Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26856
4.8.06 10:00

Ale holky vážně, copak to nejde poznat dřív, že ten porod nepůjde přirozenou cestou? :evil: Já chci rodit jako Saary… prosíííííííííííím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
4.8.06 10:01

Nokonec jsem jen nakoukla do galerie a tam se zkusila přihlásit a tam to šlo, takže cecetko nemusíš misorce psát, ale díkec moc:-)
Se sem vecpu prostě za koždou cenu, vždyť by vám tu bylo smutno, že jo :P

Jina moje noc děsná, bolesti hlavy jako blázen, ty přetrvávají, tak jsem byla od 3 hod vzhůru.
Tak mi manžel ráno řekl, že žádný flámování dneska..mám jít s kámoškou na čajík, tož jsem mu řekla, že bych si v tom případě ráda užila manžela, na čež mi odpověděl, že on těhotnej není a tudíž jde na pravidelný chlastací pátek…ach jo. Moje malá odezva, že bych si ho ještě chtěla užít nepadla na úrodnou půdu, že jsme si užívali prý včera.. byli jsme spolu v učebně, nakoupit a pak doma, to asi myslel, jak se nabaštil a usnul jako špalek :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
4.8.06 10:02

Cinq ,
no, už bych to i brala, břicho mě bolí při každém došlápnutí, je k prasknutí, určo budu mít obříka :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
4.8.06 10:03

Cecetka no nevím, ale je fakt, že nám taky říkali jen, že máme mít neperlivé pití…a to vínko evidentně je (teda pokud si nevezmeš rovnou šampíčko) :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
4.8.06 10:04

Cinq kolik dnů jsi vlastně po termínu? Z těch našich metříků se to nevyčte :? A jak dlouho tě nechají přenášet ve FR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
4.8.06 10:06

Matulienko ja mam pocit,ze prdola uz tam nema zadny misto taky 8O vzdyt ja snad muzu videt i jeho chlupy,jak se to rysuje na mem brichu 8O :lol:
Matulienko nevis proc mi vzdy meri bricho krejcovskym metrem?Od podbrisku az po bricho nahoru :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
4.8.06 10:07

Matulienko včera jsem se taky s hrůzou PA ptala, co když budu mít velké dítě, když mát tak obr břicho? A ona mě uklidnila, že se to neřídí velikostí břicha. Tak snad budu mít dítě normální. Jinak u toho porodu umřu 8O
A jaké mám břicho, to uvidíte večer. Hodím fotku do galerky. My jsme totiž fotky včera s manželem zapomněli vyzvednout. To nechápu 8O no ale asi je to mojí těhudemencí, protože na co nemyslím já, to je jakoby na to nemyslel v naší rodině nikdo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
4.8.06 10:09

Cecetko termin jsem mela 1 srpna :wink: ted jdu v sobotu a v pondeli na ozvy a pokud neporodim,tak v utery vecer nastupuji do nemocnice na vyvolavani 8O tak snad porodim driv :wink: :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
4.8.06 10:10

Víte, holky, co mě děsí nejvíc 8O ? Jak tu vidím, kolik je vyvolávaných porodů, nebo porodů, které po x hodinách končí císařem (příp. kombinace :evil: ). Problémové: Helli, Holi, EvikP, Polin, Yoursun, Mischiina, Evikk … snad jsem to nespletla a někoho neurazila, už v tom mám vážně maglajz :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
4.8.06 10:13

Cinq ,
no, asi měří, jak moc ještě bříško klesá dolů, ale tady se nic takového nedělá, takže to je jen můj laický odhad :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
4.8.06 10:13

Lentilko to je přesně to, co jsi tady psala už před několika měsíci. Jako živočišný druh prostě degenerujeme. Nejen, že už má lidstvo problémy se samotným početím, ale už ani rodit od přírody neumíme 8O Oni snad vědci budou muset vymyslet, jak se rozmnožovat, jinak vymřeme :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
4.8.06 10:14

Lentilko.. tak z toho mám taky strach, přeci jen je víc komplikovaných porodů v srpňátkách, než těch normálních.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
4.8.06 10:14

Ále abych nebyla tak ponurá, aspoň jedna dobrá zpráva - porodní cesty nedomrlé, zato jak se to tam pěkně mele, tak mi střeva fungují jak nikdy :lol: … chodím 3× denně, akurát je ten hajzlík jako tchoří nora :oops: (manžel tam po mně ani nechce chodit a připomíná mi mou oblíbenou větu, že Zdravé hovínko nesmrdí :lol: :idea: ). Teď čekám na ten průjem, protože věřím, že pak UŽ :! .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
4.8.06 10:15

Cinq a myslíš, že se to dá nějak vsugerovat, že do neděle porodíš? Aby jako tělo vědělo, že má mimíska vypudit. Že bych na tom třeba začala pracovat taky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
4.8.06 10:16

Matulienko ona mi rikala,ze to je proto,aby videla,jestli bricho neroste mo rychle 8O jenomze me to prijde jako blbost :roll: protoze staci jina poloha prdolky a bricho je hned vetsi nebo mensi :wink: Tak jsem to nejak nepobrala 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí