Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Agrimonia píše:
Tak vítej na lodi, já to právě dostala a nemůžu ani vylézt z postele, jak je mi zle
Já u tebe krom té díry vvidím jedno veliké pozitivum- máš fantastického mužského!! Který jiný by takhle výborně vydržel 12 let snažení? Maká jak šroub, aby byly peníze, ještě tě rozmazluje a ani chvilku nepřemýšlí, že by odešel a vykašlal se na to. Řeknu ti- radši 12 let snažení a odříkání a zmařených KET s báječným chlapem po boku než dítě na první pokus s debilem po zbytek života.
Líp jsi to beruško říct ani nemohla..přesně tak jak píšeš to cítím i já…manžela si neskutečně vážím a snad to dotáhneme spolu do konce.Budu klidně bez dětí,ale jeho bych nevyměnila ani za nic na světě.Život bez něj by mě už nebavil..je to můj život
![]()
melounku vítej
sekla jsi se jenom o trolík…jsem vodnář a přesně co se o něm píše na mě sedí
![]()
Tak já jsem taky Vodnář:-)) 13.2.
Melounku, neboj, já jsem vlezla na emimino a nevěděla vůbec nic, holky tady házely jednu zkratku za druhou a já čuměla jak puk, o čem je řeč. V životě jsem neřešila ovulku, hlen, no nic. Ale jak začneš chodit na gyndu, že ti to nejde, tak musíš být zatraceně dobře informovaná, jinak si s tebou dělaj, co chtěj a opijou tě rohlíkem, protože jsme pro ně jenom maso, není na vysvětlování čas! ![]()
kikina79 píše:
Jee Deniso jsem taky vodnář, kolikátýho jsi, já 11. píše: Více
27.1.
No všechny jste lednový…jste takový drsný!! Já jsem bejk, takže tvrdohlavec.
Já to holky zatím nechám na přírodě zatím jsem otěhotněla když jsem chtěla beru jen femibion. Jen to dotáhnout do konce je zatím problém
Spíš to začnu řešit jestli ještě jednou potratím. Pořád doufám v to že je to jen blbá shoda náhod.
Agri já mám dobrého dr. je to známý vlastně bratranec z druhého kolena mého taťky tak mu věřím.
Kikino moje Kikča je 10.2.
Hele a nejmenuješ se taky Kristýna? Já jsem kozoroh 25.12.
Deniso a co se o něm píše? Já jsem vodnáře zatím nečetla ale chystám se na to jestli to sedí na Kikču ![]()
Děvčata, pozor dnes na silný vítr! Už včera v noci nám to málem odneslo střechu a má být hůř! ![]()
Jo jo taky jsem teď přijela z Mostu celé pocuchaná
jsem zvědavá na večer.
tak holky,
já vás opouštím… mějte se báječně, ať je pro Vás rok 2012 šťastným, veselým a úspěšným. Hezky se vám to tady rozjelo. Jste fajn baby a držim vám všechny palce. ![]()