Poradna duly
Jana Čurdová
Omlouvám se, že sem lezu: Cinq, já myslím, že 3 cm je slušné číslo, já jela do porodnice, když jsem byla na jeden cm a je pravda, že nejvíc se to vleklo k těm 3 cm, pak se to začlo zrychlovat a když jsem byla na 6 cm, tak pak už to šlo fofrem. Zkuste to s manžou popohnat
a nebo masírovat bradavky. Mělo by to napomoct vyplavování oxytocinu a porod se ti rozběhne třeba sám, pokud je vše tak krásně nachystané ![]()
Cinq hmmm něco na tom asi bude, když člověk neví, kdy to začne, aspoň nemusí stresovat a někdy se poštěstí stejně jako tobě s Deniskou, žes ani nevěděla, která bije, a malá byla na světě ![]()
Třeba to s Gabrielkem půjde taky raketovou rychlostí - dostaneš tabletku a za hodinu ti PA řekne : „a jdeme tlačit, maminko!“ ![]()
Littlemouse dekuju za podporu
snad to pujde rychle jako poprve
a sex neeeee
Chlapa uz nechci videt
a na bradavky si nemuzu ani sahnout ![]()
Noggie s tim taky pocitam
ze to pujde jeste rychleji
jenomze pri mem stesti,si to pekne vyzeru i za dcerku
at ten zivot pry nemam tak snadny ![]()
no, jdu si hodit vanu, třeba ta hlava trošku přejde, mám chuť s ní bouchat do zdi.
Cinq …moc moc na tebe myslím, jasný? Tak ať se zadaří co nejdřív.
Matulienko a co si lehnout do tmy a zkusit usnout…to nepomaha???Nebo neco na bolest?Ted uz by to miminku vadit nemelo…aspon myslim…
Cinq ..nemělo by mu to vadit, já to vím, ale nechci si ty léky brát, jsem paličák. zaspat to bohužel nejde, musím to nějak přežít. Mám to od 6 let, tak už bych sakra měla s tím umět bojovat.
Matulienko a cvičit krkem a hlavou by nepomohlo? Já mívám někdy děsné migrény, ale to mám od krční páteře, takže třeba v noci bulím od bolesti a musím vstát a tak 30 minut kroutit hlavou než to všechno povolí a přestane… ![]()
Ahoj holky,
nezlobte se ale nějak nestíhám číst všechny ty stránky. U nás je to pořád nějaká návštěva a ještě jsme jeli dnes pro rodný list a přihlásit malou na pojišťovnu.Zítra budeme zase úřadovat-vyřizovat porodné a ještě k nám přijde na návštěvu dětská Dr. Zítra se pokusím dát nějakou fotku Nellinky do galerky .
Holky které ještě nerodíte přeji pohodový porod a havně rychlý!!!
A všem narozeným mimískům hodně zdarvíčka a štěstíčka!!!
Matulienko jenomze s timhle bojovat nejde…na bolest se neda zvyknout
doufam,ze ti bude lepe ![]()
A jak se ma tvuj klucina?Ja smutnim nejak po dcerce
rikam si,jestli si nahodou neprijde odstrcena
uz se tesim,az budeme vsichni doma ![]()
Noggie.. nemám to od páteře, měla jsem v hlavě cystu, tu mi vyoperovali před 10 lety,ale stejně tam je dutinka, díky které to bolí a bolí.
Ale nechci vám taky naříkat, jsem prostě srabík, co?
Cinq.. dnes jsem s Peťánkem mluvila, moc mě prý miluje, jsem ta nejlepčejší maminečka na celým světě a už musíé končit, bo jde s babičkou na dvůr bublifukovat:-))
Srabík nejsi ani náhodou! Já mám tu migrénu tak jednou za čtvrt roku a úplně se třepu od bolesti- zažívat to častěji, tak mě asi odvezou
![]()
Vem nějaký prášek a zbytečně se netrap!
Noggie, pokud se to zhorší, píchnu si injekci, mám tu na první pomoc něco:-)) Ale jak se znám, nepoužiju to. nějak nechci být oblbnutá, kdyby přece jen miminečko chtělo na svět.
Ale moc díky za podporu, ani nevíte, jak se uleví, když to máte komu říct a vyzlobit se na to:-))
Matulienko srab urcite nejsi a ztezovat si muzes
od toho jsme tady
taky si obcas ztezuju
![]()