Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
83
18.8.06 11:05
cecetka píše:
Chtěla jsem ráno umýt okna, když je hezky, ale manžel mi to rozmluvil, že je umyje sám, protože s těmi kříži bych se už vážně nepohla. Ale aspoň jsem vyžehlila včerejší prádlo a jsem zas jak spráskaný pes. Po těch oknech by byl ze mě už jen mrzák :evil:

Na okna se chystam pristi tyden, kdyz do te doby nic :wink: treba to nejak rozhybu…

ale mam stejne pocity jako ty - jak se mi tam prcek hybe, tak to je nekdy hodne neprijemny…hlavne ho i citim uz hodne dole, tak me skrabe do mocaku a to je snad jeste horsi nez do zeber :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26853
18.8.06 11:07

Normálně jsem zjistila, že si od středsy furt jenom stěžuju.Se divím rodině, že to se mnou může vydržet :roll:

Jo a víte, co jsem vyčetla v knize Tajemství lidského života? Že to „změkčování“ čipku sexem je jen mýtus. Vědecky se prý zjistilo, že to vůbec na rozjetí porodu nezabírá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
18.8.06 11:14

ale to nevadi :wink: …je to dobre preci i na jine veci 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26853
18.8.06 11:23

krab jsem ráda, že vůbec nějak přežívám 8O natož ještě sexovat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
18.8.06 11:36

tak to ja mam kupodivu chute porad…a manzel nastesti taky…prekazi nam akorat to bricho :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
18.8.06 11:59

Ahojky, tak já jsem malou před hodinou a půl uspala na balkoně, mezitím si stihla umýt a vyfoukat hlavu, pověsit jednu várku prádla a dát prát další. Uvařit si kafčo, vyřídit poštu a mrknout za vámi. Jo, je to poklad, když spinká :lol: :lol: . Včera už mi předvedla i dramaticky hysterickou scénku, aniž měla, dle mého, důvod. Matulienko - pokuď se Miška vzbudí, tak se od kozenky taky nemůže odtrhnout. Už jí podezřívám, že to má místo dudlíku, který mimochodem těžce ignoruje. Ale v noci je to zlato. Budí se jen jednou, obvykle mezi 1-2 hodinou a pak až ráno, po 5-té, jak jde taťka do práce, tak asi aby se s ním mohla rozloučit :) . Čečetko - neboj, sílý na porod bude dost. Já měla ty samé pocity. Celých 9 měsíců jsem nedělala naprosto nic, tak jsem měla strach, že to fyzicky nezvládnu. Porod v pohodě, jen teď pociťuji, že to pořád s těmi silami není ono, ještě jsem se prostě nevrátila do kondičky, kterou jsem měla před těhotenstvím. Ale lepší se to… A na okna se vyprdni, užívej si posledních dnů klidu, kdy si můžeš lehnout. Je to naprostá pravdy, jak říkají všechny matky, pak už na to fakt není čas.
Mischino - jak přibíráte ? ? Chodíte na kontrolní vážení. Já jen, že když máte toho prcka jako my, tak jak to jde. Miška včera měla „už“ 3,24kg. Cinq, Holi - prosím, nesmějte se :wink: :wink: :wink: .

Verulinko a Panoramko, obr gratulace k vašim chlapečkům ! ! !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
18.8.06 12:23

Jéééé Polin tak to náš Zdeněček má 3120g ale když je najedený a oblečený… :wink: Jsem zvědavá kolik zase přibral. Zítra budeme vážit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26853
18.8.06 12:43

Polin když mi manžel slíbil, že je umyje, tak jsem klidná.
A po porodu … je mi jasné, že to bude nějaký týden, možná i měsíc, trvat, než si zajedeme nějaký řád. Než si všichni 3 na sebe zvykneme apod. A právě proto se děsím tchýně, která furt vyhrožuje, že hned po porodu přijede i s dortem 8O Já ji kašlu na nějaký dort. My budeme potřebovat hlavně klid na to sžívání se :roll: No bude mít manžel co dělat, aby nás před ní ochránil co nejdéle 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
18.8.06 12:55

Tak ja tiež stále 2v1. Vôbec nič sa so mnou tuším nedeje. Posledná noc bola celkom OK, až nato, že som zlámala posteľ :roll: , musí to priateľ pozrieť, dúfam, že nebudeme musieť kupovať novú, lebo túto mám dva roky, tak snáď to pôjde spraviť. A to sa mi stalo, keď som dohrabala z WC, asi som ťažká ako slon, ja proste do tej postele vždy padnem ako kabela :lol:
Inak som včera večer pobalila tašku do pôrodnice, konečne, lebo vždy keď mi začnú bolesti v noci, tak prvé čo ma napadne je, že musím sa rýchlo pobaliť. Takže už vážne môžem ísť rodiť. Ale tá moja malá herečka je asi taká lenivá ako ja a pôjde až nasilu :roll:
Dnes ráno sme ju s priateľom presviedčali aj :oops: :oops: :oops: praktikami, tak možno sa umúdri. Ale presne ako napísala Cecetka, ja som tiež nedávno čítala, že sex pôrod neurýchľuje, je to len mýtus, ničím nepodložený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
18.8.06 13:05

Matulienko muj prdola taky rad prsicka :D porad po nich takhle kouka 8O 8O a otvira tu pusinu na ne :lol: je to proste chlap :lol:

Mimulik to neni o sexu,ale o spermatu…to by melo pomoct :idea: protoze v te tablete,co je na vyvolavani,je stejne slozeni jako u spermatu nebo tak neco :idea: ted jsi nejsem jista,ale nekde jsem to cetla :oops: snad nepisu blbost…kdyz tak se omlouvam.A aby to pomohlo,tak musis byt aspon trochu otevrena…

Byla jsem vyzvednout rodny list :D zklamalo me to 8O vypada to jak normalni dopis…v CR mame lepsi :( :idea:

Polin ja se nesmeju 8O naopak,trosku i zavidim,ze mate malicke miminka :oops: nikdo mi neveri,ze bude mit teprve 2 tydny 8O kazdy ho tipuje na 2mesice 8O proste moje slune :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26853
18.8.06 13:09

Mimulik no ale zpravit to musí rychle, abys po porodu měla své pohodlí. A s tím, že jsi těžká? Mě chybí už jen pár kilo a budu vážit jako manžel. A to jsem před těhu měla o 25 kg míň než on 8O Jojo, těch 17 kg mi dává dost zabrat.

Cinq malé nebo velké mimi … to se časem srovná. Ten rozdíl je vidět teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
18.8.06 13:25

Polin - tak teď jsme se s manželem pěkně zasmáli, protože tvůj popis režimu dítka je úplně přesně stejný jako u nás. Přes den mi vydrží maximálně dvě hodiny bez prsa a v noci se napije v devět, v jednu a až ráno, skoro mám tendence ji budit na kojení :D

Kacatko - kdepak jsi? Doufám, že je všechno v pořádku, i když se vůbec neozýváš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
18.8.06 13:45

Holi - ale jak trochu odteklo? já jsem z toho fakt docela na větvi. mně to jako neteče. jen prostě „vlhko“ - teď. jen ráno jsem cítila takový jako malinko mokro, ale vyloženě mezi nohama, na posteli nic. Se omlouvám všem, že s tím pořád otravuju, ale … Mám vložku, ta mi připadá suchá. Jenže to může být tím, že to buď uschne, nekontroluju se každých 5minut nebo to saje. Já nevím, jestli to nemůže mít negativní vliv, pokud by se jednalo o „únik“. Pokud ne, tak bych na to prděla. A taky si říkám, že je to třeba z močáku a nebo nějakej výtok. Fakt mě to už sere, to nemůžu mít nějaký normální věci, ale samý speciálky :cry: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26853
18.8.06 13:52

xaxkx ona ta vložka hned tak neuschne. A myslím si, že kdyby to byla plodovka, že to snad poznáš. Na té vložce se to musí zachytit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zu
4347
18.8.06 13:55

EvikP,
Tys přišla popřát do října,
tak já jsem přišla popřát sem!

Tak teda hlavně zdravé a „žravé“ miminko, Zdeněček je moc krásný!
A to samé i ostatním maminám!

A těm pár zbývajícím kouskům pohodové porody s happyendem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí