Snažilky Severní Čechy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2056
5.12.11 21:22
kikina79 píše:
Potřebovala jsem vědět ten utroš, nebyla jsem si jistá. děkuji moc

moc ti držím palečky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
5.12.11 21:24

Děkuji, jsi moc hodná, mrzé mě že jsi dostala MS, já jsem teď taková nadšená, ale musím počítat taky s tím, že se to nepovede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2056
5.12.11 21:38
kikina79 píše:
Děkuji, jsi moc hodná, mrzé mě že jsi dostala MS, já jsem teď taková nadšená, ale musím počítat taky s tím, že se to nepovede

mysli pozitivně a ještě to pojistěte tuleníčkem:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
5.12.11 21:46

Pojistka bude až zítra, přítel musel na noční :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
6.12.11 12:41

Ahoj holky,
já si užívám snad poslední MS…dost mě bolí břicho. A po novým roce se snad už nedostaví :)

Jinak všem držim palce. Už ani nevim, kdo jste kde byl a na jakym zákroku, ale přeju, aby se všem zahnízdilo miminko a pěkně rostlo.

• Citovat
  • Upravit
2056
6.12.11 13:27
Izz píše:
Ahoj holky,
já si užívám snad poslední MS…dost mě bolí břicho. A po novým roce se snad už nedostaví :)Jinak všem držim palce. Už ani nevim, kdo jste kde byl a na jakym zákroku, ale přeju, aby se všem zahnízdilo miminko a pěkně rostlo.

Ahoj, moc ti přeju aby MS byla poslední, taky doufám, že to u mě bude naposledy..každopádně vím, že tenhle rok je to určitě naposledy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
6.12.11 14:03

Když já se s tim nějak peru…miminko chci…občas mě napadne, jestli fakt už teď, před svatbou, bez našetřenejch peněz, když chlap dítě chce, ale nepovídá si o tom…

• Citovat
  • Upravit
2056
6.12.11 20:39
Izz píše:
Když já se s tim nějak peru…miminko chci…občas mě napadne, jestli fakt už teď, před svatbou, bez našetřenejch peněz, když chlap dítě chce, ale nepovídá si o tom…

Buď v klidu, chlapy si o tom prostě nepovídaj..ten můj když jsem se ho ptala, proč se mnou o tom nemluví (po IUI) tak mi odpověděl, že o tom nechce mluvit aby to nezkřil.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2056
6.12.11 20:40

oni to maj prostě jinak než my..jsou prostě z Marsu.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
6.12.11 20:44
Izz píše:
Ahoj holky,
já si užívám snad poslední MS…dost mě bolí břicho. A po novým roce se snad už nedostaví :)Jinak všem držim palce. Už ani nevim, kdo jste kde byl a na jakym zákroku, ale přeju, aby se všem zahnízdilo miminko a pěkně rostlo.

no dobrý..tak už jsem doma :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
7.12.11 09:27

Ahoj holky,tak ten můj chlap se bavi o mimi stále, koukáme spolu i na hadříky kočárky a jména. No prostě jak kamarádka. Jinak je ale taky z Marsu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
7.12.11 09:38

No ten můj mi to řekne jen ve chvílích největšího blaha…ted mi posílal na účet peníze a jako zpráva pro příjemce bylo: Těším se na naše děti :) Když mi chce udělat radost, tak o tom mluví…ale to je málokdy…i když my o mimini začali mluvit tak před měsícem…asi bych po něm chtěla moc

• Citovat
  • Upravit
33916
7.12.11 11:07

Ahojky děvčátka http://www.smajlici163.wz.cz/…emoce094.gif já už jsem v půlce a v pátek jedu na ko utz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2056
7.12.11 12:09
:palec: :potlesk:
denisa 76 píše:
Ahojky děvčátka http://www.smajlici163.wz.cz/…emoce094.gif já už jsem v půlce a v pátek jedu na ko utz
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
7.12.11 13:35

V půlce nějakýho toho hormonovýho dopování?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex