Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Sofia by měla testit zítra, Lucifer je 10dpo a já s váma @Lucia81 a @alicerajn jsme 8dpo, tak to by bylo aby nebylo
![]()
Ahoj kocky, dlouho jsem nepsala. MS prisla, ale tak nejak jsem s tim pocitala.. Takze srpen bude nas MUSI
@Muflu normálně mám PMS, že mě bolí prsa…2× mě bolela a 2× nebolela vůbec, takže dle toho se to poznat ani moc nedá…pak jsem 3× měla nidační špinění. Pocit jakobych měla žaludek v krku a cca od doby zahnízdění mě jakoby pálil žaludek…takové neurčité pocity, ale jiné, než klasicky před MS. A taky kráter v žaludku - věčný hlad, který se střídal s nechutenstvím. Poprvně jsem to netušila, tak si to nepamatuju, pak už jsem měla příznaky vždy dost podobné, že jsem tušila, že tam ten duch bude…bohužel to u ducha vždy zůstalo a nakráčela MS.
Jsme tu samé 31.
mě bylo teda už v únoru. Doktorce jsem dala sbohem v říjnu, kdy mě odmítla po operaci vyšetřit a se slovy, že jsem hypochondr a moc se hlídám mě vypoklonkovala z ordinace. Byla jsem tři týdny po operaci slepého střeva a poslali mě tam, z nemocnice, i proto, že jsem jim řekla, že chceme mimi. Tak mi udělali kontrolu tam a teď mám nového super doktora, ale musím za ním 8km dojíždět.
@Lucia81 a nepřišli ti na nějaký problém
? 4krát už je docela dost ![]()
Holky, moc držím palce na následující testování, doufám, že se ke mně co nejdřív přidáte. Těším se na vaše // ![]()
@Muflu No mám problém se štítnou žlázou, ale proč se to neudrží, tak to nevím…neudrželo se to ani když byla štítka srovnaná…takže nevím
jinak by mělo být vše OK…ale při IVF jsem měla 6 zralých vajíček a oplodnily se jen 2 a jedno zaniklo…takže může být i problém se špatným oplozením…já nevím…
@Ter1 to víš, že bysme chtěly všechny
a tobě se podařilo kvůli nějaké nové věci, co jsi zkoušela?
@Lucia81 a řekl ti na to něco dr? nějaké vysvětlení?
@Muflu píše:
@Ter1 to víš, že bysme chtěly všechnya tobě se podařilo kvůli nějaké nové věci, co jsi zkoušela?
@Lucia81 a řekl ti na to něco dr? nějaké vysvětlení?
Mně se povedl zázrak po dvou a pul letech snažení. Čekala jsem na menstruaci, abych mohla začít stimulovat na druhy IVF, no, a ona nepřišla. Hrozne rada bych vám řekla, ze pomohlo něco konkrétního, ale nic takovýho. A že jsem toho za ty léta vyzkoušela. Od čínských bylinek, přes kontryhel, gynex, akupunkturu pri prvním IVF, cvičeni, necvičeni, zvedání nohou po styku, nosifol…
Tak nevím, nejvíc asi pomohlo to, ze skončil stres v práci a čekala mě dovča.
Teď se jen modlím, aby bylo všechno ok, čas se neskutečně vleče.
Ahoj holky.
Tak to je teda mazec kolik je nás tady zrovna čekajících. ![]()
No jsem fakt zvědavá, někdo z nás už tam musí najít ty 2 //, nejlépe všechny! ![]()
Jinak já příznaky pořád asi žádné, jen dnes mi bylo nějak zvláštně od žaludku ale jinak nic.
Ale neztrácejme naději, příznaky mít nemusíme tak brzo. ![]()
@Lucia81 Ale vydrž, já doufám že je tam najdeme všechny! ![]()
Zvláštní pocit když vím, že nás bude testovat několik.
Budeš testit už v ten pátek? ![]()
@Ter1 ona asi opravdu pomohla ta pohoda a asi i navíc vědomí, že půjdete na IVF, že je zase naděje
moc ti to přeji
a kdy jdeš na další kontrolu?
@Muflu asi jo. Na další kontrolu až 3. záři, je to strašně dlouho, ale snažím se k tomu přistupovat pozitivně, nic jiného stejně nezbývá.
Holky a testíte někdy taky ještě před MS? Kolik dní dopředu to má smysl? Já to mám dostat 13. srpna. Cykly mám většinou pravidelné po 28 dnech, občas mám den zpoždění. Vždycky vydržím až do konce, ale o víkendu máme rodinnou oslavu a chtěla bych si být jistá (aspoň trochu), že si můžu dát pár skleniček vínka.