Společný domov, kde si nepřijdu jako doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
24.7.23 10:46

@unuděná dnes sem byla na prohlídce a s paní se domluvila. Ne žádné slzičky se nekonají, prý mám jít když chci.

• Citovat
  • Upravit
53190
24.7.23 10:47
@Anonymní píše:
@unuděná dnes sem byla na prohlídce a s paní se domluvila. Ne žádné slzičky se nekonají, prý mám jít když chci.

Uvidíš, až mu dojde, že to myslíš vážně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32134
24.7.23 10:51
@Anonymní píše:
@unuděná dnes sem byla na prohlídce a s paní se domluvila. Ne žádné slzičky se nekonají, prý mám jít když chci.

Jsi dobrá…bude ti bez něj lépe…nic se neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
25.7.23 11:08

Milostpán zjistil, že líp by mu bylo, kdyby měl partnerku bez vlastních potomků. Tu by líp kontroloval a ovládal. Kdyby neměla vazby k jiným lidem. U té příští se bude snažit, aby ze sebe pro ni udělal přímo středobod vesmíru. A až se zase nastěhuje, po čase bude pan ve starých kolejích. Tentokrát nepůjde o zástupný problém telefonátů s bývalým. Mezi námi, rozumný člověk by tohle přece naprosto neřešil a nekomentoval. Půjde o něco zcela jiného, třeba se mu nebude líbit, že má jeho nová jednou za měsíc posezení s kamarádkami, že je zvyklá jezdit na dušičkový víkend k rodině, nebo bude mít připomínky k vaření, úklidu, a co já vím. Ono jak je jeden na druhém nějakým způsobem závislý, u určitých povahových typů to fakt není dobře. Oni toho umějí necitlivě zneužít. Nejdřív se chtějí sestěhovat a pak, když vidí, že ta jejich nesplňuje sto procent, jdou do akce zvané převýchova podle mých představ. Zapomínají přitom zeptat se své partnerky, kolik procent pro ni mají oni sami…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
10.8.23 20:52
@Anonymní píše:

Zakladatelko, jak to s tebou vypadá? Došlo nakonec na to stěhování, nebo ho teprve plánuješ? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí