Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2058
23.1.06 12:49

Koťátka,
Polsko bude dobrý nápad, jakmile bude trošku hezčí a hlavně teplejší počasí, mohly bychom to zkusit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
23.1.06 12:50

Ahoj holčiny.
Tak jsem tu od rána poprvé a vůbec nestíhám číst. Tenhle týdem makám od sedmi do pěti, tak mám jen teď přes poledne čas si počíst co řešíte. Musím se přidat do klubu bolestí v podbřišku - prý je drážděno slepé střevo,tak to moc neřeším. Ale někdy to bolí jako blázen! :cry: Jinak mám pocit,že bříško vyrostlo přes víkend. I moje kamarádka (teď 34+3) říkala,že jí vyrostlo přes noc!!! :) Doporučuji mít oblečení v zásobě! :D
Tak se zatím mějte krásně......Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
23.1.06 12:59

Millhausko
tak to jsem zvědavá, co to dráždí u mne, jelikož slepáček už asi 10 let nemám:-)) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
23.1.06 13:09

Saryku: zelený čaj se nesmí??? to je jedna z mála tekutin na kterou mám chuť…
teď jsem objevila báááječný jogurt… Cavalier, vyrábí OLMA a dělají ho jahodový nebo višňový…je v něm spousta marmeládky, mňáááám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
23.1.06 13:14

Dani, já někde četla, že by se neměly pít zelený a bylinkový čaje. Takže piju černý, ale vymáčený jen tak 3/4 minutky a pak ten sáček použiju ještě jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
23.1.06 13:24

Holčinky, já to Polsko příští víkend omrknu, dám vám info a zorganizujeme OOOOOOOBR těhotenský nájezd, co vy na to? :lol: :lol: :wink: Mohly bychom se pak domluvit na určitou hodinu před hranicí nebo až na místě, budem na sebe třeba mávat těhu průkazkama a tak se poznáme… :D :D :D
Pak tam vtrhneme, vykoupíme celý obchoďák a hotovo! 8O

nepřihlášená NOGGIE :wink:

• Citovat
  • Upravit
2058
23.1.06 13:27

Noggie,
tak to je úžasný nápad:-)) heslo…mávej průkazkou:-)) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26853
23.1.06 13:33

a ještě jim pozvracíme záchody, aby na nás hned tak nezapomněli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
23.1.06 13:59

Proboha … já zase četla, že se právě černý čaj pít nemá vůbec a místo něj ovocné a bylinkové. Takže taky piju mátový a zelený … a to tak, že pořád :o

Holky, pražačky (popř. ty, co bychom mohly nabrat po cestě), co kdybychom tedy vyrazily na víkendovou dámskou jízdu do Polska bez chlapů? Čtyři se ke mně do auta vejdeme i s bříškama :D
Možná bychom mohly přespat u kámošky v Ostravě … když si vezmeme matrace, tak se vejdeme i do jejího 2+1 :D Ona má asi tak 1 1/2 letého chlapečka, tak alespoň uvidíme, do čeho jdeme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
23.1.06 14:01

Dani, zeptej se babičky, jak ten zadek má tedy vypadat? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
23.1.06 14:01

Cecetko,
s našimi potížemi poblejeme půl Polska :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
23.1.06 14:02

Eviku,
tož to taky není špatný nápad, manžel by si mohl zkusit hlídat našeho človíčka, aby si vážil mé maličkosti :lol:
A já taky můžu popsat, do čehe jdete:-)) tvrdila jsem, že mi jedno bohatě stačí a pak to najednou přišlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
23.1.06 14:03

Já bych souhlasila Evikuk jen bych nechala Noggie to Polsko omrknout a vyrazit až bude tepleji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
23.1.06 14:05

Anajko,

taky bych jela, až bude tepleji, ať si to užijeme a nemrzneme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
23.1.06 14:11

To rozhodně, neviděla bych to asi dříve než konec února … to by jinak nebyla příjemná ani cesta autem ani pobíhání po městě … čím tepleji, tím lépe … grogem se asi žádná z nás nezahřeje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí