Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1882
27.12.05 13:06

moonii

Nojo všichni chlapi jsou stejní. Ten můj si je taky jistej klukem. Dokonce si byl i jistej,že se mu to povedlo na poprvé. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26850
27.12.05 13:07

A jména už máme taky vymyšlená. Eliška nebo Přemysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
27.12.05 13:08

cecetka

Mě se ani doktor nezeptal jestli nějaké vitamíny beru nebo ne. Já teda beru Babyplan,ale přijde mi to takové divné. Vůbec na nic se mě neptají. Achjooo

Nevíte někdo o nějakém dobrém Gyndr. v Praze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
27.12.05 13:09

Přemysl je moc hezké jméno. To se mi líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26850
27.12.05 13:14

Evik ale psala jsi, že jsi byla u jiného než u toho svého. I když ten tvůj … já nevím, když tě tak odbyl, že 8 pozitivních testů nic neznamená :evil: Na tvém místě bych na nemocenskou šla. Dojíždět každý den 40 km a prakticky se domů chodit jenom vyspat, to miminku moc neprospěje :(
Mě se Dr. hned ptal, co mě zajímá a na co se chci zeptat a já jsem na něho jen hleděla a mlčela. Takže si na čtvrtek mám nachystat dotazy, co mě zajímá. S manželem jsme přemýšleli, na co se zeptat a nic nás nenapadá. V knihách je toho napsaného hodně. Takže se asi zeptám, co nás teď čeká. Myslím tím jaká vyšetření a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
27.12.05 13:23

Byla jsem u jiného,ale jen kvůli tomu,že ten můj na mě neměl čas. On je to doktor porodník v nemocnici a byl tam na celé oddělení sám, takže nemohl z porodnice odejít. Tenle na ambulanci mi akorát řekl,že mám přijít za týden a že je vše v pořádku. Žádného dobrého gyndr. v Praze neznám,ke kterému bych šla. Achjo,docela mě to mrzí. Chtěla bych taky doktora, co se se mnou bude víc bavit. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26850
27.12.05 13:36

Evik zkusím se zeptat kolegyně ke komu chodí. Je z Prahy a je ve 4. měsíci. Pošlu ji mailíka, tak snad se mi ozve, pokud nemá dovolenou. Jak mi dá vědět, tak ti pošlu SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
27.12.05 13:42

cecetka

Jsi moc hodná. Ten můj dr. to je fakt magor… achjooo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
27.12.05 13:51

Zatím papa, jdu do postýlky… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.12.05 13:54

Téda, koukám,že jste to tady pořádně rozjely :lol: !
V prvé řadě teda vítám všechny nováčky.

Taky jsme o Vánocích oznámili novinu rodičům (jinak to ještě ale chceme chvíli tajit) a bohužel se moc reakcema chlubit nemůžu :? Tchánovci to shrnuli tak, jako že oni to přece věděli (sami to vydedukovali ovšem z naprostých nesmyslů). Moje mamka byla nejdřív spíš taková rozpačitá, ale pak už se ptala, co a jak, takže celkem dobrý. Jedinou odpovídající reakci (podle mě) měl můj táta, od kterýho jsem to až tak moc nečekala - byl opravdu upřímně rád, hned nám gratuloval.
Nakonec to teda dopadlo dobře, ale stejně je mi to děsně líto. Sice chápu, že už to není první vnouče, ale stejně… Naši aspoň ocenili ten způsob, jak jsme jim to oznámili (udělala jsem speciální PF), tchánovci si přáníčko ani pořádně neprohlídli :cry: :evil:

Ale co, hlavně že máme radost my a na mrňouska se těšíme.

Jinak nevolnosti trochu zesílily (ale zatím jsem to vždycky ustála), tak jsem svým způsobem i ráda. Beru to jako signál, že je všechno v pořádku. I když bych chvílema teda potřebovala snad nějakou au-pair nebo něco na ten způsob, protože ve chvíli, kdy přemýšlím, jestli mám honem něco zakousnout nebo radši startovat směr WC, je dost těžký se překonávat a číst nebo si hrát s tou naší princeznou (tatínek je samozřejmě v práci od rána do večera i přes svátky).

Takže holky „prvotěhule“ moc si vychutnávejte to, že máte na starosti jen sebe a to prtě v bříšku :wink:

Secy /7tt+3

• Citovat
  • Upravit
381
27.12.05 14:27

Ahoj těhulky. Je fajn, jak se to tady hejbá. Všechny Vás zdravím a vítám nově příchozí. Já jsem se právě vrátila z vycházky, tak nakukuju. U nás doma to všichni přijali velmi pozitivně. My se snažili několik let, takže když se to teď díky doktorům povedlo, jsou všichni velmi rádi. K mé mamce chodím na oběd a přítelovi rodiče se také moc snaží, pořád mě všichni hlídají a opečovávají. Nejvíce můj přítel. Ten převzal celou domácnost, a to prosím bydlíme ve velkém baráku a on je chudák dost pracovně vytížený. Přesto všechno zvládá na jedničku a je mi velkou oporou. Takže u nás reakce celé rodiny velmi pozitivní. Jména dosud vybrány nemáme, i když mě by se líbilo po tatínkovi Michal nebo Michaela. No, to je ještě daleko, uvidíme. Jinak včera mi bylo dost blbě, skoro celé odpoledne jsem prospala. Dnes je mi lépe. Já jsem na nemocenské a jsem za to ráda, je to fakt pohoda. Navíc mám taky dost stresu v práci, i když pracuji v místě bydliště, takže doufám, že už doma zůstanu. Já byla na kontrole ve čtvrtek, byla jsem 7+0tt, srdíčko bilo, ale mrňous měl „jen“ 7mm. Dr. říkal, že je to v pořádku, tak jsem klidná. I když vidím, že vy tady máte „macíky“ přes 1cm.Další kontrola mě čeká příští úterý. Už se taky těším, až se zase ujistím, že je vše OK. Zatím ahoj Polin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
27.12.05 14:32

Ahojky tehulky,
omlouvam se,ze k vam takhle nakukuju..Ale nektera z vas tady hledala gyn.v Praze,tusim ze EvikP.Ja chodim k Dr.Driakovi do Hloubetina a jsem moc spokojena,pan Dr je velice prijemny,mluvi o vsem co se momentalne v tomto tydnu deje..Je tam lekaru vic,tak vyzkousej zavolat.

Adresy a spojení

GynCentrum, spol. s r. o.
Hloubětínská 3/13
Praha 9

tel. 266 610 245
tel./fax: 281 860 576

Metro: trasa B
stanice Hloubětín

Ambulantní služby
Po-Pá 7:00 - 20:00
So - akutní případy

MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
27.12.05 15:39

Ahoj holčiny :D

téda, to je těhulek se srpňátky, no bezva :D

Já jen tak po delší době nakukuju, právě jsem se oklepala z pořádné nevolnosti, tak toho musím využít. V pátek se mi trochu ulevilo, asi abych přežila šťedrý den a včera zase nanovo, akorát teď v jiné formě…je mi dobře, dobře a najdenou bác a uf, to jsou stavy. Tak si říkám, že se mimís hlásí a že se mu u mně líbí :) Zítra jdu na kontrolu, tak si v lékárně koupím zázvorová lízátka, prý pomáhají proti nevolnosti.

Jinak s těmi dr, co nic moc nepoví… já mám podobnou dr, ale zase když se zeptám, tak je sdílnější. Taky mě to ale na ní štve, jenže co říkají kamarádky, tak občas žasnu, co si který dr dovolí a naopak, že ho různé věci, které zajímají mojí dr, nezajímají. Tak mě to vždycky uklidní. TAk ať nám říkají samé dobré zprávy, ti naši doktůrci :)

Tak se tady, děvčátka, mějte moc pěkně, odpočívejte a těšte se na mimísky, já zase někdy nakouknu.

Šárka

""http://bd.lilypie.com/UIQfp1/.png:http://bd.lilypie.com/UIQfp1/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
27.12.05 17:11

Teda holky, vy jedete. Vůbec nestíhám číst příspěvky a mám ve vás pěkný chaos. :roll:
Jinak my jsme se s manžílkem snažili měsíc a hned to vyšlo. Asi jsme měli štěstí. Předběžný termín máme na 19. srpna.
Ještě jste tu mluvili o jménech. Tak původně jsme měli vymyšleného Patrika a Marcelu a teď je aktuální Lukáš, Jáchym a Martina :lol:
Já už budu muset běžet domů, přecijen jen to do Kladna hodinka cesty.

Abych nezapomněla. Mám také typ na jednu dobrou doktorku v Praze. Kdybyste některá chtěla, napíšu adresu a kontakt.

Tak těhulky, zatím se mějte a hlavně klídek :lol: :lol:

Embi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
27.12.05 20:21

Embi

Prosím písni kontakt. Budu moc ráda. Předem děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí