Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Vera111 píše:
to jsi četl příznaky HIV, ne
Jako těhotenský příznak chřipka
treba to maji v nemecku jinak ![]()
@dani24687 píše:
treba to maji v nemecku jinak
jeden z mála konstruktivních poznatků, je vidět že přemýšlíš ![]()
@mates2936 píše:
A tet se to neda nejak zjistit nevite no ja dofam ze to bude dobre co jsem cetl tak psaly na netu ze pryznaky jsov onemocneni a chrhpky a menstruaci mela tiden spet tak si nedelej te srandu mam fakt strach
Tak jestli si to četl, tak to musel psát někdo vzdělaný a má pravdu ![]()
@K.Black píše:
jeden z mála konstruktivních poznatků, je vidět že přemýšlíš
hodne nad tim premyslim. rada bych mu pomohla. nechtene tehotenstvi panny nani sranda.
Vcera kolem 7 veces me udelala rukou a ja do semene namocil spicku prstu a hned jsem to utrel a po 10min jsem ji tam dal prsty ale prst uz byl suchy
@mates2936 píše:
Vcera kolem 7 veces me udelala rukou a ja do semene namocil spicku prstu a hned jsem to utrel a po 10min jsem ji tam dal prsty ale prst uz byl suchy
@mates2936 píše:
namacet prst do spermatu…to je vzrusujici ![]()
@dani24687 píše:
hodne nad tim premyslim. rada bych mu pomohla. nechtene tehotenstvi panny nani sranda.
no to není, má z toho nervy na pochodu ![]()
@mates2936 píše:
Diky ale jsem z nemecka a moc cesky neumim ale tet fakd je mozne aby otehotnila kdys jsem to utrl a je jeste panna dnes mi psala ze ji boli hlava a ze ji boli v krku a ze mela trozku zvisounou teplotu ale to se neprojevuje hned to tehotenstvo to az po par dnech ne? Prosim porad te
@K.Black píše:
no to není, má z toho nervy na pochodu
kdo vi, kam az ty nervy dojdou
Hele sperma nevydrží venku dlouho…klid… je to nepravděpodobný