Sobečtí důchodci :-(

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
26228
17.4.13 20:11
@Burj Chalifa píše:
Rvačky důchodců ozbrojených holemi jsem neviděla. Nikdy.

mě jeden takový ozbrojený holí praštil. To, že ty jsi to neviděla, neznamená, že se to neděje.

Příspěvek upraven 17.04.13 v 20:11

• načítám...
Mišanila
17.4.13 20:11

Příbuzný jednu dobu fotil pro MF Dnes a vyprávěl nám jak největší rvačku o místa a agresivitu zažil u důchodců na koncertě Evy a Vaška :mrgreen: Prej kam se na ně hrabou drsní rockeři.

A jinak já si myslím, že je to spíš o lidech, z neurvalého a arogantního mladého se pak staně nesnesitelněj důchodce, ty negativní povahové rysy se většinou ještě zdůrazní.

My bydlíme v paneláčkách, kde je spousta důchodců a nemám tady až na vyjímky nějaké špatné zkušenosti. Jo někteří mě trochu štvou, že jim vadí děti před barákem, že dělají rámus a kdesicosi a že jezdí na kolech okolo domů, to někdy rostu, protože i ty děti mají právo si tu hrát. Ale dá se s nimi většinou slušně domluvit. MHD teda naštěstí nejezdím a v supermarketech jsem nikdy problém neměla.

• Upravit
K.Black
17.4.13 20:13

@martina.se však říkám, že nejsou všichni :pocitac: a vozíkem mi taky berou kluka, jednou jsem dostala i do břicha, těhotná a ta baba co mi to udělala ani slovo prominte, za ní se mi omlouvala paní s kterou se bavila :roll: já se omlouvám i když jdem s prckem a jdem pomalu :roll:

• Upravit
72725
17.4.13 20:13
@Burj Chalifa píše:
Rvačky důchodců ozbrojených holemi jsem neviděla. Nikdy.

já jo a byla to psina.. musela je oddělit ochranka, normálně se řezali holema :mrgreen:

• načítám...
36504
17.4.13 20:16
@leni79 píše:
Já bydlím v Praze a myslím, že by v Praze důchodci ani bydlet neměli :nevim: Lidi sem jdou za prací a pak je ostatní akorát zdržují :nevim:

Ani malí haranti v kočárech. Člověk o ně zakopává, když běží do práce nebo má na spěch. Lidi jsou vůbec na obtíž. Něco by se s tím mělo dělat. :mrgreen:

• načítám...
36504
17.4.13 20:17
@Mišanila píše:
Příbuzný jednu dobu fotil pro MF Dnes a vyprávěl nám jak největší rvačku o místa a agresivitu zažil u důchodců na koncertě Evy a Vaška :mrgreen: Prej kam se na ně hrabou drsní rockeři.

A jinak já si myslím, že je to spíš o lidech, z neurvalého a arogantního mladého se pak staně nesnesitelněj důchodce, ty negativní povahové rysy se většinou ještě zdůrazní.

My bydlíme v paneláčkách, kde je spousta důchodců a nemám tady až na vyjímky nějaké špatné zkušenosti. Jo někteří mě trochu štvou, že jim vadí děti před barákem, že dělají rámus a kdesicosi a že jezdí na kolech okolo domů, to někdy rostu, protože i ty děti mají právo si tu hrát. Ale dá se s nimi většinou slušně domluvit. MHD teda naštěstí nejezdím a v supermarketech jsem nikdy problém neměla.

Rámus pod okny mi taky vadí, jedno, kdo je původce.

• načítám...
72725
17.4.13 20:17
@K.Black píše:
@martina.se však říkám, že nejsou všichni :pocitac: a vozíkem mi taky berou kluka, jednou jsem dostala i do břicha, těhotná a ta baba co mi to udělala ani slovo prominte, za ní se mi omlouvala paní s kterou se bavila :roll: já se omlouvám i když jdem s prckem a jdem pomalu :roll:

mi baba ještě vynadala, že nemam malé dítě (6 let) tahat do marketu.. jako nechápu, když mi do něj drkla poprvé, tak good, podruhé jsem ji slušně upozornila, když potřetí, tak jsem jí zlehla vysvětlila, že takhle nee, dítě jsem dala přes sebe, tak drbla do mě a hotovo.. nejsem otloukánek, kdyby se aspoň omluvila, ale ona mi ještě vynadala… :zed: já dítě učim, jak se má chovat a tady na mě nějaká nerudná babina bude prskat a ještě jak sprostě.. neskutečný…

• načítám...
7631
17.4.13 20:18

Podle některých by se asi měli od šedesátky střílet, ne?

Tak, jak je ve stáří opotřebované tělo, tak bývá opotřebována i narvová soustava. Chce to trošku víc trpěělivosti…Jo a k těhotným: Kolikrát si ani ten důchodce bříška nevšimne. Já tak seděla několik zastávek, než jsem si všimla, že nade mnou stojí budoucí maminka. :oops:
Jo a to, že volili komunisty je fakt argument :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Dřív se k volbám nechodilo, protože se nemohlo volit jinak. :roll:

• načítám...
72725
17.4.13 20:19
@neumisa píše:
mě jeden takový ozbrojený holí praštil. To, že ty jsi to neviděla, neznamená, že se to neděje.Příspěvek upraven 17.04.13 v 20:11

mi kdysi ještě v Pze přetáhl chlap holí, když jsem vystupovala z tram.. prej nemam lítat po schodech :mrgreen:

• načítám...
AmyLee
17.4.13 20:20
@leni79 píše:
to je taky pravda. Děti v Praze. Já bych nechtěla, aby moje děti vyrůstaly v Praze.
:think: tak proč v té Praze bydlíš? trošku mi nedochází tvá logika, ale budiž no :nevim: :nevim:
  • Upravit
26228
17.4.13 20:20
@martina.se píše:
mi kdysi ještě v Pze přetáhl chlap holí, když jsem vystupovala z tram.. prej nemam lítat po schodech :mrgreen:

já se pokusila koupit kuře k obědu. K mé smůle bylo poslední v akci, tak jsem ji chytla. :cert:

• načítám...
7631
17.4.13 20:21

Ale aspoň nebyla zvolena TOP 09 s VV :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Je to příspěvěk provokačního charakteru

• načítám...
14396
17.4.13 20:21

@74paja Ty jsi ve škole moc nedávala pozor viď? Za mě tedy hnusná nejsi, jen ti chybí základní znalosti o historii téhle zemičky.

Zakladatelka: myslím, že jsi založila diskuzi v afektu nad nějakou nemilou příhodou, protože jinak to vypadá, že ke starším lidem máš úctu a chováš se k nim hezky. Jen někteří z nich tě občas štvou. Asi to bude tím, že se s ními teď častěji setkáváš, tj. dopolendí nákupy a pod. Jak ty, tak oni máte podobný harmonogram dne. Kdybys vyrážela do světa v době, kdy se vrací puboši ze školy, tak by tě asi zese víc štvali oni.

Ale některé příspěvky, které tu zaznívají, to je fakt šílenství. Ještěže už máte ty děti, takže můžete proklamovat - já jsem matka a kdo je víc!!! Jen si nějak neumím představit, co z těch Vašich dětí vychováte. Ale v podstatě ty Vaše příspěvky o Vás moc vypovídají, asi jste neměli moc hezké dětství, asi jste nezažily prázdniny u babičky, která se Vás starala líp jak 7mi hvězdičkový hotel, asi jste o tohle všechno byly připraveny. Možná tím, že Vaši rodiče Vás nevychovaly doře, možná oni neměli hezký vztah ke svým rodičům. Stejně tak ho asi Vy nemáte zase k těm Vašim. Je to škoda, protože si myslím, že každá generace má co svému okolí, své širší rodině, co nabídnout.

• načítám...
7631
17.4.13 20:22

Za komunistů se pralo o banány a dnes se dokonce v Praze perete o kuřata :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
36504
17.4.13 20:22

Tak co komu ještě provedli důchodci? Hezky do řady a stěžovat si na ně :pocitac: Tak šup, kdo bude pokračovat? Křivdy a ústrky mladých matek sem! :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová