Špatný sex ve vztahu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3005
14.8.23 12:37
@Mango_Lassi píše:
Myslím, že původně to bylo myšleno tak, že když tlačí věk (kolem té třicítky) a přihlásí se mateřské pudy, tak žena dá přednost jiným vlastnostem, než sexu denně. Proto je ten výběr omezený, ale přírodou.

Ok, chápu. Ale pak tu brečí, že 10 let stojí sex za prd.
Pokud si vybrala na základě jiných kritérií v nějakém chvilkovém pominutí smyslů, než s jakými dokáže pak zbytek života fungovat, tak to je každá rada drahá :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
14.8.23 12:40
@Amassakoul píše:
Ok, chápu. Ale pak tu brečí, že 10 let stojí sex za prd.
Pokud si vybrala na základě jiných kritérií v nějakém chvilkovém pominutí smyslů, než s jakými dokáže pak zbytek života fungovat, tak to je každá rada drahá :(

Tak na EM se prostě jen brečí, od toho to tady je. Brečí se kvůli tomu, že nedává peníze nebo nedává dost sexu, nebo nedává dost pozornosti nebo protože dává pozornost někomu jinému. :lol: zdejší evergreen.

• Citovat
  • Upravit
4122
19.8.23 19:53
@Anonymní píše:
Dobrý večer.
Nevím jak bych začala…
S manželem jsme spolu 10 let a náš sexuální život za moc nestojí. Manžel kdyby „nemusel“ sex by neprovozoval a když už přijde na věc, probíhá to tak, že tady si lehni, bez jakýchkoliv dotyků proběhne styk a konec, odchod. Celé roky jsem si snažila namluvit, že každý na to prostě není, že ho nemůžu do ničeho nutit, ale popravdě už to moc nedávám.
Za celé roky se mě nedotkl „tam dole“, až na případ kdy jsem se ho snažila navést, ale po téměř znechuceném výrazu jsem další pokus rovnou zamítla. Orální sex nikdy nezkusil, přijde mu to nechutné, ale když dělám orální sex já jemu, to se mu líbí. Jediný projev nějaké jeho náklonnosti je takový, že mi osahá prsa.
Snažila jsem se s ním samozřejmě promluvit několikrát, ale on se na tohle téma nechce bavit. Řekne mi jen, že jsem jak nynfomanka když mi přijde sex jednou za měsíc málo a když ví, že ani nedosáhnu orgasmu, tak jen namítne, že jsem si měla pospíšit. :nevim:
Veškerá snaha oživit náš vztah se minula účinkem. Mé pozvání do kina a na večeři, zamítnul s tím, že „tohle randění už přeci máme za sebou“ a neměl by kdo hlídat dítě. (rodiče bydlí hned barák vedle, takže by to problém nebyl)
Nevím, jsem už zoufalá, připadám si už jen jak kuchařka a uklízečka.
Vždy byl takový ten studený čumák jak se říká (po rodičích, jeho rodiče jsou stejný), ale postupem času mi to začalo víc a víc vadit. Chybí mi romantika a vášeň… Jsme celkem mladý (není nám ani 40) a on už je jak 80 letej dědek.
Má otázka zní, dá se nějakým způsobem naučit chlapa být vášnivý?
Nebo možná zásadnější otázka, dá se žít s mizerným sexem a bez vášně?

Tady se priklanim k nazoru, ze je gay

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria