Snažilky Severní Čechy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33916
30.11.11 09:19
kikina79 píše:
Ahoj Deniso, stadím se jít k tomu mladýmu doktorovi. No nějak to přežiju. platíš něco za hormony, který si pícháš, nebo je to hrazený pojišťovnou? Proč jezdíš do CARU tak daleko? Myslíš že je to tady špatný?

Jezdím do car v ČB,protože třeba Pronatal…tam by mě nedostali ani párem volů.Bývalí majitel je můj velmi dobrý kamarád a prostě nemám chut tam jít.Doktor ke kterýmu jezdím je můj kamarád a vím,že je jeden z nejlepších.Sice se mě podařilo otěhotnět jenom jednou,ale potom co jsem slyšela a zažila tak vím,že jsem v dobrých rukách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
30.11.11 09:47

Ahoj, přidávám se! Deniso, můžeš mi říct, co je špatně v Pronatalu? Jsem adeptka, když mi nezabere Clost. Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
30.11.11 10:16
Agrimonia píše:
Ahoj, přidávám se! Deniso, můžeš mi říct, co je špatně v Pronatalu? Jsem adeptka, když mi nezabere Clost. Díky!

Ahojky..špatného nic..nemám je ráda..jejich postupy a chování.Každýmu vyhovuje něco jiného..oni nevyhovují mojím krytériiím které mám co se umělka týče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
30.11.11 10:23

Jo takhle, dobře, díky! Já měla akorát pocit, že v Pronatalu raději vidí Němce… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2056
30.11.11 10:27
Agrimonia píše:
Jo takhle, dobře, díky! Já měla akorát pocit, že v Pronatalu raději vidí Němce… :think:

vidí je tam určitě rádi, ale nevšimla jsem si , že by k nim byli milejší než k nám „domácím“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
30.11.11 10:29

No to doufám!! Sakra, musím do práce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
30.11.11 10:43
Agrimonia píše:
Jo takhle, dobře, díky! Já měla akorát pocit, že v Pronatalu raději vidí Němce… :think:

To mě je tak jedno…znám jejich praktiky a ty mě zkrátka nevyhovují.Ale mají dobré embryology a to je důležitý.Možná bych zkusila Cube v Praze…slyšela jsem samý chváli.Já teda už přestupovat po těch letech nebudu,ale když bych šla do 1.ivf..zkusila bych to tam.Máme v rodině lékaře a ti mě dají občas spešl typ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
30.11.11 11:41

No zase je výhoda, když je to blízko. Cestování do Prahy je dost z ruky, to by mě asi nebavilo…furt lítáš na nějaké ultrazvuky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
30.11.11 12:14
Agrimonia píše:
No zase je výhoda, když je to blízko. Cestování do Prahy je dost z ruky, to by mě asi nebavilo…furt lítáš na nějaké ultrazvuky…

Já za tu dobu poznala,že někdy se vyplatí cestovat..car mám vedle baráku a jedu radši 500km.Mám kámošku co je lékařka z Varů..chodila do Pronatalu taky ho měla 5.min od domova..no po 5pokusech kdy nikdy nedošlo vůbec k transferu..začala na mojí radu jezdit tam kam chodím já.Dneska je ve 12týdnu těhotenství a stačil jim jeden pokus.Je to indivuduální,ale po zkušenostech co měla tak litovala,že nezačala jezdit dřív.No každý prostě si to musí vyzkoušet a pak může porovnávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
30.11.11 12:16

Jinak si jdu nahodit fasádu a letím na gyndu si vyzvednout další inkejce..ještě jich budu potřebvat asi 40 ampulí :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
30.11.11 12:18
Malinie píše:
Agrimonia píše:
vidí je tam určitě rádi, ale nevšimla jsem si , že by k nim byli milejší než k nám „domácím“ :)

A jak se cítíš po iui…když jsem ležela na pokoji s holčinama co to měli tak to Ti byla rychlovka..to Ti tam dají jenom sperma,že??? Já to neměla tak nevím mno :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2056
30.11.11 13:15

jojo, to jim dal přítel sperma, oni to nějak vyčistí a upraví či co a pak to tam jen dají..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
30.11.11 13:28
Malinie píše:
jojo, to jim dal přítel sperma, oni to nějak vyčistí a upraví či co a pak to tam jen dají..:)

aha..tak to by se mě taky líbilo :mrgreen: :mrgreen: no bohužel tohle už u mě nejde.Stejnak je to zajímavý co dneska už dolážou..že jo?? A jak se cítíš??? Já tedy nemám šanci nikdy po umělku poznat těhu..jsem neskutečně přežraná hormonů a jako ty udělají své.Tak týden před ket beru 15prášků denně takže jedna velká biochemická továrna :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2056
30.11.11 13:43

ty jo, tak to se fakt nedivím že přízanky nemůžeš poznat..15 prášků to je mazec..cítím se relativně dobře..bolej mě prsa, druhý den bříško a motá se mi trochu hlava..tak nevím jestli ji to tím utroušem, nebo ne…snad ne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
30.11.11 15:38

Holky já bych teda Pronatal až zase tak nehanila, prosím neděste ostatní nesmyslama, proto jsem to tady nezaložila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí