Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1765
16.8.06 16:20

Matulienko ja bych ji to napsala :lol: at radeji ceka to horsi nez lepsi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
16.8.06 16:26

Matulienka

Vítej zpátky holka… Taky ještě jednou gratuluju… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
16.8.06 16:33

Cinq :lol:

Noggie …ale nebyly tak silné… i když maminka, se kterou jsem byl ana monitoru je měla poloviční / kopečky/a šla rodit:-))

No, tak od pátku jsem měla kopečky jako prase, primář si v něděli dělal srandu, že je mám jako před porodem, ale jestli by nebylo záhodno po těch dvou dnesch vysvětlit miminku, že už je čas :lol:
Tak mi v něděli v 8:45 hod. zavedli první tabletu prostinu a že mám přijít v 9:45 na monitor a další tabletu, chtěli mi dát 4, že jinak to nepůjde.
No a já tedy přišla, otevřená jen na dva prsty, stahy á 2 minuty, ale daly se vydržet, na monitoru se mi po půl hodině udělalo zle a sjel mi dolů ten vysoký tlak a já se tam složila :oops:
Tak mě uložili na klasické lékařské lehátko, aby mi bylo líp, což mi nějak nebylo a po půl hodině jsem volala na PA, že budu rodit, prý, ale to budete, ale až tak za pár hodin, ještě musíme dát ty tablety.

Nu, podívala se mi tam a řvala na doktorku, pojď sem, budeme rodit.
V 10:50 mi píchli plodovku, 10:53 jsem volala velkýmu, že jestli chce stihnout porod, tak ať okamžitě vyrazí.
No a 11:11 byl Tadeášek venku a tatínek dosupěl o minutu později:-))
Ale viděl to špinavý a fialový stvoření a slyšel chválu na maminku, protože ta se rozhodla nekřičet a tlačit a tlačit, takže i ženský, co seděly vedle v tý stejný místnosti oddělený jen paravánem netušily, že se tam právě narodilo miminko :lol:
Hladil mě a říkal, jak jsem statečná a že je na mě pyšnej..no, která by jsme v tu chvíli nebyla šťastná :?:
Jinak maminky, co křičely a nedávaly sílu do stahů tam byly i o dvě hodiny dýl.Měla jsem prostě prima PA, která se mnou i dýchala :lol:

No a tak jsem odrodila na tvrdým lehátku, bez všech možných vaků atd., pánev jsme měla zdviženou mísou, do které chytali plodovku, takže jsem musela tlačit proti pánvi, která byla nahoru místo dolů.
Ale bez nástřihu a šití:-))
Doktorka nevěřila, primář taky ne :lol: A holky, věřte nevěřte, já taky ne:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26853
16.8.06 16:42

matulienko vítejte doma. Tadeášek je opravdu moc krásný.

Holky díky, za info o plínkách. Já měla strach, že jsme těch malých nakoupili moc. Ale ještě nevím, jak bude prcek veliký, že jo?

Cinq ty taková vyžle a pár kilo navíc … ti to musí konečně pořádně seknout, když vypadáš konečně jako ženská :wink: Navíc podle fotky … věř doktorovi, že ti to sluší :D

Krab chtělajsem na něco reagovat a zapomněla jsem na co :oops: Jo už vím, tuším, že látkovky chce používat Lentilka. Tak počkej, až se vrátí porodnice.

Jinak se dneska cítím pod psa. Bolí mě celý člověk. Usla jsem po obědě u Pohotovosti a teď se probudila. Dala si broskvičku a hned na emimi, jestli tady náhodou není zpráva od Tamik . Jéžiši, doufám, že to nebude další případ hororového porodu 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
16.8.06 16:49

Cecetko ja bych to moc stim nakupovanim plenek neprehanela…mam doma 2 baleni plenek,ktere nikdy nepouzijem :lol: kdybych bydlela v CR,tak je nekomu i daruju,ale tady nikoho neznam s novorozenem,takze vubec nevim kde skonci :roll: do kose se mi je davat nechce…
A jako zenska vypadam :lol: prsa velka jak vemena 8O ja bych radeji byla zase hubena :lol: kdo se s ima ma tahat 8O

Matulienko to byla rychlovka 8O muj porod byl taky dobry,meho drobka(4,4kg a 56cm) jsem vytlacila za 15 minut asi… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
16.8.06 16:51

cecetko… děkuji, jsme hrozně šťastná, úplně mne to pohltilo.
Tedík je šikulka, zmožen cestou domů usnul v 12:30 a spinká ještě teď:-))
No, já si schrupla s ním..měla jsem ho v tátově pelíšku, čumáček na čumáček, abych nemusela vstávat k postýlce. Měla jsem totiž zimnici a lítá mi pořád ten tlak.
Ale už bych chtěla, aby vstával, chci se muckat :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
16.8.06 16:53

Cinq ,
no, ryhclovka, ani PA mi nevěřila, že už chci tlačit. :lol: Prej paní Chvátalová, máte ještě pár hodin čas:-))
Hm, drobečka jsi vytlačila úúúúžasně:-)) je nádherný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26853
16.8.06 16:56

Cinq aspoň jsi těm francouzkým madame ukázala, jak rodí pravá česká dáma :lol: :lol: :lol:
Těch plínek jsme měli si myslím akorát (s tím, že podlepotřeby dokoupíme), jenže pak brácha narazil na akci Huggies Nweborn vel. 2 a byly za tak dobrou cenu, že jsme je museli vzít. A když jsem pak ty plínky doma porovnávala, tak se mi ty Huggies zdají asi nejkvalitnější. Ale to ještě neznamená, že budou nejlepší i pro prcka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
16.8.06 17:06

Matulienko a to vsichni ted muzou videt,jak je to s tim merenim miminek v brisku :wink: vsichni si totiz mysleli,ze to bude normalni miminko…a ono slune :D
A mazlit bych se porad chtela taky :D ale on by jenom spal 8O :lol: a dcerka by se mazlila taky…a co klucina?Je stestny,ze uz ma brachu doma :?:

Cecetko to jsem jim to ukazala,ani jsem totiz u toho necekla 8O ja jsem totiz v tomto hrozna,i kdyz me neco boli,tak nic nereknu(ani priteli) aby jsi o me nemysleli,ze jsem mekota :oops: takze vzdy delam,ze nic neni a nic me neboli :oops: ale to jsou nasledky vychovy meho tatika :roll:
Jinak ja pouzivam pampers,s dcerkou jsem je pouzivala taky a bylo to v pohode :D mozna priste zkusim koupit Huggies taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
16.8.06 17:07

Holky, pomůžete mi některá s metříkem? Já na to nemám buňky. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
16.8.06 17:09

Cinq ..Petřík je z něj nadšený, ale chce ještě tu Elišku:-))
Byl za mnou i vporodnici, . Tadeáška mu musím dávat k telefonu, aby ho slyšel, když brečí:-)) Přivezou mi Petíka v pátek. No a vsobotu jedou s tátou na 9 dní na pánskou jízdu do termálů do Čalova, abych nabrala sílu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
16.8.06 17:10

Matulienko a co potrebujes?Najedes si na ty stranky,vytvoris metrik,okopirujes BBcode do podpisu a je to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
16.8.06 17:11

No samozrejme 2× mi to vyjelo :lol:

Tak to si aspon udelas nejaky rezim s mimcem :D
Dcerka byla za mnou v nemocnici taky :D a co me pobavilo,jak byla prekvapena,ze vsechny miminka jsou tak malinkata a to nase tak velke :lol: a pak mi rika,ze jsem ho mela vyndat uz driv… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
16.8.06 17:13

Cinq.. zkusim na to mrknout vecer:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26853
16.8.06 17:18

Cinq však jsi ho taky chtěla vyndat už dřív :lol:

Holky, hlavně je fajn, že ti starší mají z těch svých nových brášků takovou radost :D

Matulienko to já už jsem si metřík pro Radečka vytvářela :oops: jenže pořád neznám to datum narození :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí