Poradna duly
Jana Čurdová
Jó, holky, údery do stydké jsou vážně super záležitost, co? Velkej vždycky kouká, jak chodím v předklonu. Chudáček by mi chtěl pomoct, jenže to nějak nejde:-)
Dnes, když zjistil, že jsem byla do 4 vzhůru, tak mi řekl, že jsem ho měla vzbudit, že by chodil po bytě se mnou..no,není zlatej?
Teda Lentilo , že ty jsi to velký záchodování poslala na mě? Já byla ve finále včera třikrát a dneska už zase…a to jsem chodila tak jednou za týden!!! Že ty jsi chtěla, aby měl ještě někdo další takovou spotřebu papíru jako vaše domácnost, co?
![]()
Jojo, to já mám taky bolesti v podbřišku - hlavně když jdu - to se musím zastavit a někdy i ohnout. Ale už mě to trápí přes dva týdny, takže si s tím hlavu nelámu. Já špinila od pátku asi tři dny. Ale jelikož jsem byla v pátek v poradně na vyšetření, ani jsem se tím nezabývala. Jen kdyby to bylo dlouhodobý. No a.. Jinak žádný příznaky blížícího se porodu, takže jsem zatím v klidu a připravuju to tu pro mimi. Je fakt, že výtok mám teď (nebo se mi to alespoň zdá) větší, takže se opravdu něco chystá. Jen se to bude chystat určitě dlouho.
No tvrdnutí břicha snad ani neznám, poslíčky myslím taky ne.
Kačkač
kacenko78 , šťastná to žena:-)) myslím tím tu neznalost poslíčků:-) Nepřeju to nikomu, už to trvá skoro dva týdny a kde nic, tu nic. Kruhy pod očima mám jako prase, to jsem zvědavá, jak budu vypadat po porodu, když už teď jsem jako mrtvola.
![]()
ak ako obvykle sa pokusim napisat par slov poniekolky krat a snad mi to cele opat nepadne ![]()
Hlasim sa spat do party..... sice nemam sancu ani omylom stihnut precitat co sa udialo za nasu tyzdennu nepritomnost, ale pojdem skontrolovat na web kto je este 2v1 a kto 1+1.
Ako sa tu inak mate kocenky? Chybali ste mi… ani som si nemyslela ze som az tak „zavisla“
Cecetko:
Já jsem při prvním porodu také byla v první době porodní ve vaně - nahá. V té chvíli mi to bylo jedno, i když tam přišla vizita a medici.
Holky, já vám tak závidím ty vaše výlety na wc. Já už jsem 2 dny nebyla a už bych to teda potřebovala. Snad mi ta dnešní hrachovka k tomu pomůže ![]()
janey píše:
Teda Lentilo , že ty jsi to velký záchodování poslala na mě? Já byla ve finále včera třikrát a dneska už zase…a to jsem chodila tak jednou za týden!!! Že ty jsi chtěla, aby měl ještě někdo další takovou spotřebu papíru jako vaše domácnost, co?![]()
![]()
Vy jste dobrý - prej VĚTŠÍ záchodování - fčera jsem byla asi 6× a dneska už po 3 - jsem odřená až hrůza a to přitom používám ten vlhký toaleˇták jinak bych už asi i umřela. Poslíčkuju furt a furt, je mi na blití od fčera a přesto nerodím. Ráno jsme i sexovali a že by to mělo nějaký vliv na mimčo, kdepak!
Ale pobavím vás:
Fčera na tom KTG byl Kulda samozřejmě se mnou, dával mi tam ty pásy a sondy a tak, no jak jsme tam tak čekali, uviděll nádobku na klystýr a hned se teda ptal na co to je. Hmmm tak jsem mu to vysvětlovala, že je to pro mamky když jdou rodit aby si vyčistili střeva a zadeček aby se nepokakaly u porodu. No technik - chtěl vědět postup, tak mu říkám, že se tam nalije vlažná voda, ta hadička se zasune do zadku a ta voda se tama přelije. A on: Aha, takže ty hovínka se rozpustí, mamka má pak kakanicua dělá prrrrvrrr (nevím jak napsat čvachtavý zvuk průjmu)!
![]()
IvcaM
Tak to je super,že mi to potvrdila další mamina. Já jsem se bála, aby neměl třeba zánět průdušek, když tak chrochtá.Ale teď už jsem klidná. ![]()
Jo holky nevím, jestli se to doneslo až sem ale Saryk má holčičku Barborku. Nevím, jestli někomu z vás psala smsku. Mě psala předtím než šla do nemocnice. Musela tam nastoupit kvůli vysokému tlaku a 27.7. se ji císařem narodila holčička Barunka a měla 2kg.Takže naprosto stejná situace jako u nás.
Woodoo s tím vašim Kulíškem musí být taky sranda
![]()
EvikP to víme, je to v seznámku ![]()
Jak vidím u EvikaP, že Zdenda bude mít za chvilu měsíc, tak se mi ty metry začínají jaksyk zajídat
!
A to víte že jó, jakožto IT expert (chachá
) jsem rozeslala nový typ počítačové viru - průjmový bacil
. Teďka ještě kdyby se pochlapila některá z těch, co už vypudily, a poslala mi taky nějaký porodní
. Stydká kost, co to jako je??? To mám mezi nohama že? Však já vím že jo, ale nezabolí a nezabolí potvora
. Zato hrudník už mám total placatý ( Nello a teď nemyslím ty svoje lentilky … trojky říkáš … chochocho
, zlatý voči
), tak už by, herdek, ven mohl
.
woodoo.. přesně tak, můžeme zkoušet všechno..sexík, svařák, horká vana atd., ale stejně si to mrně vyleze, až bude samo chtít.
Někdy ani to ne
![]()
No a špatně je mi taky, průjem včera trošku polevil, ale ti poslíci ..děsný, skoro pořád, člověk už neví, jak si stoupnout, co?
Cecetko aby tě spíš ta hrachovka ve finále neodnesla i s barákem
![]()
lentilko ..kdepak, aby některá rozeslala porodní bacil,/ už mají ty svoje človíčky a na nás prděj/ to jen ty sračkový se tak dají množit:-))