Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@NeKa Tak jakpak to jde???
My se pomalu chystame ( ja peru, vesim pradlo, zehlim, uklizim, zlidstuju se…) muz spi..
do te hospudky, tak se tesim. ![]()
Dnesni test zase snehobily, takze uz muzu s klidem od zitra cekat MS. ![]()
@Leni112 Jsem zmožená jak kůň
Spala jsem jen od 10 do 12 a už zase maluju. Nooo a zatím jsem z toho rozčarovaná, tak snad bude výsledek stát za to ![]()
Juuuu, vem mě sebou, do batůžku, budu hodná, slibuju ![]()
Test jsem nezkoušela, dnes jsem ani neměřila, když jsem šla spát až v deset a spala jen dvě hodiny. Zítra si zdřímnu aspon 4 hodinky ![]()
@NeKa Vzala bych te sebou hned.
A to jdes prosimte i dneska za bar?? ![]()
@Leni112 Dneska jdu taky. ![]()
Tak jsem to dostala
Ale zadala jsem do grafu, že jsem začala krvácet a ono mi to ten poslední graf úplně vymazalo
nevím proč??
@NeKa Ach jo..
No alespon jsi se dlouho netrapila a nedoufala.
Ja cekam, ale teplota jde dolu.
Takze zaciname nanovo.
Jako tento?? Nebo minuly?? To je divny…
@Leni112 Ten co skoncil v patek. Zadala jsem krvaceni a vyhodilo mi ho to. Az slozite jsem ho pak zpetne dohledala. Ani me to nemrzelo. Uz tak nejak nedoufam, ze to vubec pujde.
Dodelala jsem obyvak. Tapeta vypada luxusne.
@NeKa To mi povidej.
Uz to trva moc dlouho.
Kdybych vedela, ze je to vubec mozny a ze to fakt bude…
No moc pekny! A to dokazes sama dat i tapetu jo? Sikovna zena.
Skoda, ze sis ale neodpocinula jediny den. A muz uz dorazil domu? Rikal neco? ![]()
@Leni112 Určitě bude, u tebe ano, jsi mladá holka a všechno hezký tě teprve čeká.
![]()
To já čím dál víc přemýšlím, že už nám to třetí asi není souzený, vím, nesnažíme se zas tak dlouho… Jen si tak přemýšlím, protože věřím na to, že vše má svůj smysl. Tak jsem zvědavá, jak to u nás dopadne.
Ano, tapetovala jsem tedy poprvé, ale šlo to moc dobře, ale byla jsem ráda, že manžel není doma, protože by se mi jen pletl
![]()
Mám moc dobrý pocit z výsledku, ikdyž jsem úúúúplně grogy.
A jak bylo u Štěpána?? ![]()
@NeKa
Snažím se tomu věřit.
Ale dneska je tolik mladých párů, které mají víc problémů než bych si myslela..fakt nevím čím to je.
Včera jsme se byli s mužem podívat na Tobiáška, takže si snad vzal mustr, jak nám říkali a konečně se to povede..
U obou to nějak dopadne.
Za chvíli jdeš k dr a uvidíš, jestli ti řekne, zda je nějaký problém nebo je to ok a máte vyčkat..
Jinak jsem 27 DC, 18 DPO a čekááááám. Snad dorazí i o chvilku dřív, protože jsem právě zjistila, že poslední večerní sobotní Duphaston jsem si nevzala. Takže to snad nebude nějakej problém a je na cestě..
A líbilo se mu to?
Musí být moc rád, že jsi to udělala sama a on nic nemusel. U nás by to tak bylo. ![]()
U Štěpána to bylo super, hned jak jsem tam přišla, shodila jsem svíčku kabelkou a hned byla podlaha od vosku…takže…uvedla jsem se.
Jídlo paráda, dali jsme si teda takový burgry, ani jsem to nemohla dojíst. Hezcí číšníci, čisťoučcí, pokorní, slušný. Líbilo se nám. ![]()
@Leni112 Uvidime…nejak to dopadne. Ja jsem 1DC, az dnes dorazila v plne sile. Predtim to bylo jen lehci a hlavne bez bolesti, coz se dnes rict neda.
Tak alespon ta lutealni faze funguje. ![]()
Byl rad
libi se mu to. Ja jsem zvykla takovy veci delat sama, vyrustala jsem sama s babickou, tak jsme delaly vsechno, nedelilo se na zensky a muzsky prace ![]()
Dnes uz se tesim domu. ![]()
@NeKa Hlavně že to takhle rychle proběhlo a pořád je čas…Já se u sebe bojím, že mi časem vezme ten Duphaston a mě zase naběhnou dlouhé cykly a tak. Takhle mě to alespoň nějak psychicky uklidňuje. Příští týden tam půjdu, tak se zase lehce bojim. ![]()
Tak to je hezký. Já se taky dočkala pověšení rámečků. ![]()
A ano, taky si myslím, že je blbost rozdělovat mužský a ženský práce či povolání. Taky jsem schopná všeho a vždycky říkám že co neumim, to se naučím nebo si prostě nějak poradim. Ale já toho svýho pořád zkouším. ![]()
Teď večer jsem mu poslala do emailu zásnubní prstýnek, co se mi líbil…je mi sice jasný, že ho nedostanu, ale zkusila jsem to.
To opravdu víc věřim tomu, že se mi podaří dřív to miminko.
![]()
Ještě chviličku a pojedeš. ![]()
@Leni112 Tak to jsem zvedava…jestli se chyti na prstynek
Ja uz z takovych veci vyrostla. Vim ze kdyz neco chci a chci to rychle, tak je lepsi si to udelat sama. Jen nektery veci pripominam neustale dokola…a to ty, co nespechaji ![]()
Ja se k dr vubec netesim… pac vzhledem k tomu, ze vse nejak funguje…tak nebude nic resit
Dal uzivam gynex, musim si koupit dalsi baleni. To prvni uz dochazi.
@NeKa Nechyti.
A nebot na ten email ani nezareagoval, musim mlcet.
Ja taky.
Ty ramecky tu lezely skoro 2 mesice.
A pak to bylo behem deseti minut. ![]()
Jako asi se bojim, ze to taky zatim resit nebude, leda ze bys lhala a rekla ji, ze se snazite o dost vic nez pres rok.. Ale u tebe tak jako tak chyba asi neni. Dle teplot vse funguje. Leda u manzela…ale kdo vi ze. Jojo, ten pouzivej. Pokud mi vezme hormony, koupim ho taky. A je nejak omezeny na brani? Nebo se muze uzivat treba rok v kuse?
@Leni112 Tak pokud se nestalo neco mezi nebem a zemi… tak by mel byt plodny. ![]()
V mym veku se uz myslim neceka rok… myslim ze nad 35 uz se resi po pul roce. Jen nevim jak to ma muj dr, nikdy to tak netrvalo ![]()
Gynex omezeni nema. Doporucuje se brat 21dni a 7 pauza. Trikrat po sobe. Pak by melo vse fungvat samo.
Ale co jsem cetla recenze, berou to i nekolikrat po sobe. Ma totiz hodne vyuziti. Od nervu po gynekologii… celkove pry navozuje hormonalni rovnovahu v tele. Treba i stitnou zlazu.
@NeKa Tak uvidis…muze ti prece leda jen pomoct.
Ja se tam taky netesim..ale z toho duvodu, ze me nebavi poslouchat ty kecy o tom, jak mam cas a ono se to samo srovna…ze pro me nedela trochu vic. ![]()
Tak ja zkousela tenkrat ten Femigard, coz je neco jak ten Gynex a to bylo v cervenci, kdyz jsme se proste zacali naostro snazit…no a v srpnu jsem MS vubec nemela.
Takze na me to zase jako vsechno vzdycky nezapusobilo. ![]()