Srpen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2058
8.8.06 10:56

Jó, holky, údery do stydké jsou vážně super záležitost, co? Velkej vždycky kouká, jak chodím v předklonu. Chudáček by mi chtěl pomoct, jenže to nějak nejde:-)
Dnes, když zjistil, že jsem byla do 4 vzhůru, tak mi řekl, že jsem ho měla vzbudit, že by chodil po bytě se mnou..no,není zlatej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
8.8.06 10:59

Teda Lentilo , že ty jsi to velký záchodování poslala na mě? Já byla ve finále včera třikrát a dneska už zase…a to jsem chodila tak jednou za týden!!! Že ty jsi chtěla, aby měl ještě někdo další takovou spotřebu papíru jako vaše domácnost, co? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
8.8.06 10:59

Jojo, to já mám taky bolesti v podbřišku - hlavně když jdu - to se musím zastavit a někdy i ohnout. Ale už mě to trápí přes dva týdny, takže si s tím hlavu nelámu. Já špinila od pátku asi tři dny. Ale jelikož jsem byla v pátek v poradně na vyšetření, ani jsem se tím nezabývala. Jen kdyby to bylo dlouhodobý. No a.. Jinak žádný příznaky blížícího se porodu, takže jsem zatím v klidu a připravuju to tu pro mimi. Je fakt, že výtok mám teď (nebo se mi to alespoň zdá) větší, takže se opravdu něco chystá. Jen se to bude chystat určitě dlouho. :-) No tvrdnutí břicha snad ani neznám, poslíčky myslím taky ne.
 Kačkač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
8.8.06 11:03

kacenko78 , šťastná to žena:-)) myslím tím tu neznalost poslíčků:-) Nepřeju to nikomu, už to trvá skoro dva týdny a kde nic, tu nic. Kruhy pod očima mám jako prase, to jsem zvědavá, jak budu vypadat po porodu, když už teď jsem jako mrtvola. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
8.8.06 11:04

ak ako obvykle sa pokusim napisat par slov poniekolky krat a snad mi to cele opat nepadne :-)

Hlasim sa spat do party..... sice nemam sancu ani omylom stihnut precitat co sa udialo za nasu tyzdennu nepritomnost, ale pojdem skontrolovat na web kto je este 2v1 a kto 1+1.

Ako sa tu inak mate kocenky? Chybali ste mi… ani som si nemyslela ze som az tak „zavisla“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
8.8.06 11:04

Cecetko:
Já jsem při prvním porodu také byla v první době porodní ve vaně - nahá. V té chvíli mi to bylo jedno, i když tam přišla vizita a medici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
8.8.06 11:05
:lol:

vysoko aktualny metrik… idem s tym nieco urobit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
8.8.06 11:06

Holky, já vám tak závidím ty vaše výlety na wc. Já už jsem 2 dny nebyla a už bych to teda potřebovala. Snad mi ta dnešní hrachovka k tomu pomůže :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
8.8.06 11:08
janey píše:
Teda Lentilo , že ty jsi to velký záchodování poslala na mě? Já byla ve finále včera třikrát a dneska už zase…a to jsem chodila tak jednou za týden!!! Že ty jsi chtěla, aby měl ještě někdo další takovou spotřebu papíru jako vaše domácnost, co? :lol: :lol: :lol:

Vy jste dobrý - prej VĚTŠÍ záchodování - fčera jsem byla asi 6× a dneska už po 3 - jsem odřená až hrůza a to přitom používám ten vlhký toaleˇták jinak bych už asi i umřela. Poslíčkuju furt a furt, je mi na blití od fčera a přesto nerodím. Ráno jsme i sexovali a že by to mělo nějaký vliv na mimčo, kdepak!

Ale pobavím vás:

Fčera na tom KTG byl Kulda samozřejmě se mnou, dával mi tam ty pásy a sondy a tak, no jak jsme tam tak čekali, uviděll nádobku na klystýr a hned se teda ptal na co to je. Hmmm tak jsem mu to vysvětlovala, že je to pro mamky když jdou rodit aby si vyčistili střeva a zadeček aby se nepokakaly u porodu. No technik - chtěl vědět postup, tak mu říkám, že se tam nalije vlažná voda, ta hadička se zasune do zadku a ta voda se tama přelije. A on: Aha, takže ty hovínka se rozpustí, mamka má pak kakanicua dělá prrrrvrrr (nevím jak napsat čvachtavý zvuk průjmu)! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
8.8.06 11:11

IvcaM

Tak to je super,že mi to potvrdila další mamina. Já jsem se bála, aby neměl třeba zánět průdušek, když tak chrochtá.Ale teď už jsem klidná. :wink:

Jo holky nevím, jestli se to doneslo až sem ale Saryk má holčičku Barborku. Nevím, jestli někomu z vás psala smsku. Mě psala předtím než šla do nemocnice. Musela tam nastoupit kvůli vysokému tlaku a 27.7. se ji císařem narodila holčička Barunka a měla 2kg.Takže naprosto stejná situace jako u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
8.8.06 11:13

Woodoo s tím vašim Kulíškem musí být taky sranda :lol: :lol: :lol:

EvikP to víme, je to v seznámku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
8.8.06 11:17

Jak vidím u EvikaP, že Zdenda bude mít za chvilu měsíc, tak se mi ty metry začínají jaksyk zajídat :roll: !

A to víte že jó, jakožto IT expert (chachá :lol: ) jsem rozeslala nový typ počítačové viru - průjmový bacil :wink: . Teďka ještě kdyby se pochlapila některá z těch, co už vypudily, a poslala mi taky nějaký porodní :idea: . Stydká kost, co to jako je??? To mám mezi nohama že? Však já vím že jo, ale nezabolí a nezabolí potvora :? . Zato hrudník už mám total placatý ( Nello a teď nemyslím ty svoje lentilky … trojky říkáš … chochocho :lol: , zlatý voči :roll: ), tak už by, herdek, ven mohl :? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
8.8.06 11:18

woodoo.. přesně tak, můžeme zkoušet všechno..sexík, svařák, horká vana atd., ale stejně si to mrně vyleze, až bude samo chtít.
Někdy ani to ne :lol: :lol:
No a špatně je mi taky, průjem včera trošku polevil, ale ti poslíci ..děsný, skoro pořád, člověk už neví, jak si stoupnout, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
8.8.06 11:19

Cecetko aby tě spíš ta hrachovka ve finále neodnesla i s barákem :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
8.8.06 11:20

lentilko ..kdepak, aby některá rozeslala porodní bacil,/ už mají ty svoje človíčky a na nás prděj/ to jen ty sračkový se tak dají množit:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí