Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1372
3.8.06 18:17

PANORAMKO: já vím, že ti to taky řekli :wink: ROzhodli tak doktoři, tak co já jsem zase ráda, že nebudu přenášet !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
3.8.06 18:18
Mischiina píše:
PANORAMKO: já vím, že ti to taky řekli :wink: ROzhodli tak doktoři, tak co já jsem zase ráda, že nebudu přenášet !!

Ach jo přenášet tu budu akorát jááá :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
3.8.06 18:22

Woodoo ja taky prenasim(2 dny) :wink: vzdyt to nevadi :wink: ven to pujde driv nebo pozdeji…uzivej si spanku a briska,potom se nam bude styskat po brisku 8O nikdo se nam tam nebude prevracet a kopat atd… :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
3.8.06 18:31

Mischiino zítra držím pěsti, vše dobře dopadne a možná pojedeš už v noci. Velká gratulace Yoursun k Filípkovi! 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
3.8.06 18:34

Veliká gratulace Yoursun a tatínkovi k Filípkovi!!! Fíííha, to je ale kus chlapa:-) 

A narodil se tedy dnes? Nebo včera??? Podle těch fotek v odkazu mi přijde, že včera :oops:

Holkýýý, mám stažený všechno:-), nejen půlky. Teď jsem byla naložená ve vaně - konečně ukončili odstávku teplé vody… huráááá - a bolesti jako při MS zmizeli :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
3.8.06 18:35
Woodoo píše:
Ach jo přenášet tu budu akorát jááá :cry: :cry: :cry:

Woodoo no tááák, my přeci rodíme v termínu, tj. zítra :lol: !

Před chvílí tu byl kamarád, donesl nějaké čudlíky na poličky, koukne na mě a ptá se: ještě nic??? No co byste mu řekly?
Já to teda neřekla, ale měla jsem to na jazyku!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
3.8.06 18:36

Monalisa24 nám nepoteče teplá příští týden, od 7. do 13. 8O !!! To bude žůžo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
3.8.06 18:37

Jak si tak prohlizim Filipka od Yoursun, tak fakt nechapu, jak je takove mimi v brisku poskladane… 8O
Je to krasne mimi… ale velikostne uz odpovida zhruba 1-mesicnimu mimi… :roll:
Yoursun - krasne detatko jsi vyrobila.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
3.8.06 18:37

Tamiku, to je nejlepší:-), takové otázky. Mě se na to dnes ptala prodavačka, jako by neviděla ten můj balon, co táhnu před sebou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
3.8.06 18:39
Tamik píše:
Monalisa24 nám nepoteče teplá příští týden, od 7. do 13. 8O !!! To bude žůžo!!!

No, alespoň teď nejsou takový vedra, tak to docela jde… ale nám netekla od minulého týdne od středy. Už jsem byla na nervy. Denně jsem si ohřívala vodu v pračce, protože nemám tolik velkých hrnců, ale děs:-(. Tak jsem si to teď náramně vychutnala :lol:

Holčinky, jasně:-), budete rodit v termínu,když se tu tak předbíhá :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
3.8.06 18:40

Panoramko, také na ty fotky od Yoursun koukám… vůbec si to neumím představit, že se tam Filípek vešel:-). A hlavně, jestli má nakoupenou velikost 56… tak nevím nevím, jak mu to bude:-). Ale je náááádhernejjj!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
3.8.06 18:41

Cinq - to me vubec nevadi, ze jsem tu sms dostala vickrat… ale to jen abys vedela, az si budes kontrolovat kredit ci pausal… :wink:

Tak hoooneeem, dalsi miminka… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
3.8.06 18:43

Panoramko, také na ty fotky od Yoursun koukám… vůbec si to neumím představit, že se tam Filípek vešel:-). A hlavně, jestli má nakoupenou velikost 56… tak nevím nevím, jak mu to bude:-). Ale je náááádhernejjj!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
3.8.06 18:49

Tak novopečeným maminám blahoželám - celkom vám to ide babulky. No Yoursun to asi nemala ľahké, ani sa nečudujem, že to ukončili cisárskym, veď by sa trápila donekonečna. Ale hlavne, že už sú všetci OK.
Mischiino - držím palce nech to do rána vyjde a nemusia pôrod vyvolávať :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
3.8.06 18:49

Holky, víte co prý kromě sexíku zaručeně pomáhá vyvolat porod?Říkala mi to moje gynekoložka.Stačí si dát skleničku CAMPARI, to prý se v těhotenství nedoporučuje, páč prý tonizuje dělohu :?: :?: ale v termínu už to nevadí.Samo nesmí se vypít moc, ale prý to fakt zabírá.
Tak šup, kdo má jít na indukci, tak CAMPARI je myslím příjemnější řešení :wink: :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí