Poradna duly
Jana Čurdová
Holky co rikate na novy ramecek na jmeno
akorat to asi zrusim,protoze tam nemuzu mit dcerku ![]()
Danielko - Modelář proto, že tatínek je vášnivý letecký modelář. No a jak jsem otěhotněla, tak jsem se ho ptala, co by chtěl raději, jestli kluka nebo holku. Říkal, že je mu to jedno, hlavně, aby to byl modelář. Tak jsme už u tohoto pracovního názvu zůstali a chytl se i v rodině.
Helli
obrovská gratulace k výsledkům:-)))
Cinq..krásnej metřík
Polin: tušila jsem odkud vítr vane
manžel zase dělá modely bojových vozidel a barví vojáčky, takže se modlí, ať to není holčička, a bude-li, ať je modelářsky zručná
![]()
Cinq ty jména jsou fakt pěkňoučký! Jenže je pravda, že v té kolonce pro podpis je jen 250 znaků, a to je pro tolik informací dost málo. (měla jsem nejdřív jiné metříky, ale nevlezly se mi tam oba, a mrzelo mě, že tam Kulíšek není, tak jsem je nakonec předělala
)
Matulienko Matulienko, ta paměť! To bude těma těhu hormonama co? A kdyby ne tak se to na to DÁ svést
Woodoo
Je to smutny,ze se mi to tam nechce vejit
ale urcite to zmenim
je mi to lito totiz taky,ze tu nemam dcerku
ale chvilku se pokocham
![]()
Cinq jak jsem se tak dívala na ten náš seznam Srpňulat, zarazilo mě, že je Ti tak málo a přitom máš ještě o chlup starší dcerku než já synátora
Tak mě napadla naprosto vlezlá otázka: V kolika jsi ji měla? ![]()
(Jestli jsem moooc vlezlá, tak mě pošli do pppatřičných mezí
)
Woodoo
Kam te to mam poslat
ne delam srandu,tehotna jsem byla v 17letech
vim spousta lidi se zarazi a rika si nezodpovedna kaca,ale stalo se to a to i s hormonalni antikoncepci co jsem brala pravidelne
moje menstruace byla az do 3 mesice,takze jsem to poznala az po 3mesici tehotenstvi (priznaky absolutne zadne
a na interupci pozde (stejne bych tam nesla) to ze mam dcerku,to je to nejhezci co me potkalo,skolu jsem si dodelala pri ni (maturitu) a vubec mi to nejak neprislo,ze zivot s ditetem ti neco sebere…aspon ja to tak vidim a nic bych nemenila.
A ted obcas zazivam historky,protoze kazdy si tady ve Francii mysli,ze je to moje sestra(velky vekovy rozdil tady je normalni) anebo ze jsem au-pair.....a kdyz reknu ze to je dcera,tak nikdo neveri,tady je prvni dite minimalne ve 28 a jakmile mas dite,tak mi prijde,ze spousta matek o sebe prestane dbat a ja s vyskou 173 a s 50kg nikdo tady nepremysli,ze muzu mit dceru a pritom byt hubena…
Cinq tak to je fajn
Já to nemyslela nijak špatně, jen jsem děsně zvědavá
Stejně je to ale od ŽIVOTA sranda - nejdřív otěhotnět i přes hormonálku, a pak když se chce těhotnět, tak si dát na čas co? Já jsem zase s Kulíškem otěhotněla tak, že mi doktor hned po svatbě sebral antikoncepci, bo jsem měla zvýšené jaterní testy, a pak jsme museli jen s kondomem… no a jednou těsně po měsíčkách jsme ukecala manžela, že teď může, že se nic nestane, a byla jsem těhotná „natošup“ ![]()
Já jsem si myslela, že francouzky o sebe dbají… no asi jen do té doby než se vdají a mají děti ![]()
Cinq až budete kupovat pejska pro babičku (psalas mi to ty že?), tak pokud to bude také Yorkšírák, tak doporučuji fenku. My máme pejska a je trochu nečistotný.
Naučil se chodit doma na noviny, ale nemá problém s tím vyčůrat se i jinde - výchova nevýchova. Jsou to přešlechtěné rasy a mají s tou čistotou trochu problém. Ale i tak je to zlatíčko a každému ho doporučuji, i když je chlupatý, tak nelíná tj. nejsou z něj v bytě chlupy. A je tak malý, že se všude vejde. Jak si dělá legraci můj manžel - můžeme ho vozit v autě v popelníku. ![]()
Zdravím všechny těhulky
Tak dnes jsme byli v Gennetu na genetické konzultaci kvůli špatným výsledkům triple testů…Gennet musím pochválit,všichni byli moc milý
nakonec se snad ukáže,že špatné hodnoty máme kvůli nízko uložené placentě,která může ovlivnit hodnotu hcG…Zítra ráno mě čeká odběr plodovky a první výsledky na DS budou ve čtvrtek,tak snad vše bude ok ![]()