Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Izz píše:
No jestli chcete tak joale nechci zavazet
Prosím tě čím..koukej se každý den chlubit jak prcek roste..co nového at pak máme zkušenosti
![]()
No teprve mě čeká termín MS, takže jsem taková nesvá, zatim maličko špinim.....
Dnes jedu na AJ, opruz den
A včera jsem byla zarezervovat termín svatby…jsem se cejtila už fakt jak dospělá pani ![]()
Izz píše:
No teprve mě čeká termín MS, takže jsem taková nesvá, zatim maličko špinim.....Dnes jedu na AJ, opruz denA včera jsem byla zarezervovat termín svatby…jsem se cejtila už fakt jak dospělá pani
No tak svatba je hezká né??? Já se vdávala před 4??? roky a už nikdy.Myslím,že ta svoboda je lepší
My se brali jenom kdyby se jednomu z nás něco stalo aby ten druhý neskončil na ulici a nebyl by problém s tím co tak nějak máme.
Deni, tebe nebavila svatba??? Já se brala předloni a na to, jak se mi do toho děsně nechtělo, tak to bylo moc krásné!!
Izz, co to meleš, s tebou mlátěj hormony co??
Pěkně tu zůstaň a hezky hlaš, jak zvracíš, jak mimisovi buší
a tak ![]()
Agrimonia píše:
Deni, tebe nebavila svatba??? Já se brala předloni a na to, jak se mi do toho děsně nechtělo, tak to bylo moc krásné!!Izz, co to meleš, s tebou mlátěj hormony co??Pěkně tu zůstaň a hezky hlaš, jak zvracíš, jak mimisovi buší
a tak
Ale líbila..my se brali po 13letech takže už to bylo takové normální..žádný tlaky,ale hezký to bylo a bylo nám fajn a je i ted.Jenom svoboda je taková vzrušující
chlapy se víc snaží,ale nestěžuji si..je to pořád hezký a ještě se i držíme za ruce a sex nás baví jako první den
![]()
Tak máš pravdu, že s minulým přítelem jsem byla 9 let a do svatby se mi vůbec nechtělo. Ale nějak rozumově jsem k tomu po třicítce dospěla. Opravdu taky spíš kvůli úřadům než kvůli nám. (Já nechtěla řešit příjmení dítěte). A něco na tom je, že se chlapi víc snažej, když jsme svobodné!! Ale zas my obě jsme takové trochu potvory, ne žádné uťápliny a s chlapama to umíme, aby stále trochu žárlili a makali na sobě!! né? ![]()
Agrimonia píše:
Tak máš pravdu, že s minulým přítelem jsem byla 9 let a do svatby se mi vůbec nechtělo. Ale nějak rozumově jsem k tomu po třicítce dospěla. Opravdu taky spíš kvůli úřadům než kvůli nám. (Já nechtěla řešit příjmení dítěte). A něco na tom je, že se chlapi víc snažej, když jsme svobodné!! Ale zas my obě jsme takové trochu potvory, ne žádné uťápliny a s chlapama to umíme, aby stále trochu žárlili a makali na sobě!! né?
hi hi..no tak to máš pravdu.No utáplá jako nejsem a to je asi to co chlapa slušně rajcuje.Když něco chci tak mě už taky má prokouklou..to volám a říkám..tatko,jak se máš..co by jsi chtěl k véče nepotřebuješ s něčím pomoct o víkendu na baráčku??? A on..kolik to stojí???
no jo no..co by jsme bez nich dělali.No my ten papír taky nechtěli..bylo to spíš kvůli majetku..děti nemáme a byly by jenom problémy.Takhle je to lepší ![]()
Koukám, že máme podobné finty.
Mně, když teče do bot, tak vytahuju nejtěžší kalibr a to je pořádný orální sex
, to jde pak všecko jak na drátkách!!
My se taky nebereme z nějakejch romantickejch důvodů…čistě prakticky, dědictví
, jména dětí a tak:) prostě pohoda, budeme to mít venku…moc se ale netěšim na to plánování…
Agrimonia píše:
Koukám, že máme podobné finty.Mně, když teče do bot, tak vytahuju nejtěžší kalibr a to je pořádný orální sex
![]()
![]()
, to jde pak všecko jak na drátkách!!
No tak máme hodně společného..u nás funguje taky orální sexík a nejlépe když čekám v posteli s podvazkama..ale nejdřív řeknu jakej mám průser
pak by mě to bylo houby platný
Ted je u nás taková blbá nálada..včera ho skoro položilo co říkal doktor a má z toho chudák hlavu..čekám na sms od dokyho..má mě napsat přesnou cenu i s tím spešl oplodněním..mám pocit,že se to vyšplhá na 60tisíc
Jako dá se to,ale furt se něco sere..ted pes..za měsíc oprava auta a technická skoro desítku..no znáš to a to ještě bude dobrý,když nic neodejde v domácnosti.No tak je z toho špatnej a prý mu pomůže zase sexík
Já tedy to nadlehčuju,ale i mě z toho je špatně.Máme na to málo času a radši už budu šetřit i na další pokus pro jistotu ![]()
Deni, vždyt jsi řikala, že ted budeš mít pauzu půl roku…tak co najednou ten spěch?