Poradna duly
Jana Čurdová
My byly venku od půl třetí zhruba do čtyř - malá chvíli spala, pak ale začla řvát jako lev. Seděla jsem s ní u lesa na lavičce, tak že jí jako zkusím nakrmit takhle venku a ejhle, vichr jak blázen a kolem začly padat kusy větví… Nooo, tak jsem jí vzala chudáka nenapapanýho a frčela dom. Mezitím usla (cca kolem tý čtvrtý, půl pátý) a spala až do půl sedmý a teď jsme zas bojovaly. Taťka jí snad trošku uspal a dal do košíku, tak jsem zvědavá, jak dlouho jí to vydrží
!
Doufám, že noc bude v poho!
Tak se mějte hezky, zase zítra!!!
Lentilko , asi mas pravdu… Arthur ma co dohanet, co se tyka vahy… vyrostl uz o 3 cm, ale jeste neni na porodni vaze…
Nicmene, dneska spal asi jen hodinu…
A kojila jsem ho snad 7×…
Mam pocit, ze uz ze me nic nevysosa.. ![]()
Jsem v soku - uz je asi 15 minut v lehatku a nic nerika… stihla jsem uklidit umyte nadobi a vysprchovat se… ![]()
Uz ted se ale stresuju nad momentem, kdy zase zacne plakat… ![]()
Dneska jsem mluvila s tchyni - jestli budu mit pocit, ze prohodim Arthurka oknem, tak ji mam zavolat a ona tady bude pres tyden se mnou… i pres noc…
Ufff… zadni vratka existuji… ![]()
Ahoj holky
Jak to tak čtu, koukám že toho máme všechny dost. Já jsem dneska úplně vyřízená. Terezka se rozhodla stávkovat. Vstávaly jsme v poklidu v devět, klasika - papání, přebalování, usínání ale jakmile jsem jí položila do košíku, řev
. A tak jsem nosila a nosila a nosila. Usnula jen na chvilku v autě, když jsem jela na sociálku. Ani v kočárku to dneska nevyšlo ( a to jindy spí jak zabitá ). Mám pocit, že měla pořád hlad a asi jí do toho bolelo bříško. Usnula v deset, po šíleném řevu, a zatím pořád spinká i když ne moc klidně. Kdyby tohle mělo trvat delší dobu, tak si asi hodím mašli. Kdyby tak mohli říct co je trápí
.Tak dobrou a budu se modlit, ať je to zítra lepší
.
P.S. Mám vytahaný ruce jak gorila, okamžitě objednávám šátek nebo babyvak. ![]()
Fakt je to všude stejný
Naše praxe posledních dnů: přebalíme, napapáme, odkrkneme (i to nám občas vyjde), usneme a jakmile jí dám do postýlky, začne se vrtět a za pár vteřin řve. Nepomáhá nic. Takže jí zase vezmu do náručí a chovám, chodím atd. Už jsem jí i chudinku nechala řvát, ale vydrží dlouho (déle než já), takže to zase skončí u náruče. chjo… Jak tohle bude dlouho trvat? Teď zrovna leží v postýlce a řve. Pozor, teď zmlkla. Kéž by usnula. V noci jsem vůbec nespala :-/
Tak zatím papa Kačkač
Ahoj
zdravim vsechny po delsi dobe, sice nepisu, ale poctive si vas ctu
my nastesti v noci spime, akorat pres den uz se nam moc nechce
taky ted filipek vypada docela zajimave, vypadaly mu vlasy, az na ty vzadu od usi dolu, takze mame uces ala duchodce a krom toho pusu porad plnou pupinku
takze hotovy model
no co, ja ho stejne miluju ![]()
a uz taky moc hezky pase konicky a usmiva se na me
vazit jsme zkouseli doma a pri tom mrskani jsme navazili asi 5300 g, tak uvidim, co navazi dr. za dva tydny
taky uz se chci objednat na kontrolu po sestinedeli u sve gyn.
Tak at vam mimca spi, ji a nezlobi ![]()
Pekne ranko!
Tak noc u nas probehla celkem dobre… az na hodinovy rev mezi desatou a jedenactou… malem me trefilo…
Pak jsem si vzala k srdci rady zkusenych mamin, vzala maleho do postele a kojila v leze… samozrejme mel po tom revu hlad… no a pak usnul… Silu prenest ho do postylky jsem nenasla… tak jsme dneska spali v jedne posteli..
A spalo se nam moooc dobre… ![]()
Ted uz pul hodky odpociva v lehatku a nic nerika…
To je uzasny… ![]()
Taky vykouklo slunicko, tak je svet hned veselejsi… ![]()
Jinak tichá závist všem,které kojíte…Nám to nějak nevyšlo…Ale už je to za námi ![]()
Teda uprimne receno - nikdy jsem si nemyslela, ze sestinedeli (souziti s novorozencem) je tak tezke…
Porod je proti tomu brnkacka… ![]()
Ahoj holky,
tak jsem si přečetla poslední stránku,víc nestíhám a dost mě uklidnilo, že je to fakt všude stejné.Taky nám Karolínka dost často brečí a má bolesti břicha.
A ty noci, no nic moc. To je tak strašně nespravedlivé, že některé mimča spí skoro celou noc
Jsem zvědavá, kdy a jestli vůbec se to někdyx upraví ![]()
Dneska poprvé jdu s oběma holkama SAMA ven. Vlastně na nákup, tak jsem zvědavá, jak to zvládnu. Ta starší je totiž dost divoká a temperamentní.No uvidíme ![]()
Dobre ranko vsem
tak jsem sama doma
dcerka ve skole,pritel po mesici v praci.
Holky tak nas prdola je zatim opravdu hodne miminko
kdyz je vzhuru,tak je v klidu(muzu si vse udelat)v noci spinka pekne,ale s dcerkou zacala triskat puberta uz ted
je totiz rozmazlena od tchyne a kdyz ji neco zakazu nebo nechci koupit,hnedka to rekne babicce(tchyni) a ta ji to koupi
takze vcera jsem rekla priteli,at ji neco rekne(tchyni) nebo,ze ji to reknu ja,ale mila urcite nebudu
protoze kdyz je doma dcerka,tak posloucha jak hodiny,ale jakmile je s babi,tak je jak tele ![]()
Matulienko a to vcera prisla dcerka ze skoly a uz mela 2 domaci ukoly(pekne dlouhe)
Panoramko prdola obcas spi s nama taky
ale k ranu…vecer musi supky dupky do jeho postylky…
Potvurko to nevadi…taky davame UM…
Tak z naseho mileho ditka se stava male monstrum… Prave mi prorval hodinu v naruci…
Ted usnul pri kojeni… ani se ho nebudu pokouset premistovat do postylky…
I kdyz mozna jo… ![]()
To je dilema… ![]()
Muj svet se zcvrknul na gauc… kdyz se zadari, tak jeste koupelna a kuchyn…
![]()
Ahoj holky,
tak to já mám také zlaté miminko. Chviličku si zapláče, pochováme a jak usne tak dáme do postýlky a chrní do dalšího krmení. V noci také, akorát s delšími intervaly. Teď zrovna spinká venku v kočárku. To je jeho. Tam se mu líbí nejvíce. V devět nakrmíme a dáme do kočárku a kočárek uklízíme až večer třeba kolem 19h. Mezitím vždycky akorát houkne,že má hlad a jak se nají tak pokračuje. Večer při televizi kouká na medvídky,které má v postýlce a jak jdeme spát my,tak on taky. Prostě je to moje zlatíčko. Stihnu při něm udělat i dost věcí. Třeba vyplet zahradu, vyprat, vyžehlit, uvařit. Prostě pohoda. Taťka už má taky po dovolené,tak jsme doma sami. A je to o.k. Teď jdu zrovna žehlit, a pak upéct nějakou mňamku.
Holky pijete kafe nebo ne, když kojíte? Já teda piju kapučíno,ale jak je teď venku pěkně, tak mám chuť na kafe na terase. A taky jsem se chtěla zeptat, jak moc strojíte v tomhle počasí prcky?Ono je tam sice teplo ale dost fouká. Nevím jestli ho moc nebalím. Někdy je trochu spocený a někdy má zase studené ruce. Dávám mu bodýčko, dupajdy,kabátek a čepičku a přes něj ještě flaušovou deku. Není to moc? Bojím se aby drobek nenastydnul.
Hodím do galerky nějaké fotečky, tak pak jukněte.
EvikP já piju kafe normálně, i 2 denně,ale rozpustné a to se říká, že je slabší. Pila jsem i v těhu,ale možná ti někdo napíše, že by se to nemělo. Já nevím,ale nevidím na Karolínce žádné změny, když si dám a když si třeba za celý den kafe nestihnu udělat.
Ahoj holky a mimča!
Tož já taky po delší době- jak tak čtu psledních pár příspěvků, jsem na tom stejně - někdy chrupe a je hodné miminko a jindy zas řve jak pardál a nevím co s ní… Kulda šel fčera do 1. třídy - byli jsme tam všichni - já, manžel i Rozárka a já měla co dělat abych nebulila.. jsem to ale tele blbé uřvané. Přiznám se že vás nestíhám ani číst - když malá spí, uklízím vařím peru tak jako všechny plus se snažím udělat pořádek Tomíkovi v pokojíčku po stěhování - je to už skoro 2 týdny a furt to není hotové…bůbůbůbůbů Ještě že Tomík je dnes už i v družině - sice mi pomáhá, ale někdy toho víc nakecá než udělá a občas mě i točí do vrtule, takže teď toho víc stíhám než když byl ještě doma.
No musím běžet. mějte se hezoučky a pevné nervy nám fšem