Snažilky Severní Čechy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1803
5.1.12 09:55

Izz ty si tu s náma už nechceš povídat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
5.1.12 09:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
5.1.12 10:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
5.1.12 10:46

No jestli chcete tak jo :) ale nechci zavazet :)

• Citovat
  • Upravit
33916
5.1.12 10:49
Izz píše:
No jestli chcete tak jo :) ale nechci zavazet :)

Prosím tě čím..koukej se každý den chlubit jak prcek roste..co nového at pak máme zkušenosti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
5.1.12 10:55

No teprve mě čeká termín MS, takže jsem taková nesvá, zatim maličko špinim.....

Dnes jedu na AJ, opruz den :( A včera jsem byla zarezervovat termín svatby…jsem se cejtila už fakt jak dospělá pani :)

• Citovat
  • Upravit
33916
5.1.12 11:16
Izz píše:
No teprve mě čeká termín MS, takže jsem taková nesvá, zatim maličko špinim.....Dnes jedu na AJ, opruz den :( A včera jsem byla zarezervovat termín svatby…jsem se cejtila už fakt jak dospělá pani :)

No tak svatba je hezká né??? Já se vdávala před 4??? roky a už nikdy.Myslím,že ta svoboda je lepší :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: My se brali jenom kdyby se jednomu z nás něco stalo aby ten druhý neskončil na ulici a nebyl by problém s tím co tak nějak máme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
5.1.12 12:14

Deni, tebe nebavila svatba??? Já se brala předloni a na to, jak se mi do toho děsně nechtělo, tak to bylo moc krásné!!

Izz, co to meleš, s tebou mlátěj hormony co?? :lol: Pěkně tu zůstaň a hezky hlaš, jak zvracíš, jak mimisovi buší :srdce: a tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
5.1.12 12:16
Agrimonia píše:
Deni, tebe nebavila svatba??? Já se brala předloni a na to, jak se mi do toho děsně nechtělo, tak to bylo moc krásné!!Izz, co to meleš, s tebou mlátěj hormony co?? :lol: Pěkně tu zůstaň a hezky hlaš, jak zvracíš, jak mimisovi buší :srdce: a tak :mrgreen:

Ale líbila..my se brali po 13letech takže už to bylo takové normální..žádný tlaky,ale hezký to bylo a bylo nám fajn a je i ted.Jenom svoboda je taková vzrušující :mrgreen: :mrgreen: chlapy se víc snaží,ale nestěžuji si..je to pořád hezký a ještě se i držíme za ruce a sex nás baví jako první den :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
5.1.12 12:24

Tak máš pravdu, že s minulým přítelem jsem byla 9 let a do svatby se mi vůbec nechtělo. Ale nějak rozumově jsem k tomu po třicítce dospěla. Opravdu taky spíš kvůli úřadům než kvůli nám. (Já nechtěla řešit příjmení dítěte). A něco na tom je, že se chlapi víc snažej, když jsme svobodné!! Ale zas my obě jsme takové trochu potvory, ne žádné uťápliny a s chlapama to umíme, aby stále trochu žárlili a makali na sobě!! né? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
5.1.12 12:35
Agrimonia píše:
Tak máš pravdu, že s minulým přítelem jsem byla 9 let a do svatby se mi vůbec nechtělo. Ale nějak rozumově jsem k tomu po třicítce dospěla. Opravdu taky spíš kvůli úřadům než kvůli nám. (Já nechtěla řešit příjmení dítěte). A něco na tom je, že se chlapi víc snažej, když jsme svobodné!! Ale zas my obě jsme takové trochu potvory, ne žádné uťápliny a s chlapama to umíme, aby stále trochu žárlili a makali na sobě!! né? :lol:

hi hi..no tak to máš pravdu.No utáplá jako nejsem a to je asi to co chlapa slušně rajcuje.Když něco chci tak mě už taky má prokouklou..to volám a říkám..tatko,jak se máš..co by jsi chtěl k véče nepotřebuješ s něčím pomoct o víkendu na baráčku??? A on..kolik to stojí??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no jo no..co by jsme bez nich dělali.No my ten papír taky nechtěli..bylo to spíš kvůli majetku..děti nemáme a byly by jenom problémy.Takhle je to lepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
5.1.12 13:05

Koukám, že máme podobné finty. :-O Mně, když teče do bot, tak vytahuju nejtěžší kalibr a to je pořádný orální sex :mrgreen: :mrgreen: :palec: , to jde pak všecko jak na drátkách!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
5.1.12 13:19

My se taky nebereme z nějakejch romantickejch důvodů…čistě prakticky, dědictví :), jména dětí a tak:) prostě pohoda, budeme to mít venku…moc se ale netěšim na to plánování…

• Citovat
  • Upravit
33916
5.1.12 13:21
Agrimonia píše:
Koukám, že máme podobné finty. :-O Mně, když teče do bot, tak vytahuju nejtěžší kalibr a to je pořádný orální sex :mrgreen: :mrgreen: :palec: , to jde pak všecko jak na drátkách!!

No tak máme hodně společného..u nás funguje taky orální sexík a nejlépe když čekám v posteli s podvazkama..ale nejdřív řeknu jakej mám průser :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: pak by mě to bylo houby platný :lol: Ted je u nás taková blbá nálada..včera ho skoro položilo co říkal doktor a má z toho chudák hlavu..čekám na sms od dokyho..má mě napsat přesnou cenu i s tím spešl oplodněním..mám pocit,že se to vyšplhá na 60tisíc 8o 8o Jako dá se to,ale furt se něco sere..ted pes..za měsíc oprava auta a technická skoro desítku..no znáš to a to ještě bude dobrý,když nic neodejde v domácnosti.No tak je z toho špatnej a prý mu pomůže zase sexík :roll: Já tedy to nadlehčuju,ale i mě z toho je špatně.Máme na to málo času a radši už budu šetřit i na další pokus pro jistotu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
5.1.12 13:23

Deni, vždyt jsi řikala, že ted budeš mít pauzu půl roku…tak co najednou ten spěch?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex