Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
304
3.8.06 17:40

Nazdar holky,
zdraví vás novopečený táta, tak s yoursun již mame filipka,
rodili jsme spolu od včerejška 15:00 do dneška 14:30¨, zakončeném ale císařem, moje polovička je celá utahana a tet spi, ja brzo taky

Filipek je macek, koukněte na obrázek, pomalu jsem ho nemohl unést
 http://85.135.87.67/filip/malyy.jpg

ostatní fotky jsou zde: http://85.135.87.67/filip/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
3.8.06 17:41

Holky moc díky, mám fakt ztažený pulky k sobe…

PANORAMKO: proste mám v prukazce od 30 tt že mám mene plodovky oligohydramnion, tak to asi radeji chteji vyvolat, nechteji riskovat strádání miminka, víš :! Psala jsem ö tom tady hodnekrat jednou mi rekli, že je v norme, pak zase malo atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
3.8.06 17:43

JEZUSKU, FILIPEK JE KRASNEJ A je macík !!!! moooooooooooooc vám oběma gratuluji ke krásnemu synáčkovi !!! Přeji hodně mlíčka yoursun a pohodu, a malý at dela jen samou radost !!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
3.8.06 17:43

Yoursun tak vam prejeme vse nej a nej…teda to je opravdu macek 8O at vam dela jenom radost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
3.8.06 17:55

Mischiina:
Mně se také moc nechce na indukci. Já mám nastoupit až za týden, takže také máme pomáhat sexíkem. Cítím s Tebou. Od dnešního vyšetření mi není dobře. Mám poslíčky a je mi špatně od žaludku.

Tamik:
To by bylo super! Na indukci se mi moc nechce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
3.8.06 17:59

YOURSUN, gratuluju vam obema k Filipkovi, je nadherny a veliky… 

Mischiina - mne taky ve 32tt namerili mnozstvi plodovky na spodni hranici normalu - ale nikdo to nekomentoval ani neprekontroloval… takze ja ziju proste v pocitu, ze vse je normalni… :roll:
No, mimi se porad prevaluje a skyta - i kdyz uz ne kazdy den… tak snad je to ok…

Cinq - tak tady je me cislo: 06 06 50 65 33… v tom seznamku nejsem, protoze nejdriv jsem nemela mobil po ruce, a pak jsem na to zapomnela… :roll:

Holky, jsem ostuda, ale dnesek jsem stravila cely v pyzamovych kalhotach… uz se do niceho pohodlneho nevejdu… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
3.8.06 18:03

Yoursun páááni, to je teda malý velký muž :lol: ! Hlavně že jste oba v pořádku!!! Už jsme měly starost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
3.8.06 18:04

Panoramko poslu ti jenom na zkousku SMS,at vim,ze to funguje :wink:
Jinak ja doma chodim v tricku od pritele :lol: je to pohodlne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
3.8.06 18:05

Yoursun i novopečenému tatínkovi moooc gratuluji k Filípkovi! Ať jste brzo všichni spolu doma! Je to fakt obřík 8O 

Cinq staženou prdel? Tama to ale nepůjde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
3.8.06 18:07

Verulinko, Mischino taky držím palce ať jedete dřív :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
3.8.06 18:09

Cinq - smsku jsem dostala… takze vse funguje… Taky si Tve cislo ulozim… urcite budu rodit o dost pozdeji… :arrow:
Jo, dostala jsem tu smsku 3×… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
3.8.06 18:11

Woodoo prave proto :lol: prece si nezavru otvor,ktery budu potrebovat 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
3.8.06 18:12
saal21 píše:
Ahoj Woodoo já jsem sice z dubna 2007. ale jak tu nakukuji taj jsem si všimla že jsi z Hovězí, a proč já jsem Z Nového Hrozenkova a asi mluvíš o Vsetíně. Když jsem tam rodila já poprvé tak tam naštěstí žádná cikánka u nás na pokoji nebyla ale vedle byly návštěvy denně a aspoň 20 lidí to byl rachot, tak snad tobě to vyjde a budeš mít klid.
Všem blahopřeji k miminkům a ať rostou. Ahoj

Jo jo mluvila jsem o Vsetíně :lol: Ono nejenže jich je tam šíleně moooc ale jsou i dooost hluční :roll: Tož to su fakt zvědavá jak mi to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
3.8.06 18:13

Panoramko omlouvam se 8O dcerka to odesilala :D ona je moje postacka :lol: asi to nejak premackla 8O :lol: jeste,ze se mam na koho vymluvit :twisted: :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
3.8.06 18:15

Obrovská gratulace Moštuli k Lucince a jejímu vysněnému porodu do vody :wink: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie