Špatný sex ve vztahu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3865
8.8.23 07:56
@Kfětoslava píše:
Heteromuž se neštítí ženských genitálií.

Řada mužů nechce moc provádět orální sex, stejně jako řada žen. To není nic extra neobvyklého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3865
8.8.23 08:15

Zrovna článek k tématu:

https://zena.aktualne.cz/…c1f6b220ee8/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
8.8.23 08:16
@Veselej kluk píše:
Zrovna článek k tématu:https://zena.aktualne.cz/…c1f6b220ee8/
Úplně se mi to nepodařilo dočíst do konce, ale díky :lol:
  • Citovat
  • Upravit
7692
8.8.23 08:20

Člověka nepředěláš na sexuální mašinu. Jakej byl, takovýho si ho chtěla a takovej bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15055
8.8.23 09:10
@Veselej kluk píše: Řada mužů nechce moc provádět orální sex, stejně jako řada žen. To není nic extra neobvyklého.

Já nemluvím o orálu. On se jí ani nedotkne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15055
8.8.23 09:11
@Mango_Lassi píše: Žena, která nechce sahat na mužský pohlavní orgán není heterožena? Je lesba?
Žádnou takovou neznám. Pokud už někdo provádí sex, tak se druhého i dotýká, ne? Pokud se druhého štítí, tak buď je asexuál nebo preferuje pro sex jiné partnery
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25138
8.8.23 09:18

Zakladatelko, myslím si, že pokud je povahou studený čumák, a to bohužel i v posteli, tak ho prostě nepředěláš. Takže pokud dlouhodobě nechceš žít frustrovaným životem bez lásky, varianty jsou v podstatě jen dvě. Buď od něj odejdeš nebo pokud nechceš trhat manželství, najdi si milence. A to říkám z pozice, že bych tohle svému muži nikdy nechtěla udělat. Ale mám doma úplně opačný exemplář.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
8.8.23 09:29
@Kfětoslava píše: Žádnou takovou neznám. Pokud už někdo provádí sex, tak se druhého i dotýká, ne? Pokud se druhého štítí, tak buď je asexuál nebo preferuje pro sex jiné partnery

Takových jsou mraky. Teď zrovna ve vedlejší diskuzi je to o tom, jak to dělá s obrovským sebezaprenim a jak se jí to hnusí. Kupodivu nikdo o jiné orientaci tam nepíše :nevim:

• Citovat
  • Upravit
25138
8.8.23 09:35
@Josefuna píše:
Myslím, že takových páru bude více. Každý nemá bohužel možnost najít si někoho, koho přitahuje a kde vše funguje, no a když věk tlačí, tak to prostě s někým zkusí.

@WhiteCrow
Nooo, tohle jsem si taky dlouho myslela. Ale znám tu osobně pár holek, který ven vlezly na seznamku a už mohly zájemce prehrabovat pomalu vidlema. A to o ve věku 50+ A zvlášť ve chvíli, kdy žena hledá někoho na sex, tam bude muset zástupy spíš odhánět. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
8.8.23 09:36
@MartinaIrena píše:
@WhiteCrow
Nooo, tohle jsem si taky dlouho myslela. Ale znám tu osobně pár holek, který ven vlezly na seznamku a už mohly zájemce prehrabovat pomalu vidlema. A to o ve věku 50+ A zvlášť ve chvíli, kdy žena hledá někoho na sex, tam bude muset zástupy spíš odhánět. :mrgreen:

Jsou manici co vlezou i na sedmdesátiletou. To nic o kvalitě té dotyčné nevypovídá. A už vůbec ne o tom, zda lze najít kvalitní vztah, kde vše funguje

Příspěvek upraven 08.08.23 v 09:37

• Citovat
  • Upravit
15055
8.8.23 09:37
@Mango_Lassi píše:
Takových jsou mraky. Teď zrovna ve vedlejší diskuzi je to o tom, jak to dělá s obrovským sebezaprenim a jak se jí to hnusí. Kupodivu nikdo o jiné orientaci tam nepíše :nevim:

Pak jsem ještě zmiňovala asexualitu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25138
8.8.23 09:37
@Veselej kluk píše:
Proč by měl být gay?

Já bych spíš řekla, že bude asociál. Podle ostatních složek osobnosti, jak ho zakl. popsala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
8.8.23 09:40
@MartinaIrena píše:
@WhiteCrow
Nooo, tohle jsem si taky dlouho myslela. Ale znám tu osobně pár holek, který ven vlezly na seznamku a už mohly zájemce prehrabovat pomalu vidlema. A to o ve věku 50+ A zvlášť ve chvíli, kdy žena hledá někoho na sex, tam bude muset zástupy spíš odhánět. :mrgreen:

To bude o tom, co hledáš. Kamarádka po rozvodu hledá v seznamkách už asi 10 let a nic trvalého z toho zatím nevzešlo. Rekord byl myslím rok a půl vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
8.8.23 09:43
@MartinaIrena píše:
@WhiteCrow

Když se podívám kolem sebe, tak málokdo je po všech stránkách tak atraktivní a má tak společenský život, aby se mohl snadno seznámit s vhodným protějškem. Řada lidí, pokud je neznáš, je od pohledu neatraktivní, takže těžko budou žádáni na sex, pokud se jako neznámí dostaví na schůzku.

Příspěvek upraven 08.08.23 v 10:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
8.8.23 09:44
@Josefuna píše:
To bude o tom, co hledáš. Kamarádka po rozvodu hledá v seznamkách už asi 10 let a nic trvalého z toho zatím nevzešlo. Rekord byl myslím rok a půl vztahu.

Mně stačí ty hruzostrasne historky tady. :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí