Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1765
7.3.06 15:59

Holky co rikate na novy ramecek na jmeno :?: :D akorat to asi zrusim,protoze tam nemuzu mit dcerku 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
7.3.06 16:00

Danielko - Modelář proto, že tatínek je vášnivý letecký modelář. No a jak jsem otěhotněla, tak jsem se ho ptala, co by chtěl raději, jestli kluka nebo holku. Říkal, že je mu to jedno, hlavně, aby to byl modelář. Tak jsme už u tohoto pracovního názvu zůstali a chytl se i v rodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.3.06 16:08

Helli

obrovská gratulace k výsledkům:-)))

Cinq..krásnej metřík

• Citovat
  • Upravit
2058
7.3.06 16:09

hm..tak to byla opět nepříhlášená matulienka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
7.3.06 16:22

Polin: tušila jsem odkud vítr vane :lol: :lol: manžel zase dělá modely bojových vozidel a barví vojáčky, takže se modlí, ať to není holčička, a bude-li, ať je modelářsky zručná :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
7.3.06 16:22

Cinq ty jména jsou fakt pěkňoučký! Jenže je pravda, že v té kolonce pro podpis je jen 250 znaků, a to je pro tolik informací dost málo. (měla jsem nejdřív jiné metříky, ale nevlezly se mi tam oba, a mrzelo mě, že tam Kulíšek není, tak jsem je nakonec předělala :( )

Matulienko Matulienko, ta paměť! To bude těma těhu hormonama co? A kdyby ne tak se to na to DÁ svést

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
7.3.06 16:26

Woodoo
Je to smutny,ze se mi to tam nechce vejit :evil: ale urcite to zmenim :D je mi to lito totiz taky,ze tu nemam dcerku :? ale chvilku se pokocham :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
7.3.06 16:44

Cinq kocháníčko je to pěkný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
7.3.06 16:50

Cinq jak jsem se tak dívala na ten náš seznam Srpňulat, zarazilo mě, že je Ti tak málo a přitom máš ještě o chlup starší dcerku než já synátora :lol: Tak mě napadla naprosto vlezlá otázka: V kolika jsi ji měla? :wink:
(Jestli jsem moooc vlezlá, tak mě pošli do pppatřičných mezí :P )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
7.3.06 17:02

Woodoo
Kam te to mam poslat :?: :D :D ne delam srandu,tehotna jsem byla v 17letech :oops: vim spousta lidi se zarazi a rika si nezodpovedna kaca,ale stalo se to a to i s hormonalni antikoncepci co jsem brala pravidelne :roll: moje menstruace byla az do 3 mesice,takze jsem to poznala az po 3mesici tehotenstvi (priznaky absolutne zadne 8O a na interupci pozde (stejne bych tam nesla) to ze mam dcerku,to je to nejhezci co me potkalo,skolu jsem si dodelala pri ni (maturitu) a vubec mi to nejak neprislo,ze zivot s ditetem ti neco sebere…aspon ja to tak vidim a nic bych nemenila.
A ted obcas zazivam historky,protoze kazdy si tady ve Francii mysli,ze je to moje sestra(velky vekovy rozdil tady je normalni) anebo ze jsem au-pair.....a kdyz reknu ze to je dcera,tak nikdo neveri,tady je prvni dite minimalne ve 28 a jakmile mas dite,tak mi prijde,ze spousta matek o sebe prestane dbat a ja s vyskou 173 a s 50kg nikdo tady nepremysli,ze muzu mit dceru a pritom byt hubena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
7.3.06 17:43

Cinq tak to je fajn :lol: Já to nemyslela nijak špatně, jen jsem děsně zvědavá :wink: Stejně je to ale od ŽIVOTA sranda - nejdřív otěhotnět i přes hormonálku, a pak když se chce těhotnět, tak si dát na čas co? Já jsem zase s Kulíškem otěhotněla tak, že mi doktor hned po svatbě sebral antikoncepci, bo jsem měla zvýšené jaterní testy, a pak jsme museli jen s kondomem… no a jednou těsně po měsíčkách jsme ukecala manžela, že teď může, že se nic nestane, a byla jsem těhotná „natošup“ :oops:

Já jsem si myslela, že francouzky o sebe dbají… no asi jen do té doby než se vdají a mají děti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
7.3.06 17:55

Holky do galerky jsem dala fotky od Kikiny… tak jukněte. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
7.3.06 18:16

Cinq až budete kupovat pejska pro babičku (psalas mi to ty že?), tak pokud to bude také Yorkšírák, tak doporučuji fenku. My máme pejska a je trochu nečistotný. :( Naučil se chodit doma na noviny, ale nemá problém s tím vyčůrat se i jinde - výchova nevýchova. Jsou to přešlechtěné rasy a mají s tou čistotou trochu problém. Ale i tak je to zlatíčko a každému ho doporučuji, i když je chlupatý, tak nelíná tj. nejsou z něj v bytě chlupy. A je tak malý, že se všude vejde. Jak si dělá legraci můj manžel - můžeme ho vozit v autě v popelníku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
7.3.06 18:17

Zdravím všechny těhulky :) Tak dnes jsme byli v Gennetu na genetické konzultaci kvůli špatným výsledkům triple testů…Gennet musím pochválit,všichni byli moc milý :wink: nakonec se snad ukáže,že špatné hodnoty máme kvůli nízko uložené placentě,která může ovlivnit hodnotu hcG…Zítra ráno mě čeká odběr plodovky a první výsledky na DS budou ve čtvrtek,tak snad vše bude ok :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
7.3.06 18:19

Holi držím palce a určitě bude v še v poho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie