Poradna duly
Jana Čurdová
Monikab
gratuluji k dobré kontrole.
Teda holky, na to Polsko bychom mohli vyrazit společně. Manžílkové by se oddávali diskusi u moto věcí a dámy by řádily na nákupech, no nezní to dobře? ![]()
Jinak holky, to motání bývá většinou nízkým tlakem. Vyvarujte se rychlého sedání a vstávání. Na všechno se musí jít pomalu, dát hlavince čas, aby se neodkrvila. nebojte, bude vše dobré, jen musíte být opatrné.
To je divný, že vám žaludek nebere mlíko. Mně naopak dělá dobře
Dokonce proti ranním nevolnostem doporučují vypít před spaním sklenici mléka, protože to prý neutralizuje ty žaludeční šťávy či co.
Matulienko … to je úžasný nápad s těmi hromadnými nákupy.
Taky se hlásím … je tu ještě někdo z Prahy, kdo by jel?
Matulienka že bychom si jako daly sraz v Těšíně, jo?
![]()
Holky, na ty raní závratě … hned po probuzení, ještě než vstanete z postele, se napijte vody. Mě to aspoň pomáhá. Sice mám pocit, že se u toho počůrám, ale svěrač zatím funguje dobře ![]()
Nojo, jenže mě to propadání probouzí ze spaní, nikam nevstávám. Snad to brzy přejde.
Holky, vám už fakt rostou bříška, mě jen prsa?
cecetko
no jasně, heslo sraz v Těšíně:-))))
Eviku,
no je fakt, že pány nákupy moc netankujou, nás zase ano. Tak oni splknou, svěří se s tím, jak je to těžký mít doma těhu
![]()
A my zase hezky spláchnem nákupy, poradíme si a pokecáme ![]()
Monikab mě taky zatím jen prsa (ale nemusely by). Včera jsem si zkoušela plesovky a je to dobrý - vlezu se do nich, takže v pátek mám v čem jít ![]()
Cecetko,
u mne taky jen prsa, včera jsme byli na bazéně a a kozenky se mi do plavek nějak ne a ne vlézt
![]()
Holky, jdu na oběd, tak zatím pa. Si pak přečtu, co jste napsaly.
Hm, taky jsem poobědvala…ráno jsem malýmu výjmečně koupila takový ty cukrový jahůdky a už má jen polovinu. Nevím, co mne to napadlo, ale bylo to mňamky ![]()
A teď mi volala babička… k doktorce jezdím do Blanska tam babča bydlí a bude mi dělat moje nejoblíbenější bramborové placky, tak to si nafutruju pupík, tak slibuji
![]()
Evikku: já bych jela moc ráda z Prahy!!!! Super nápad!!!!!
Jinak prsa mám tak jednou takový a mám sice pocit, že bříško neroste, nicméně mě škrtí kalhoty, takže asi roste hrozně nenápadně ![]()
a babička mi říkala, že podle zadku budu mít kluka, to přeci nemůže ještě poznat
(přeci ho nemám o tolik větší než normálně!!!!!!!!!!
)
Tak se holky přidávám k tomu Polsku. Jsem taky z Prahy,ale máme v Havířově rodiče-to je od Těšína kousek-tak to tam taky znám. Každopádně jedu ![]()
Tedy holky,
vy zase jedete
nestíhám, ještě mi srazí prémie, že brouzdám ne netu a ještě na jakých stránkách!
Všem holčinám, které byly na kontrole a mají vše v pořádku gratuluju!
A ostatní, nestrachujte se
(i když já mám co říkat
) ale snažím se na to nemyslet.
Já s tou svou dalekou kontrolou nemám žádné poznatky. Naposledy jsem byla 28/12 a teď půjdu až 9/2, tak se jen modlím, ať jsme s mimískem v pořádku. Držte palce! je to takový nezvyk nevědět co a jak. Tak to tady nechci (myslím v práci) zatím ani nějak říkat, abych si něco nezakřikla.
Add. píchání v břiše - taky mě to občas chytne, takže se hlásím do klubu a jsem taky ráda za zjištění, že je vše OK. Špatně mi už moc není, jen občas mě to chytne, jako včera večer. Pomohla mi zmrzka. Ale je mi pořád dost těžko po vodě. Nic jinýho ale moc nepiju. A stýská se mi po zeleném čaji - tak si občas slaboučký udělám a je mi líp. Ten je na žaludek taky dobrý, podporuje trávení. Ale ne každý ho taky snáší. Jinak mlíko…teď už jo, ale ještě před týdnem…žaludek jako šutr.
Add. nákup v Polsku - jsem až CV, takže to je pro mě pasé ![]()
Tak jdu zase pracovat. Mějte krásný den a mimísci ať rostou, jak mají ![]()