Poradna duly
Jana Čurdová
Blbá nie, len človek chce stále veriť tomu, že sa všetko zlepší, na dobré obráti. Často sa to potom vypomstí. Ja som si tiež mnohkrát povedala, že je koniec, stačilo, no človeku je ľúto hodiť toľko rokov za hlavu, veď je aj mnoho krásnych vecí, kvôli ktorým sa oplatí žiť. A ty určite sama najlepšie vieš, či ten tvoj za toto všetko stojí. Máš právo byť šťastná…
MIMULIK
Jsem rada,ze vse je v pohode
tak odpocivej a nenamahej se moc ![]()
Mimulík - ještě, že je miminko v pořádku. Určitě bych také zašla k Dr. Dávej na sebe pozor.
Matulienko - holka, co se opět děje ? ? Není toho trochu moc na jednoho človíčka ? ? Držím palce, ať se vše v dobré obrátí.
Já jsem dnes také trpěla, i když s mimčem ani s přítelem to nemá nic společného. U zubaře mi vrtala Dr. zub
. No, ale na to, že jsem tam došla po osmi letech (ano, stydím se), to nebyla zase taková hrůza. Naštěstí mě zuby nebolívají, tak jsem toho zubaře krapet zasklila. No, teď jsem si slíbila, že opravdu budu chodit pravidelně. Snad mi to předsevzetí vydrží.
Helli - jé, Ty se máš. Moc blahopřeji k Lukáškovi a tiše přeji, aby Béčko byla holčička. To je krásné, když vyjde páreček. Mě Dr. v úterý řekl, že to s určitostí pozná až kolem 20 tt. No, to se mi tedy zdálo dost pozdě. A já už bych to taky chtěla vědět.
Polin , já myslím, že mám svým způsobem oproti vám jednu výhodu - s dvojčátkama se chodí na UTZ mnohem častěji - max. 1× za 3 týdny, spíš 1× za 14 dnů, tak mám větší šanci vidět mimísky v aktivním stavu a „správně“ otočený. Navíc dneska jsem byla v nemocnici na utz, na kterým se dělá i ten genetický ve 20.tt, který umožňuje daleko větší přiblížení a podrobnější zobrazení, tak si myslím, že to bylo poznat možná i díky tomu. Ale neboj, taky se dočkáš! Uteče to jako voda!!! ![]()
Helli
Tak to je hezké,že už víš, že čekáš Lukáška. My si to s manželem říct nenecháme. Teda zatím to vědět nechceme. Ale kdoví jak dlouho to vydržíme.
![]()
Holky moc díky za rady na ty opary. Do zítra to vydržím(jdu k dr.) a pak si někde něco koupím, nebo nejlépe si nechám poradit od dr. Kdyby to aspoň tolik nebolelo. Ani nemůžu dát manželovi pusu… ![]()
Polin ,
děkuju za držení pěstiček, holky, já vás nemít, tak nevím. Tady se vypovídám a pak to zase nějak jde.
Jste všechny hrozně hodné.
EvikP,
jsi zlatíčko, už jsme odepsala.
Jo a ten opar, jsi hodně oslabená, máš i zvýšené leukocyty, což znamená, že opar vznikl právě tím oslabením. Potřebuješ klid a všechny infekty vždy vyležet, opary se rády vrací a přeci jen v těhu je tvoje tělíčko slabší a hůř odolává.
Chce to vitamínky, kvasnice a klid a nestres4ovat.
To ti píše ta pravá, co?
Matulienka
máš SZ
Ty jsi taky zlatíčko… hlavně se opatruj mamčo… ![]()
Ahoj Kocky,
tak musim sa vam priznat sko som vcera vecer [precitala vsetky vase chute na kysle omacky, tak som skoro celu noc nespala a slintala ako bernardin. Tak tu teraz sedim pekne so zemiakmi na kyslo a idem si pomaly citat vsetky stranky co tu poprobudali ![]()
Bru chut
mimuliku som rada ze ste po prvej predolimpijskej discipline (padu bez lyzi) vsetci v poriadku.
Ale aj ked to tak citam, tak vam tam v europe ticho zavidim (prepacte) ze proste zdvihnete telefon a lekar vas vezme..... ja tu stal este cakam na PRVU prehliadku u gynekologa
a uz zacinam byt z toho pomaly na prasky. Sice ma ukludnuju ze ked spim tak je vsetko OK ale myslim ze ma chapete. Vobec nerozumiem ako to tu moze fungovat, teraz pri mojej nadchce mi dali termin na prehliadku o 14dni. Tak som podakovala ze to uz budem zdrava. Myslela som ze to len ta jedna klinika, ale susedia ma ubezpecili ze inde je cakacka ta mesiac. Rozumeite tomu????
Vazne s muzom uvazujeme ist na zbytok tehotenstva domov… ta neistota tu hrozne ubija a mimco ma byt stastne predsa.
Tak vidis matulienko ani ja nie som o nic lepsia..... tiez potreujem niekde povedat moje trapenie, kedze tu v okoli tomu este nik nerozumie… ale verim ze rano uz bude svietit aj na tvojej tvaricke usmev.
Helli gratulujem k Lukaskovi....... je to krasne tak skoro vediet oslovit svoje babatko… tak nech sa vam podari rychlo najst to spravne meno aj pre „Becko“ nech nie je ochudobnene ![]()
EvikP tie tvoje opary… ja mam velmi dobru skusenost smastickou od Orifalme „zazracny teglik“ ..... vzdy su opary prec a tu mozes urcite aj v tehotenstve. Ale v lekarni ti tiez nieco dobre poradia. Uz aby si ich mala prec ![]()
NO vidim ze som sa poriadne rozpisala...... vam prajem vsetkym krasne snicky a ja idem cosi porobkat… papa a pohladte bruska
Dobrou noc a hodně pevný nervy na všechno, co nás teď, ale i později potkává nebo potká. Matulienko, drž se, mám jedno oblíbené moto.. Musí být hůř, abychom poznali, až přijde to líp.. Nebo tak nějak ![]()
Nikdy nevíš, co tě potká a naprosto ovlivní tvůj život a všechno co se děje nás ovlivňuje. Ať je to jen v dobrém!
brou Kač.
Kacatko,
už je mi líp, ještě že vás holky mám, ono vypovídat se je skvělé a hned je líp. Moc vám všem za to děkuji.
Víte, já se sice občas sesypu, ale jinak nosím hlavu nahoru, přeci na sobě nedám znát nějakou prohru, musím si vážit sama sebe i kdyžje to sakra těžký.
Jinak kacatko, teda Toronto je hrůza, co se týče lékařských služeb, je jasné, že je to o zvyku, jim by asi přiopadala divná péče u nás. Vůbec se ti nedivím, že uvažuješ jet po dobu těhu sem, potřebuješ klid a jistotu, že budeš mít kdykoliv možnost ošetřit a tak. Držím pěsti.
Kačenko78
ta věta je dobrá ![]()
Dobré ranko všem těhulkám!!! ![]()
Matulienko , to jsem moc ráda, že už se cítíš trošku líp. Miminko i ty potřebujete hlavně pohodu. U mě pořád ještě přetrvává ta úžasná euforie ze včerejšího vyšetření, tak ti kousek tý mý dobrý nálady pošlu, aby ti bylo už úplně dobře - tak chytej, berunko, ju??? ![]()
Kačátko , s tou péčí a přístupem v Kanadě jsi mě dost šokovala. Nikoho jsem tam nikdy neměla, tak jsem něco takovýho vůbec netušila. Po tom, co tu čtu zkušenosti z různých zemí, začínám mít čím dál tím víc pocit, že jsme opravdu ubrečený národ. Pořád si na něco stěžujeme, zdravotnictví nevyjímaje, a přitom nemáme vůbec proč. Zvlášť o nás těhulky je podle mě postaráno víc než dobře. Vůbec se ti nedivím, že uvažujete po dobu těhotenství být tady.