Snažilky Severní Čechy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1803
24.11.11 09:20

Nějak se mi to tu zbláznilo a odesílá mi to zprávy několikrát za sebou. Ke komu chodíš v pronatalu? já k doktrorce Rešlový

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2056
24.11.11 10:16

já chodím k doktorovi…ježíš teď mám okno,nemůžu si vzpomenout jak se jmenuje, nějak od V myslím…je takovej mladej a docela příjemnej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2056
24.11.11 10:18

už vím, Dr. Michal Lojka..jsem se musela podívat ne jejich stránky..
to je ostuda co že si nepamatuju jeho jméno…když já jsem tam vždycky ze všeho tak vyprdlá…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2056
24.11.11 10:34

jak jsem koukala na stránky Pronatalu, tak jsem tam našla otázky a odpovědi a jednu z nich cituji: „Kdy nejdříve po embryotransferu (ET, KET) nebo po inseminaci (IUI) je průkazný těhotenský test z moči? Nejdříve za 10 dnů, ale důležitá je opakovaná kontrola a kontrola ultrazvukem, kterou vyloučíme mimoděložní těhotenství.“
jen pro zajímavost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
24.11.11 13:02

s tím doktorem jsem zrovna dneska mluvila, je mladej asi tak náš věk. Byla jsem dneska na krvi, za týden jdu na prohlídku, tjsem zvědavá co mi doktoka řekne. kde bydlís v UL

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
24.11.11 13:03

s tím doktorem jsem zrovna dneska mluvila, je mladej asi tak náš věk. Byla jsem dneska na krvi, za týden jdu na prohlídku, tjsem zvědavá co mi doktoka řekne. kde bydlís v UL

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2056
24.11.11 13:09

je mladej no, připadá mi mladší než já, mě je 35…je to takový divný :-)
bydlím na skřivánku SNP
kde ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
25.11.11 08:51

ahojky, bydlela jsem na Klíši. Ted bydlím mezi Ústím a Teplicema. Znovu bych chtěla do Ústí, pracuju tu a na vesnici je na mě moc klid. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2056
25.11.11 09:08
kikina79 píše:
ahojky, bydlela jsem na Klíši. Ted bydlím mezi Ústím a Teplicema. Znovu bych chtěla do Ústí, pracuju tu a na vesnici je na mě moc klid. :D

ahoj, to ti věřím, idkyž já jsem z vesnice a s přítelem mám naprosto jasno v tom, že se tam znovu přestěhujeme..
jo a na Klíši jsem za tenhle rok slyšela jen stížnosti, že prej se to tam dost horší..lidi, pořádek a tak..jsem se tomu dost divila, taková pěkná čtvrť, vyhlášená..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
25.11.11 09:26

Máš nějaké děti, nebo to bude první? Já ještě nemám, doufám že se brzo zadaří. Jsem z toho někdy celkem na prášky. Viděla jsi v Pronatalu ty fotky dětiček? To jsou jejich povedený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2056
25.11.11 09:30

nene nemám, snažíme se o první :)
dvojčatům bych se nebránila, bych to měla přijednom..ikdyž jsem z dvojčat tak vím jak je to těžký..:-)
ty fotečky jsou opravdu povedený, to je člověku až líto :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
25.11.11 09:41

Taky by mi dvojčata nevadily, i když si to zrovna nedokážu představit. A jestli se to nepovede tak bychom adoptovali. Taky jsem brala clostil a utrogestan, nějak to na mě působilo opačně. Od ledna si budu píchat asi injekce. To už budeš třeba těhule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
25.11.11 09:58

Taky by mi dvojčata nevadily, i když si to zrovna nedokážu představit. A jestli se to nepovede tak bychom adoptovali. Taky jsem brala clostil a utrogestan, nějak to na mě působilo opačně. Od ledna si budu píchat asi injekce. To už budeš třeba těhule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2056
25.11.11 10:34

to by bylo naprosto geniální :dance: kdyby se to teď nebo lednu podařilo..:)
ale uvidíme..
a ty teda neovuluješ nebo kde máš problém? promiň ale je nás tu hodně a jak to nemáš v podpisu, tak si to nepamatuju..
podle Nicku hádám že ti je 32?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
25.11.11 13:43

Je mi 32. Ještě přesně nevím kde je problém, vypadá to na hormony, doufám že se to příští týden dozvím. Krev na hormony mi sestra brala, další vyšetření bude za týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí