila čajík a říkala si to bude dobrý a 3 měsíce a nic a byla jsem na vyvolávačce, po 14ti dnech 1 den špinění (byla to MS) a pak už po 28 dnech klasicky. No a jak to bude teď jsem hoodně zvědavá
@Muflu no nevím jestli to chceš vědět - ono je lepší nevědět, šance, že by jsi jí měla je 1:2000 až 1:3000 registrovaných těhotenství, takže by Tě to potkat nemělo. Je to hodně jednoduše řečeno špatné dělení buněk, které se mohou chovat divně ![]()
@Ginuš to je mi líto
ale zatím máš jen podezření, tak se to ještě nemusí potvrdit, jsi fakt silná ženská
klobouk dolů
@Muflu mám ž výsledky histolky - jsou tam změněné klky atd, takže tam něco bylo. Na UTZ to bylo vidět na obalu plodu… Ale tak hlavně že to dopadlo takhle - oni mě teď chvilku budou hlídat a pak se určitě zadaří. A jak jsi na tom Ty? Jak dlouho se snažíte? Kolik Ti je? Jinak děkuji, tak ono nejde dělat nic jiného, než jít dál. Díky tomuhle nám to teď trochu skřípe s přítelem i když je mi velkou oporou, tak jsem oba psychicky vysátí ![]()