Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
285
26.1.06 12:56

Tak vám závidím, že sa vám vrátili chute na čokoládu. Ja si ju len predstavím a je mi zle. A to som si predtým nevedela deň bez čokolády a hromady sladkého ani nevedela predstaviť. Už viac ako mesiac som si nič sladké nekúpila. Až na jeden banán v čokoláde a lékořicové cukríky. Včera som si dokonca kúpila ledňáčka a ako som ho jedla, z tej mliečnej čokolády mi bolo zle, úplne sa mi protivila. Tak som misu včera pokrstila dvakrát.
A tiež som sa dnes ráno zobudila, a vôbec nemám pocit, že som tehotná. Akosi ma prestali bolieť prsia. Do utorka sa zase bude len stresovať. Priateľ hovoril, že kým mi nie je nonstop zle a niečo ma nebolí, už ani nie som spokojná a stále len stresujem. Ach jo, hrozné ale má pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
26.1.06 12:57

Tak těhu průkazka je teď pro nás jako občanka, všude nosit sebou!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
26.1.06 12:57

Holky čokoládomilky,
tak přijeďte za mnou, já jsem byla proslulý čokoládožrout, a tak jsem dostala k narozeninám X bonboniér… a nemůžu se na ně moc podívat… :lol: , snědla jsem 2 kousky abych jim udělala radost :wink:

Já jsem slyšela že mimi spí tak (alespoň první dobu), jak spala maminka v těhu.. třeba moje máma říkala, že se mnou mohla spát 20 hodin v kuse a neměla problém, a poslední měsíc taky tak spala…a já jsem byla spavé mimi co na kojení budili a vydrželo mi to doteď… (jak se říká sova nebo skřivan, tak já jsem jakýsi ptačí hybrid :lol: spím od devíti do devíti :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
26.1.06 12:58

a teď v těhotenství, kdybych nechodila do práce, tak usnu teď a vzbudím se v květnu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
26.1.06 13:03

Jejda, tak doufám, že to není pravda s tím spaním. Já nespím přes den vůbec, v noci se budím a jsem brzo vzhůru. Ale i prvního to bylo taky tak a spával mi docela fajníkově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
26.1.06 13:03

Dani, tak to já si tedy asi užiju…jestli je pravda, co říkáš, tak protože jsem nespavec a teď poslední měsíce se mi tedy spát dost chtělo, jenže jsem musela tohle a tamto a tudleto…no a do poslete jsem se dostala nejdřív kolem 11té :! (naštěstí vstávám až kolem půl osmé)…tak budu mít hypernespavé miminko a zblázním se z toho 8O :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
26.1.06 13:04

Mamuliku, já ti zase závidím, že ještě pořád čokoládu nemůžeš ani vidět :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
26.1.06 13:06

taky bledá závist …s tou čokoládkou :wink: a ještě ke všemu mi teď leží v žaludku. Konzumace KitKat po snídani se mi vymstila :wink: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
26.1.06 13:08

mmm Kitkat bych si dala :lol:
Tak já teda doufám, že to s tím spaním bude pravda, kdybych mohla, tak spím aspoň 12hod…ale práce mi nedovolí. Tak aspoň chodím spát co nejdřív, ale posledně jsem se chtěla dívat na Ordinaci, tak že to vydržím a…vytuhla jsem u zpráv :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
26.1.06 13:09

Hlásím návrat od gyndr. Ultravuk byl úplně úžasný. Mrně mávalo ručičkama, mrskalo se, až se doktor smál, jaké je to vzteklé dítě, nechtělo se nechat lapit ultrazvukem. Ale povednlo se - mimi má všechno co má mít, takže mám velikánskou radost.Dokonce můžu od středy do práce (možná je to divné, ale po 6-ti týdnech doma se už těším)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
26.1.06 13:12

mooni,
gratuluju ke kontrole. Je super, jak se mrskalo, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
26.1.06 13:13

to je paráda, dnes se to tu hemží dobrými zprávičkami :lol: - taky gratuluju :wink:
Mě to čeká příští pátek, už se nemůžu dočkat!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
26.1.06 13:17

Matulienko, bylo to fakt nádherný. Dr.mi všechno ukázal a vysvětlil, mám krásnou fotku obličeje. Až jsem měla slzy na krajíčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
26.1.06 13:19

moonii tak to je super :D

Holky, taky se těším na příští čtvrtek. To budu mít kontrolu po 3 týdnech, tak se těším, že uvidím miminko :D Zatím mě teda Dr. nezklamal a pokaždé mi dělá UTZ.

Na čokoládu už dostávám chuť taky. Od kamarádky jsem dostala oříškové oplatky s čokoládovou polevou (od Opavie) … mňam to byla dobrotka :D Snad ze mě nebude na konci těhu kulička 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
26.1.06 13:20

Holky, s těma čokoládama mi mluvíte z duše. Já dřív snědla klidně 2 za den a teď od konce listopadu nic. V neděli mi přivezl manžel z Francie jednu 200g a 3×100g a táta 1×200g čokoládu, tak jsem zvědavá kdy je otevřu. Ale zásoby to jsou slušný. Ještě mám doma celého Mikuláše, včetně krabice Rafaelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí