Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
přeji vám příjemný a bezproblémový den. Mně bylo dva dny dobře a už jsem měla radost, ale od soboty zase nic moc. ![]()
Matulienko v sobotu ráno jsem ti zkoušela poslat SZ, ale asi se nepovedlo. Dej mi prosím někdy vědět jestli ti něco přišlo. Jsem ráda, že jste se měli fajnově.
Ahojky po ránu. Já ještě napůl spím!
Víkend fajn, odpočinkovej. Jinak jsem dnes ráno zjistila, že mám velkej problém nacpat se do džínů. A to je mám o dost větší!!! Asi budu muset pomalu přemýšlet o těhu kalhotech. Sukně a tak nenosim, to začnu až v létě. Ale teďka v zimě, ani náhodou.
Nevíte někdo o nějakým on-line obchodu? Já včera koukala na netu a nic moc jsem nenašla. U nás sice je nějaký obchod kamenný, ale pro mě nekřesťansky drahý. Asi projdu sekáče, ale je otázka, jestli to bude lepší… Kdybych tak uměla šít!
Tamiku někde jsem našla tento odkaz:
http://www.yourbody.cz/
O jiném zatím nevím.
Tamík
Já jsem koupila super manžestráky za 298Kč v C&A v obchodním centru. Zkus nějaké obchodní centrum ve velkém městě. C&A tam určitě bude.
Jinak všem přeji krásné pondělní ráno…v
jo a dala jsem do galerky zase pupík. Je to foceno ve stejném pyžamu,aby to bylo lépe srovnatelné… ![]()
Ahoj HOLKY
Tak jak je po vikendu?Urcite dobre
Ja dneska budu cely den sama doma
to se tu asi unudim
ani dcera neni doma ![]()
Holky tak jsou to urcite pohyby,uz to citim zretelne
a nejvic vecer
![]()
EVIKP
Tak fotka mo pekna
teda brisko moc pekne
ja uz mam pro vas pripravenou fotku taky
dneska vecer ji tam vlozim
jsem totiz telatko
neumim presunout fotky z fotaku do pocitace
jelikoz pritel ma dva pocitace propojene spolu a funguje to trosku jinak
tak na nej musim pockat
![]()
Také přeji bré ránko
tedy už dopoledne
To těhotenské oblečení je super a slušné ceny. Ale teď doufám, že to ještě počká na teplejší dny, kdybudu moct koupit něco lhčího a uvidím, jestli mi budou trička apod.
Přeji krásný týden. Kač.
PS: Dneska ráno krásně zpívali ptáci.. Už bude za chvíli jaro
HURAAA
Ahoj vsem
, dlouho jsem nepsala, ale vsechno poctive cetla
co noveho u me ? obvodni doktorce se nelibil muj tlak, tak me nechala odvezt sanitkou do nemocnice, nacez me tak vystresovala, ze se mi urcite jeste zdvojnasobil
na interne mi namerili 155/90 a dneska jsem si musela jit pro ten pristroj, ktery meri tlak 24 hodin, takze mi co dvacet minut uskrti ruku, jsem zvedava, jak se vyspim
jeste, ze mam jarni prazdniny a muzu byt doma, pak jsem sla i ke gynekologovi, uz mame 14 cm
a mimco mi i zamavalo
, bylo to moc fajn, zase ho videt, moc me to povzbudilo ![]()
doufam, ze tlak bude dobry
ale asi to neni tak hrozne, kdyz nemam nemocenskou a musim chodit do pace
(coz se mi vubec nechce)
jinak Vam vsem pohodove tehotenstvi ![]()
Ahoj maminy a mimísci.
Doufám,že se máte všichni báječně. Já si víkend moc neužila. V sobotu jsem byla v práci a to je pak celej den nabouranej. Ještě ke všemu mi teď vžycky večer není moc dobře - asi únava
. Už se moc těším na zítra. Jdu na kontrolu a snad konečně budu mít fotečku mimíska. Koukala jsem že jste tu probíraly jména - tak to je u nás problém,nějak se nemůžu s manžou dohodnout. Ale ještě je čas ![]()
Helli gratuluju k Lukáškovi ![]()
Cinq platí taky tvoje kontrola zítra?
MILLHAUSKA
To vis ze plati
uz se nemuzu dockat,az uvidim prdolku
a chci se zeptat jestli je to kluk nebo holcina
(ja vim je to brzo,ale jsem nedockava) ale co me znepokojuje,ze si jdu i pro vysledky z tripltestu
snad to bude ok ![]()
Na tu kontrolu nas jde vice ne?Minimalne 3
co jsi pamatuju ![]()
Ahojky holky,
jsem tu jen na skok, ráno jsem byla u Dr. a máme 14 dní neschopenku a musíme začít hrozně tloustnout… taky sliboval že už určitě přestanu zvracet… kéž by to tak bylo…
Doma nemáme net, tak s vámi budu jen v myšlenkách
… mějte se kráně, ať je vám OK a mimíci rostou a já se za 14 dní ozvu
Tak jsem koukala na fotečky a musím říct, že vám závidím ty vaše bříška. Přibrala jsem asi kilo a bříško to určitě není, takže jsme ještě ani nefotili.
Jediná výhoda je, že nemám problém s oblečním. Minulou středu za mnou byla kámoška, která má termín 3.3. a říkala že ty kalhoty co má na sobě na mě čekají. Tak to si ještě počkají…
![]()
Ale ještě chci jet na hory,tak se alespoň vejdu do oblečení na lyže ![]()
milhauska
Já jsem už 2,5kg zhubla ale pupík teda roste o 106… neboj taky se dočkáš. Určitě až se vrátíš z hor,tak už pupík bude… ![]()