Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
119
13.2.06 08:59

Ahoj holky,
přeji vám příjemný a bezproblémový den. Mně bylo dva dny dobře a už jsem měla radost, ale od soboty zase nic moc. :(
Matulienko v sobotu ráno jsem ti zkoušela poslat SZ, ale asi se nepovedlo. Dej mi prosím někdy vědět jestli ti něco přišlo. Jsem ráda, že jste se měli fajnově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
13.2.06 09:00

Ahojky po ránu. Já ještě napůl spím!
Víkend fajn, odpočinkovej. Jinak jsem dnes ráno zjistila, že mám velkej problém nacpat se do džínů. A to je mám o dost větší!!! Asi budu muset pomalu přemýšlet o těhu kalhotech. Sukně a tak nenosim, to začnu až v létě. Ale teďka v zimě, ani náhodou.
Nevíte někdo o nějakým on-line obchodu? Já včera koukala na netu a nic moc jsem nenašla. U nás sice je nějaký obchod kamenný, ale pro mě nekřesťansky drahý. Asi projdu sekáče, ale je otázka, jestli to bude lepší… Kdybych tak uměla šít!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
13.2.06 09:23

Tamiku někde jsem našla tento odkaz:
http://www.yourbody.cz/

O jiném zatím nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
13.2.06 09:30

Tamík

Já jsem koupila super manžestráky za 298Kč v C&A v obchodním centru. Zkus nějaké obchodní centrum ve velkém městě. C&A tam určitě bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
13.2.06 09:31

Jinak všem přeji krásné pondělní ráno…v :-) jo a dala jsem do galerky zase pupík. Je to foceno ve stejném pyžamu,aby to bylo lépe srovnatelné… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
13.2.06 09:36

Ahoj HOLKY

Tak jak je po vikendu?Urcite dobre :D Ja dneska budu cely den sama doma 8O :? :wink: to se tu asi unudim :? ani dcera neni doma :cry:

Holky tak jsou to urcite pohyby,uz to citim zretelne :D :D a nejvic vecer :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
13.2.06 09:43

EVIKP

Tak fotka mo pekna :D teda brisko moc pekne :D :D ja uz mam pro vas pripravenou fotku taky :wink: dneska vecer ji tam vlozim :D jsem totiz telatko :oops: neumim presunout fotky z fotaku do pocitace :oops: :D jelikoz pritel ma dva pocitace propojene spolu a funguje to trosku jinak :D tak na nej musim pockat :? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
13.2.06 10:27

Také přeji bré ránko :-) tedy už dopoledne
To těhotenské oblečení je super a slušné ceny. Ale teď doufám, že to ještě počká na teplejší dny, kdybudu moct koupit něco lhčího a uvidím, jestli mi budou trička apod.
Přeji krásný týden. Kač.
PS: Dneska ráno krásně zpívali ptáci.. Už bude za chvíli jaro :-) HURAAA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
13.2.06 10:32

Ahoj vsem :D , dlouho jsem nepsala, ale vsechno poctive cetla :) co noveho u me ? obvodni doktorce se nelibil muj tlak, tak me nechala odvezt sanitkou do nemocnice, nacez me tak vystresovala, ze se mi urcite jeste zdvojnasobil :D na interne mi namerili 155/90 a dneska jsem si musela jit pro ten pristroj, ktery meri tlak 24 hodin, takze mi co dvacet minut uskrti ruku, jsem zvedava, jak se vyspim :? jeste, ze mam jarni prazdniny a muzu byt doma, pak jsem sla i ke gynekologovi, uz mame 14 cm :D a mimco mi i zamavalo :D :D :D , bylo to moc fajn, zase ho videt, moc me to povzbudilo :D
doufam, ze tlak bude dobry :( ale asi to neni tak hrozne, kdyz nemam nemocenskou a musim chodit do pace :? (coz se mi vubec nechce)
jinak Vam vsem pohodove tehotenstvi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
13.2.06 10:43

Ahoj maminy a mimísci.
Doufám,že se máte všichni báječně. Já si víkend moc neužila. V sobotu jsem byla v práci a to je pak celej den nabouranej. Ještě ke všemu mi teď vžycky večer není moc dobře - asi únava :( . Už se moc těším na zítra. Jdu na kontrolu a snad konečně budu mít fotečku mimíska. Koukala jsem že jste tu probíraly jména - tak to je u nás problém,nějak se nemůžu s manžou dohodnout. Ale ještě je čas :D
Helli gratuluju k Lukáškovi :lol:
Cinq platí taky tvoje kontrola zítra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
13.2.06 10:55

MILLHAUSKA

To vis ze plati :D uz se nemuzu dockat,az uvidim prdolku :D a chci se zeptat jestli je to kluk nebo holcina :wink: (ja vim je to brzo,ale jsem nedockava) ale co me znepokojuje,ze si jdu i pro vysledky z tripltestu :? :( snad to bude ok :wink:
Na tu kontrolu nas jde vice ne?Minimalne 3 :D co jsi pamatuju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.2.06 11:16

Ahojky holky,
jsem tu jen na skok, ráno jsem byla u Dr. a máme 14 dní neschopenku a musíme začít hrozně tloustnout… taky sliboval že už určitě přestanu zvracet… kéž by to tak bylo…
Doma nemáme net, tak s vámi budu jen v myšlenkách :cry: … mějte se kráně, ať je vám OK a mimíci rostou a já se za 14 dní ozvu

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
13.2.06 11:16

Ehm… to byla Danielat… :lol:

• Citovat
  • Upravit
175
13.2.06 11:22

Tak jsem koukala na fotečky a musím říct, že vám závidím ty vaše bříška. Přibrala jsem asi kilo a bříško to určitě není, takže jsme ještě ani nefotili. :cry: Jediná výhoda je, že nemám problém s oblečním. Minulou středu za mnou byla kámoška, která má termín 3.3. a říkala že ty kalhoty co má na sobě na mě čekají. Tak to si ještě počkají… :D :D :D
Ale ještě chci jet na hory,tak se alespoň vejdu do oblečení na lyže :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
13.2.06 11:26

milhauska
Já jsem už 2,5kg zhubla ale pupík teda roste o 106… neboj taky se dočkáš. Určitě až se vrátíš z hor,tak už pupík bude… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí