Snažilky Severní Čechy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3494
5.12.11 19:59

naše Lucy

Příspěvek upraven 05.12.11 v 20:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
5.12.11 20:02
Agrimonia píše:
Můj zvěřinec ?.ú

bože Ti jsou kjásný..bych hned brala jedno..ale už nechci.Mám 12letého kokra a už je to jenom trápení..pořád má chůdě něco.Už psa pak nechci..rve mě to moc srdce,kydž mu něco je a až odejde tak asi mě pukne srdce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
5.12.11 20:08
Agrimonia píše:
Nepíšeš jak dement, všecko chápu. On mi právě zatím hormonální profil nedělal, proto říkám, že si ho chci zařídit sama. On usuzuje, že je všecko OK, protože nám pravidelné cykly, přiměřeně silnou menses, žádnou endometriozu a tak.

to já mám taky i když moje diagmoza je jasná..mám pravidelnou ms 28dní..ovulace ukázková..vajíčka mám svoje taky..ted naposled 16mm..takže super..a kdyby mě bylo mín tak mě požádají o dárcovství..moje vajca jsou prý kvalítos a manža sperma taky samec :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Genetika..imuno..vše ok..hormonální profil prý se není víc co přát jak je to prý krásný..ale tohle musíš mít doložený..tak radši nedej na doktora a všechno si zkus vyřídit.Mě nedávno dělali hysterku a ta taky byla ok..prý stačí něco málo v ní a nebude se dařit..teda to je názor dokyho.Tak se dej do toho a budeš hned třeba klidnější až se ukáže,že je to cajk.U sebe mám diskusi holčinu co 7let nemohla ptěhotnět…jak píšeš Ty..vše v pořádku..nepřišli na chybu.No šla rovnou na ivf..a zadařilo se jí na poprvé..bohužel v 9týdnu miminečko umřelo,ale to je už jiná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
5.12.11 20:08

Jo, taky se děsím, až budou nemocné a jestli budu dost silná to třeba ukončit, až to nepůjde jinak…ale stejně pak zase budu chtít psa, je to nenahraditelný kámoš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
5.12.11 20:12
Agrimonia píše:
Jo, taky se děsím, až budou nemocné a jestli budu dost silná to třeba ukončit, až to nepůjde jinak…ale stejně pak zase budu chtít psa, je to nenahraditelný kámoš :-)

to máš pravdu..je to kámoš,ale já to jen tak neunesu..znám se a bolí mě moc srdíčko a už to nebudu chtít zažít znova.Já silná nebudu..bude muset manža

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
5.12.11 20:13

ty jo, fakt? To jsou věci…dřív to šlo jak na drátkách, moje máti třikrát zapadla, aniž to chtěla- prý v úplně divné fázi cyklu, těsně po menses. No a dneska? Stejně to je zvláštní, máme tu i 23leté holky, co jim to nejde, takže nejen my třicítky…můj kamarád urolog říká, že to je tím zářením ze všech přístrojů co máme kolem sebe (telky, kompy, mikrovlnky atd). Prej to nebude jídlem a vzduchem, protože cikáni žerou a dýchají to samé co my, ale holt nemají prachy na ty notebooky a tak. No zajímavá teorie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
5.12.11 20:13

Tak my máme za sebou mozkovou mrtvičku,která naštěstí byla lehká a ted nedávno měl zánět ledvn a močáku..hnus..čural krev..řval bolestí..pro mě stav kdy jsem byla v prdeli :poblion: :poblion: a prostě už tohle nedokážu podstupovat znova a znova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
5.12.11 20:15
Agrimonia píše:
ty jo, fakt? To jsou věci…dřív to šlo jak na drátkách, moje máti třikrát zapadla, aniž to chtěla- prý v úplně divné fázi cyklu, těsně po menses. No a dneska? Stejně to je zvláštní, máme tu i 23leté holky, co jim to nejde, takže nejen my třicítky…můj kamarád urolog říká, že to je tím zářením ze všech přístrojů co máme kolem sebe (telky, kompy, mikrovlnky atd). Prej to nebude jídlem a vzduchem, protože cikáni žerou a dýchají to samé co my, ale holt nemají prachy na ty notebooky a tak. No zajímavá teorie…

to je tedy teorie..zajímavá..hi hi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Chceš říct jobovku..doktor co mě oplodnuje tak dělal matce myslím 5potratů…jak píšeš ty byla těhu snad pořád..potratů měla asi 10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
5.12.11 20:20

víš, mně z těch posledních štěňat jedno zůstalo, holčina ho v den odběru odřekla. Tak to volám mámě a ona, že už 3 naše psy pochovala a vždycky jí to urvalo kus srdce a že už nemůže dalšího. Za hodinu volala zpátky a brečela, ať jí ho přivezu. Tak jsem prcka naložila a jela 500 km na Moravu. Byla to nejlepší věc, co se mi za posledních pár let povedla!! Naši o 200% pookřáli, vnuků se zatím ode mě ani bráchy nedočkali a ten prcek je nakopnul zpátky do života!! I je dva to stmelilo, víc se dostanou ven mezi lidi, víc si spolu povídají. Holt je smůla, že žijou kratší dobu než my, ale ten život nám zatraceně obohatí!! A vůbec, jdu uvařit čaj s rumem a jdu ty svoje čubičky ven muchlat! :D To je moje každodenní canisterapie. Lidi mě vysávají a ty berušky zas dobíjejí! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
5.12.11 20:22

ty jo, tak to je gól! Moje máti to třetí taky nechtěla, tak šla na potrat. Že jsme tohle nezdědily co?? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
5.12.11 20:22

Ahojky všichni, Malinie jsi tu, potřebuju se na něco zeptat. Jinak pocit super. Všichni tam jsou moc hodní, všechno vysvětlí, já tam normálně chodím ráda. Někam jsem založila nález a teď nevím jestli mám brát utroš od zítra, nebo už dnes večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
5.12.11 20:28
Agrimonia píše:
ty jo, tak to je gól! Moje máti to třetí taky nechtěla, tak šla na potrat. Že jsme tohle nezdědily co?? :cert:

no to jo..doktor se smál když jsem mu to vyprávěla.A já tady prdel..břicho rozpícháný aby jako aspon měla jedno dítě.Ale nelituju toho…jsem ráda,že ta šance tady je..před 50lety už bych byla bezdětná a šanci neměla žádnou..ted teda ta šance stojí docela dost peněz,ale pořád děkuju těm našim doktorům jak to dokáží vyrobit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
5.12.11 20:57

Pejsci krásný. Taky mám strach, až nadejde jeho čas. Zatim mu je 13 a hopsá tady s balonem jak mladík. Tak doufám, že tu s náma pobude co nejdýl.

• Citovat
  • Upravit
2056
5.12.11 21:02
kikina79 píše:
Ahojky všichni, Malinie jsi tu, potřebuju se na něco zeptat. Jinak pocit super. Všichni tam jsou moc hodní, všechno vysvětlí, já tam normálně chodím ráda. Někam jsem založila nález a teď nevím jestli mám brát utroš od zítra, nebo už dnes večer.

Ahoj Kiki , jsou hodný já vím :)copak potřebuješ? utrouš ber od zítřka, já brala jeden ráno a jeden večer 1-0-1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
5.12.11 21:10

Potřebovala jsem vědět ten utroš, nebyla jsem si jistá. děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie