Snažilky Severní Čechy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1803
25.11.11 13:53

Je mi 32. Ještě přesně nevím kde je problém, vypadá to na hormony, doufám že se to příští týden dozvím. Krev na hormony mi sestra brala, další vyšetření bude za týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2056
25.11.11 14:13

tak to by neylo tak hrozný ne? to byste dohonili práškama nebo injekcema..nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
25.11.11 15:24

ahoj, já jsem z českolipska…miminko plánujeme počít v únoru nebo v březnu…možná to zkusíme už v lednu. Ovšem, jak to tady tak čtu, tak jsem zvědavá, jestli se nám to takhle podaří. Cyklus mám pravidelnej, jsme oba zdraví, tak snad ano. Už týden se sem chodím dívat a číst si…tak jsem mírně vyděšená. Už beru kys.listovou.
Tak vám držím palce.

• Citovat
  • Upravit
2056
25.11.11 15:43
Izz píše:
ahoj, já jsem z českolipska…miminko plánujeme počít v únoru nebo v březnu…možná to zkusíme už v lednu. Ovšem, jak to tady tak čtu, tak jsem zvědavá, jestli se nám to takhle podaří. Cyklus mám pravidelnej, jsme oba zdraví, tak snad ano. Už týden se sem chodím dívat a číst si…tak jsem mírně vyděšená. Už beru kys.listovou.
Tak vám držím palce.

Ahoj Izz vítám tě tu :mavam:
nepropadej panice, jestli jste zdravý tak vám to určitě vyjde:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
25.11.11 16:20

Jsem učitelka, ráda bych miminko naplánovala tak nějak učitelsky…ideálně listopad.
Co vy? v ostatních povoláních se neplánuje?

• Citovat
  • Upravit
1803
25.11.11 20:09

No nevím jak to s těma hormonama bude, mám pocit že každý hormon se nahradit nedá. Snažíme se rok, ještě před 4měsíci jsem měla menstruaci normálně od tý doby co jsem začala brát clostil a utroš tak mám MS po 32 dnech a téměř žádnou, jen jeden den.Tenhle měsíc budu bez hormonů, tak jsem zvědavá. Do toho mám v děloza tři myomy, ty údajně v otěhotnění vůbec nevadí. Jaký máš problém ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
25.11.11 20:12

Vítám tě tu Izz, konečně je nás tu víc. Být tebou tak do toho jdu hned. Taky jsem plánovala, myslela jsem si že budu těhu hned a ono to trvá už rok, ale to neznamená že neotěhotníš hned první měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
25.11.11 20:25

Ahoj, ja bych se taky rada pridala, snazilka jsem dlouholeta, v podstate od roku 2006. Po trech zamlklych tehotenstvích se nam v zari 2009 narodila zdrava holcicka a ted se snazime o druhe v podstate uz temer rok. Na jare jsem brala Clostil plus Utrogestan a ted v listopadu poprve folikulometrii plus injekce Pregnylu a bohuzel nic, tak uvidime, co bude dal. :) Jsem z Děčínska. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
25.11.11 20:30

Ahojky, to je super, máme další snažilku. Jééé ty jsi z Rumburka, můj mužíček je z Velkého Šenova. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
25.11.11 20:32

Hlásí se snažilka z Ústí nad Labem :mavam: snažime se teprve první měsíc, takže tomu nedávám velké naděje, ale jsme plni optimismu, zkoušet to dál dokud to nevyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
25.11.11 20:33

Co to je ta folikulometrie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
25.11.11 20:34

Ahoj, vítám tě tu, taky jsem z UL

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
25.11.11 20:35

Sluknovskej vybezek :pankac: :) :)
Folikulometrie je UTZ monitorovani ovulace, doktor koukne, jestli rostou vajicka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
25.11.11 20:35
kikina79 píše:
Ahoj, vítám tě tu, taky jsem z UL

Jéé no vidiš to, a odkud přesně z ÚL?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803