Poradna duly
Jana Čurdová
Nazdar holky,
zdraví vás novopečený táta, tak s yoursun již mame filipka,
rodili jsme spolu od včerejška 15:00 do dneška 14:30¨, zakončeném ale císařem, moje polovička je celá utahana a tet spi, ja brzo taky
Filipek je macek, koukněte na obrázek, pomalu jsem ho nemohl unést
http://85.135.87.67/filip/malyy.jpg
ostatní fotky jsou zde: http://85.135.87.67/filip/
Holky moc díky, mám fakt ztažený pulky k sobe…
PANORAMKO: proste mám v prukazce od 30 tt že mám mene plodovky oligohydramnion, tak to asi radeji chteji vyvolat, nechteji riskovat strádání miminka, víš
Psala jsem ö tom tady hodnekrat jednou mi rekli, že je v norme, pak zase malo atd..
JEZUSKU, FILIPEK JE KRASNEJ A je macík !!!! moooooooooooooc vám oběma gratuluji ke krásnemu synáčkovi !!! Přeji hodně mlíčka yoursun a pohodu, a malý at dela jen samou radost !!!!
Yoursun tak vam prejeme vse nej a nej…teda to je opravdu macek
at vam dela jenom radost ![]()
Mischiina:
Mně se také moc nechce na indukci. Já mám nastoupit až za týden, takže také máme pomáhat sexíkem. Cítím s Tebou. Od dnešního vyšetření mi není dobře. Mám poslíčky a je mi špatně od žaludku.
Tamik:
To by bylo super! Na indukci se mi moc nechce!
YOURSUN, gratuluju vam obema k Filipkovi, je nadherny a veliky…
Mischiina - mne taky ve 32tt namerili mnozstvi plodovky na spodni hranici normalu - ale nikdo to nekomentoval ani neprekontroloval… takze ja ziju proste v pocitu, ze vse je normalni… ![]()
No, mimi se porad prevaluje a skyta - i kdyz uz ne kazdy den… tak snad je to ok…
Cinq - tak tady je me cislo: 06 06 50 65 33… v tom seznamku nejsem, protoze nejdriv jsem nemela mobil po ruce, a pak jsem na to zapomnela… ![]()
Holky, jsem ostuda, ale dnesek jsem stravila cely v pyzamovych kalhotach… uz se do niceho pohodlneho nevejdu… ![]()
Yoursun páááni, to je teda malý velký muž
! Hlavně že jste oba v pořádku!!! Už jsme měly starost!
Panoramko poslu ti jenom na zkousku SMS,at vim,ze to funguje ![]()
Jinak ja doma chodim v tricku od pritele
je to pohodlne ![]()
Yoursun i novopečenému tatínkovi moooc gratuluji k Filípkovi! Ať jste brzo všichni spolu doma! Je to fakt obřík
Cinq staženou prdel? Tama to ale nepůjde ![]()
Cinq - smsku jsem dostala… takze vse funguje… Taky si Tve cislo ulozim… urcite budu rodit o dost pozdeji… ![]()
Jo, dostala jsem tu smsku 3×… ![]()
Woodoo prave proto
prece si nezavru otvor,ktery budu potrebovat
![]()
saal21 píše:
Ahoj Woodoo já jsem sice z dubna 2007. ale jak tu nakukuji taj jsem si všimla že jsi z Hovězí, a proč já jsem Z Nového Hrozenkova a asi mluvíš o Vsetíně. Když jsem tam rodila já poprvé tak tam naštěstí žádná cikánka u nás na pokoji nebyla ale vedle byly návštěvy denně a aspoň 20 lidí to byl rachot, tak snad tobě to vyjde a budeš mít klid.
Všem blahopřeji k miminkům a ať rostou. Ahoj
Jo jo mluvila jsem o Vsetíně
Ono nejenže jich je tam šíleně moooc ale jsou i dooost hluční
Tož to su fakt zvědavá jak mi to vyjde
Panoramko omlouvam se
dcerka to odesilala
ona je moje postacka
asi to nejak premackla
jeste,ze se mam na koho vymluvit
![]()
Obrovská gratulace Moštuli k Lucince a jejímu vysněnému porodu do vody