Sobečtí důchodci :-(

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
36504
17.4.13 20:33
@Baba píše:
mela sem v autobuse mimino v satku a nejaka duchodkyne rekla, ze je nunanek a sahla mu na nohu. Nemela sem ji aspon shodit ze sedadla? :think:
Taky mi dve duchodkyne pochvalily utulkove osklive psy. To byla urcite nejaka provokace.

měla jsi jí srazit k zemi a rovnou zabít. Dovolila si tedy hodně.

• načítám...
2677
17.4.13 20:33
@neumisa píše:
nejsi ochotna připustit, že se někteří důchodci chovají jako hulváti? A že k tomu mají asi tak stejné právo jako ta nevychovaná omladina?

Třeba je to důchodkyně.. :think:

• načítám...
1497
17.4.13 20:34

Ja k duchodcum vzdy mela a mam uctu, ale kdyz vidim, co si kolikrat dovoli, viz boje u nas v baraku, jen proto ze mam male dite, delala jsem zdenou koupelnu, menila okna. ze chodim do prace a tydenni sluzbu delam v nedeli odpo a ne dopo jak byli 40 let zvykli, ze kvuli tomu hazi anonymy do schranky), dovoluji si mi rict ze jsem si nemela dite delat kdyz se mu nevenuju-ano chodim do prace na smeny a k tomu delam Bc. jsem strasna matka, ale oni v mych ocich nejsou o moc vic
nebo kolikrat me, pred porodem babka z okna nadavala, sproste, jen ze jsem sla okolo baraku se psem na voditku na prochazku. a ze sprosta byla i k moji mamce. obcas je to pres caru.
stejne jako u mladych. ale z mladych se ke me zatim nikdo ani z 5% nechoval tak zle a se zasti jako lide v duchodu.
a to jsem slusny clovek, chovam uctu, pracuji s nima, vzdy pozdravim, poprosim, prohodim par zdvorilych vet, nikdy jsem nebyla drza a vedu k tomu i dceru. ale holt vzdy se clovek nezavdeci, u nikoho

• načítám...
K.Black
17.4.13 20:37
@leni79 píše:
to je dobře. Už podle profilovky nevypadáš na šmudlu. Takových je nás málo.
8o
  • Upravit
Kobliha51
17.4.13 20:38

@blueberryx

Důchodců bude pořád víc a více, jak stárne populace.

strasny jak se chovaji. jako by zavideli mladi. ale oni taky byli mlady a my taky budem stary.

Fakt vám mladým není co závidět. Ba naopak, já vás lituju. Ještě vůbec nevíte, co vás v životě potká, co bude s vámi a vašimi dětmi. Život je sám o sobě těžký a lidé by se měli k sobě slušně chovat. To že se důchodci perou v obchodě holema? Kolik důchodců průměrně chodí o holi? Počítáte do toho i invalidní důchodce? Možná jeden z padesáti. Takže v tom obchodě zřejmě měli ti důchodci s holemi sraz, aby se mohli pošťuchovat. Celé založené téma by bylo směšné, kdyby to nebylo myšleno vážně. Vypovídá to o naší současné společnosti a je to dost smutné, protože každá z vás, která se tu důchodcům vysmívá, má někde v rodině nějakého starého člověka. A pokud bude mít mladá matka štěstí, tak se důchodu dožije a pozná to všechno sama. Pokud tedy bude mít to štěstí. Ohrnovat nos na nějakou skupinou lidí je velice lehké. Těžší je ty lidi pochopit. Ale to se musí chtít.

• Upravit
1219
17.4.13 20:40
@leni79 píše:

A co myslíš, podle mé profilovky? Bude moje malá šmudla nebo ne? :think:

• načítám...
35438

@K.Black :pocitac: :pocitac: já jdu pozdě k takové úchvatné diskuzi. Odtajnili tě? Nebo to je neanonymní provokace? :srdce:

• načítám...
AmyLee
@leni79 píše:

děkuji jsem na sebe pyšná :mrgreen: :mrgreen:

• Upravit
14396
17.4.13 20:42

@subsomi S těmi prodavači - ono je to těžké, ty jsi tam byla na brigádě, ale měla by jsi dát stejnou službu jako plnohodnotný prodavač. Složení je napsané na obale, takže by asi nebyl problém to přečíst. Já jsem už starší ročník (73 :)), takže si pamatuju na dobu, kdy člověk přišel do obchodu a obsluha fakt věděla, co prodává. Sestřenice byla vyučená prodvačka textilu a o látkách a materiálech věděla spoustu věcí. Zato dneska? Hrůza. Když potřebuju do železářství - a něco poradit, tak buď do Nuslí k Rouskovi nebo do Řempa, jinde jsou prodavači na dvě věci a o tom, co prodávají nemají ani tušení. Také si vzpomíná, že na ekonomce jsme měli předměty jako nauka o výrobě, nauka o výrobcích, abychom měli nějaké základy, až půjdeme dělat do praxe. Nevím, jestli je dneska podobný předmět na obchodních akademiích. Nechci, aby to tu vyznělo jako touha po starých časech, to určitě ne, ale jisté je, že např. z obchodů zmizela profesionální znalost. A unuděné neochotné prodavačky (to si neber vůbec osobně, tak to nemyslím) zůstaly.

• načítám...
1497

@Kobliha51 ja se jim nevysmivam. jen jsem tim chtela rict, ze trocha tolerance a ohledu z jejich strany by taky neuskodila

a tusim ze potreti zduraznuji, ze nejsou vsichni stejny

• načítám...
17609

Kolem mě žije asi jiná enkláva důchodců, protože se zde popisovaným chováním jsem se za svých 40let života nesetkala :nevim: Jezdím MHD, příměstským busem, chodím nakupovat do různých obchodů a nikdo z důchodců do mě nenajíždí vozíkem, nikdo mi nenadává, nikdo mě nepředbíhá, nikdo se se mnou nepere o zboží, nikdo nechce moje místo, přestože jsou v dopr. prostředku místa jiná, nikdo mi nemasakruje dítě :nevim: Nebudu tvrdit, že jsem nikdy nepotkala brblajícího důchodce, ale nikdy to nebylo tak, že by mi to zůstalo v paměti jako strašná událost. Naopak co mám dítě, mi na něj převážně důchodci cukrblikují.

Ad čiperný důchodce, strejda má obě kyčle umělé, vypadá velmi čiperný, ale stát je pro něj horší, než chodit :nevim:

• načítám...
Mišanila

@Burj Chalifa Ale on nejde o rámus, jen normální projevy dětí. Bydlím ve stejném baráku a nevadí mi to, stejně jako mnohým dalším. jen někteří mají pocit, že asi mají právo na absolutní ticho, což u bytovek plných lidí nelze.

• Upravit
K.Black
@leni79 píše:
jsem zas něco řekla, když vidim tvojí profilovku. Ach jo…

jak zas? já tě neznám :nevim: a nenavážej se do mě, aspoň mám nějakou :roll:

• Upravit
Naima
17.4.13 20:44

@leni79 Konečně je tu někdo, kdo má úroveň, už jsem se začínala bát :).

• Upravit
K.Black
17.4.13 20:45
@Tiger-lily píše:
@K.Black :pocitac: :pocitac: já jdu pozdě k takové úchvatné diskuzi. Odtajnili tě? Nebo to je neanonymní provokace? :srdce:
ále ho.vno, jsem měla fakt chuť na diskuzi, a aby si někdo nemyslel že je to provokace tak jsem to dala radši anonymně, no a pak jsem si neodklikla anonym :roll: já žertuji jen v hlenech, tohle bylo fakt myšleno vážně.
  • Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová